Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poganovski manastir
Nisi Bane to lepo razumeo.Ja sam i lovac i ribolovac.I lov i ribolov su za druzenje sa prirodom  i kolegama  a ne za kavgu i svadju.Drago mi je da si potomak hajduka i da se time ponosis.Pozdrav.
Odgovori
(16-07-2012, 11:18 PM)APIS link Piše: Ma odosmo daleko od Poganovo  Kosac al nema veze.Kad neces da kuvas kafu i da das sok od borovnicu  moramo ovako da se razgovaramo.Ma znam prijatelju odakle si  i kosi nego to nije za forum .A i ti znas ko sam ja od tebe to nisam krio  kolko se secam.
Mozes da svratis kad god hoces .  Akoli ovu godinu ne idemo u ribe zajedno u lov cemo sigurno da se vidimo.Divlje svinje ima tu kod vas dosta priroda je prelepa  pa cemo i da se posle  lov  porazgovaramo ko ljudi.
Dugo me nije bilo i videh ovu glupost. Nikada nisi bio kod mene ovamo kude Vranje a borovnice su mnogo visoko za mene. Tako da nikada neces znati ko sam ja.  Sto je mislim i najbolje.
Odgovori
Tako Kosac javise vec je postalo  dosadno bez tebe. A nemoj nikad da kazes nikad. Nek zaladi malko  pozvan sam dole kod tebe u gosti da lovim  ce se vidimo sigurno samo  ti i neces da imas predstavu ko stoji  pored tebe.
Odgovori
Mozda sam ja vec bio sa tobom u drustvu a da TI nisi znao ko je pored tebe pre dve tri nedelje!!!
Odgovori
Jedino prijatelju moj ako si bio kod mene kuci .Vec ceo mesec nisam mrdnuo nigde od kuce.Kad si vec ko sto kazes bio sto nisi svratio na kafu i casicu razgovora?
Odgovori
Radio sam oko auta ovoga mojega Svrliskoga ajduka    sve od limarije pade i generalna a juce sam ga i okrecio .Sve sam radio ja tako da je bilo puno posla.Za par dana zavrsavam montiranje sitnica i pravac cist vazduh.Idem malo do Babusnicu i Zvonce a cu da svratim naravno i do Poganovski manastir.Drugi put da svratis do mene Kosac nemoj da me promines.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)