07-09-2012, 08:26 AM
Nisi Bane to lepo razumeo.Ja sam i lovac i ribolovac.I lov i ribolov su za druzenje sa prirodom i kolegama a ne za kavgu i svadju.Drago mi je da si potomak hajduka i da se time ponosis.Pozdrav.
Poganovski manastir
|
07-09-2012, 08:26 AM
Nisi Bane to lepo razumeo.Ja sam i lovac i ribolovac.I lov i ribolov su za druzenje sa prirodom i kolegama a ne za kavgu i svadju.Drago mi je da si potomak hajduka i da se time ponosis.Pozdrav.
08-09-2012, 09:34 PM
(16-07-2012, 11:18 PM)APIS link Piše: Ma odosmo daleko od Poganovo Kosac al nema veze.Kad neces da kuvas kafu i da das sok od borovnicu moramo ovako da se razgovaramo.Ma znam prijatelju odakle si i kosi nego to nije za forum .A i ti znas ko sam ja od tebe to nisam krio kolko se secam.Dugo me nije bilo i videh ovu glupost. Nikada nisi bio kod mene ovamo kude Vranje a borovnice su mnogo visoko za mene. Tako da nikada neces znati ko sam ja. Sto je mislim i najbolje.
08-09-2012, 09:43 PM
Tako Kosac javise vec je postalo dosadno bez tebe. A nemoj nikad da kazes nikad. Nek zaladi malko pozvan sam dole kod tebe u gosti da lovim ce se vidimo sigurno samo ti i neces da imas predstavu ko stoji pored tebe.
08-09-2012, 09:54 PM
Mozda sam ja vec bio sa tobom u drustvu a da TI nisi znao ko je pored tebe pre dve tri nedelje!!!
08-09-2012, 10:04 PM
Jedino prijatelju moj ako si bio kod mene kuci .Vec ceo mesec nisam mrdnuo nigde od kuce.Kad si vec ko sto kazes bio sto nisi svratio na kafu i casicu razgovora?
08-09-2012, 10:17 PM
Radio sam oko auta ovoga mojega Svrliskoga ajduka sve od limarije pade i generalna a juce sam ga i okrecio .Sve sam radio ja tako da je bilo puno posla.Za par dana zavrsavam montiranje sitnica i pravac cist vazduh.Idem malo do Babusnicu i Zvonce a cu da svratim naravno i do Poganovski manastir.Drugi put da svratis do mene Kosac nemoj da me promines.
|
|
|