Cujem da se neke kolege iz istocnu Srbiju interesuju za golem crven kamen koji ima neki znaci na njega.Kako cujem dolazili su i trazili dvatriput ali kamen im nije pokazan.Jedan moj dobar stari prijatelj zna gde je kamen i koji su znaci nekada bili na njega.
Kolko ja vidim Zajecarci su popili kafu bez fildzani .Oni ostadose izdubeni na crven golem kamen sa strane!
Na crven kamen ima fildzani okrenuti na istok pribor za jelo prema zapad a ima i rimska desetka odozgore na sam vr na kamen i jos neke brojke..
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Daj slike apise ,pa da vidimo i to cudo . Da u zivamo
E moj prijatelju cu se i to naucim pod stari dani da postavljam slike .Probao sam al mi nesto neide informatika.
Cuo sam da ljudi traze da su dvatriput dolazili i da nisu mogli da najdu de je .Prvog koga sam za to pitao rece mi i gde je i sta od znaci ima. Sad kad najdosmo kamen nema gi plandzije.Uvek brale po nesto fali..
Teme: 215
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(20-08-2012, 09:41 PM)APIS link Piše: E moj prijatelju cu se i to naucim pod stari dani da postavljam slike .Probao sam al mi nesto neide informatika.
http://www.skrivenoblago.com/forum/index...475.0.html
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
:-\
Ma nije nam apis tolko zastareo da ne zna da postavi sliku . Nego se zajebava . kad moze onolike snajke da zamislja ........
Teme: 47
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pa dobro APIS posto znas gde je sto ne rece ljudima da je to fotelja od crveni kamen i kad sednes vidis Nisku Banju.Ko ima plan za ovu fotelju neka se javi mesto znam i sve ima na njoj sto je APIS napisao,a cuem da se traze u blizini i12 mazge negde zakopane???
Kolko ja vidim moras da ides kod majstora na generalni remont.Ne samo sto su ti kocnice oslabele nego i masina samo sto ti od turiranje nije zaribala.