06-08-2012, 03:00 PM
Jel ima neko iskustva sa ovim cudom ?
Geofazma
|
06-08-2012, 03:00 PM
Jel ima neko iskustva sa ovim cudom ?
07-08-2012, 11:03 PM
Na Vane Dojranliev od Gevgelija li? )))) Begaj od toa cudo
08-08-2012, 02:56 AM
da izgleda taj sto nije dobar a ?
14-08-2012, 04:27 PM
Ako hoces da vadis bombi, konzervi i slicno uzmi ga
16-08-2012, 11:21 PM
Predprosle godine pitao me covek iz Kladova za misljenje koji daljinac da kupi ja sam mu dao savet da to nije za njega , medjutim on je ipak odlucio da kupi daljinaca i to bas od Gjevdjeljije odnosno Geofazmu posle nekog vremena dosao kod mene da se pohvali time , kad sam uzeo upustvo za rukovanje zapazio sam da je pri dnu lepo napisano ,, (ovo je uredjaj za hobi i rekreaciju) sto je bilo jos interesantnije od svega covek mi isprica da je morao da posalje fotokopiju licne karte da bi taj iz Gjevdjelije overio u sudu kupoprodajni ugovor i tek onda mu poslao uredjaj koji je platio 2500evra ! Posle izvesnog vremena i loseg iskustva sa time, nazvao je majstora koji mu reko da cim nema nista od metala sigurno je kopao na radijaciju i to su bile iskopine od po dva metra kolko znam do sada je kopao samo na radijaciju !!!
21-08-2012, 12:03 AM
Hahahaha brate da znas samo taj covek kakav je.. Zove se Vane Dojranliev iz Gevgelije, on je ustvari radio kao Televizordzija popravljao televizore citav zivot i nekako je sklopio neki glupi aparat i sad prodaje ga za 2500 eura, on je dolazio na par mesta sa njime i iskopali smo par rupa u neke bi mogli i citav auto da sabere i izvadili bi neko zelezo, neka potkovica rdjosana ili tako nesto.. znaci katastrofa.. JA licno sam imao iskustvo sa time Nikome taj aparat ne preporucujem.. Pozdrav
21-08-2012, 12:11 AM
Isto zaboravio sam da kazem.. Kad ga pozoves da dodje da proverite neke mesta.. prvo pita "Koliko ima peske za hodanje?" Ako je vise od 2 minuta covek ne ide, ako je na ridu ili ne daj boze na planina gde ne ide auto, treba da mu nadjes magare ili konj kako on ne bi hodao peske, a on dolazi doteran sa beli klompi oni doktorski i pusti aparat vamo tamo i kaze evo tu 10000% ima nesto, na najvise od 1.5.. I dok vi se znojite da kopate za neka granata ili konzerva on sedi pod senku )) Znaci covek je Kralj jednostavno )))
21-08-2012, 09:01 PM
Ma svuda ima takvih strucnjaka, ja sam isto jednom imao priliku da upoznam neke ljude sa tim antenama, meni je sve ono bilo intresantno, ponekad i smesno ali sam se suzdrzavao da se smejem, nema smisla , ljudi prepesacili celu okolinu sa onim antenama, i negde oko podne kada su poceli da zevaju, spava im se...ja ih pitam sta je jel ste se umorili? , oni kazu "e brate da samo znas koliku bioenergiju ove antene crpe iz coveka..." e tada sam morao da se smejem sa suzama.
25-08-2012, 04:06 AM
ljudi isprobao sam ovu Geofazmu pa ne bi 2500 dinara dao za njuuu a kamo li evra....znaci aparat je smece jedio sto je dobro na njemu je laser koji baca daleko : ) ostalo nista....samo uz malu prepravku ovog nazovi daljinca moze se dobiti detektor vode pa eto moze covek sa njim vodu pronalaziti....ali sve u svemu jedno veliko smece
27-01-2013, 12:39 AM
(16-08-2012, 11:21 PM)orbit link Piše:Predprosle godine pitao me covek iz Kladova za misljenje koji daljinac da kupi ja sam mu dao savet da to nije za njega , medjutim on je ipak odlucio da kupi daljinaca i to bas od Gjevdjeljije odnosno Geofazmu posle nekog vremena dosao kod mene da se pohvali time , kad sam uzeo upustvo za rukovanje zapazio sam da je pri dnu lepo napisano ,, (ovo je uredjaj za hobi i rekreaciju) sto je bilo jos interesantnije od svega covek mi isprica da je morao da posalje fotokopiju licne karte da bi taj iz Gjevdjelije overio u sudu kupoprodajni ugovor i tek onda mu poslao uredjaj koji je platio 2500evra ! Posle izvesnog vremena i loseg iskustva sa time, nazvao je majstora koji mu reko da cim nema nista od metala sigurno je kopao na radijaciju i to su bile iskopine od po dva metra kolko znam do sada je kopao samo na radijaciju !!!Orbit ako se setis kako se zove lik iz Kladova, pusti mi u pp. Mislim da sam ga sreo par puta na nekih od mesta gde sam i ja cesljao . Pitao me je jedan cica za njega koji je cuo da on ima neki mnogo dobar aparat pa da mu proveri njivu. NJemu je na svakih 2 m nesto signaliziralo... |
|
|