30-12-2012, 02:46 AM
Milane,,,a sta si ti postavio,objavio,,pomogao,,samo pljujes sve zivo....
KORENATAC
|
30-12-2012, 02:46 AM
Milane,,,a sta si ti postavio,objavio,,pomogao,,samo pljujes sve zivo....
30-12-2012, 12:33 PM
kosacu hvala na informacijama ovih dana dobices sliku sa terena ovaj sajt nije za pljuvanje drugih clanova vec da pomognemo jedan drugom ako mozemo jer ga je druzina ostavila a druzina i treba da ga nadje milane dodji da ga ti nadjes kad ja vec nemogu jer imam hitan poziv svim clanovima srecna nova i mnogo uspeha u istrazivanju pozzzzzzz
30-12-2012, 05:15 PM
POZ na site eve eden dobar komentar i tacen prvo sega nesum vo sostojba da vi slikam klesani znaci ali zdravje za 2013 God ke ima sto da gledate dosta citavme komentari eden taka druk vaka ke vi dokasam toj moment da vidite sto e klesani znaci gledam deka site nesto vrtite sve na kruk moram da vi dokasam posto sakam nesto da vi pomagam za stara planina da ne se macite lesno ne se naogja ili Sedum Dola ili Potacno za pop martin ili za zli mdol ili memedov dol ili dva vola pobieni Srna klesana ili zmija mala i golema ili siganka so daire ili sedum groba ili ovcar so tabakera Baba u glava nesto ima i kstovi ima dosta mnogu u tije dola ima uste mnogu znaci sve se ovie klesani site ke nemosam da gi slikam ali nesto vi vetuvam deka nesto ke gledate umetnost sve se klesani cudo i uste da ne zaboravam Pop martin klesan najtesko to mesto da stigate do Pop martin klesan verujte tesko ali od covek nisto ne bega sve mose samo sekoj so svoja srekja i sakam nekoj da mi pise tacno dali znae ako ima Mapa orginal samo i mose da go nosam tamu da vidi sto e raj poz
30-12-2012, 07:04 PM
zdravo milane ate stari
Ne znam sta ti svojim detektorom trazis - ako ga uopste imas.Vidim prodajes ljudima veeeoma retke novcice polomljene na aukciji. gde se to direktno prenosi na tv-u.Toliko denara sam prodao (ne zaboravi odakle sam i koji je nalaz bio ovde)da ih nikada toliko neces videti ni u muzeju.I zato ako imas nesto pametno da kazes osim tvojih MIKROSKOPA( povecanja kao jedna lupa)ti pisi.Ja ljudima zelim pomoci da ne lutaju i shvate neke stvari.Ne zivi se vecno.Svi ljudi to zaboravljaju .Jedan je zivot i treba zajedno sa ljudima ga lepo proziveti u slozi i toleranciji.Ako ubuduce zelis pokazivati kako si ti naj pametniji zaobidji me.Nacin tvog komentatisanja i obracanja ljudima je takav da ne bih voleo da sa tobom nista radim.Ni tvoje mikroskope da kupim. Menjaj se Milane ate ako te zena nervira nemoj se ovde istrisati i pokazivati kako si iskompleksiran. Napisi nesto , za promenu , sto ce SVE nas da zainteresuje. Pa da vidimo da li cemo mi tebi udarati kontre i zvati te lujkom i leciti kao sto ti lecis forumase.Bolje d a te zovemo cika doktor.Najvise ti odgovara .Svima delis lekove. Interesujeme da li ti zivis u Srbiji ili u Bosni i Hercegovini. Zasto kad god neko dodje sa strane toliko se... e da ljudima dodje da povracaju . Mali Milane ATE Ne ljuti se covece ja ovo za tvoje dobro da se malo smiris al ne tuci sada zenu. Nego udri po dirkama i svima nama lepo ...daj pameti. Veeeliki pozdrav Milane ate
30-12-2012, 09:42 PM
(30-12-2012, 02:05 AM)mincic link Piše:pa hajde milane , ti rasplai po znanjuVjeruj mi da nemam ovoliko znanje, za ovo su potrebne godine i godine studija, pa magistrati pa doktorati pa onda jedno 300 godina zivotnog iskustva u citanju znakova, zavrsen kurs za vidovnjake, zavrsen kurs za zajebavanje postenih ljudi itd itd...nemam ja tu visoku struku
30-12-2012, 09:49 PM
ATE,,,,,xaxaxaxaxaxaxa,,,e ...xaxaxaxa
30-12-2012, 10:00 PM
(30-12-2012, 07:04 PM)kosac link Piše:zdravo milane ate stariMikroskopi su bar stvarni i postoje, ono sto oni mogu to stoji, ja ih nisam pravio ni smisljao kako bi pokusao kod nekih jadnih i postenih ljudi ispasti pametan i sl. Mijesas babe i zabe ako poredis mikroskope sa ovom vasom opstenarodnom zajebancijom. To sto ti mene nazivas ATOM, govori smao u prilog da te je istina pogodila i nista drugo. To je tvoj karakter a ne moj. Ali ko zna cemu je dobro sto postoje ljudi kao ti, i njih je bog iz nekog razloga stvorio, ako nista drugo bar da podjebavaju posten svijet. Odakle sam ja? Rodom iz Republike Srpske, jel ti to dovoljno ili hoces kompletnu adresu, nije problem ni to dobiti. P.S. Sto se tice novcica kojeg pominjes, da si znao citati onda bi tamo procitao da to nije moj novcic vec da sam ja samo taj novcic predao doticnom "gospodinu". P.S II. Ja imam detektora vise nego sto si ih ti imao mozda u cijeloj svojoj karijeri P.S III. Ja koliko trazim, trazim, meni je ovo hobi i sluzi mi da se opustim a ne kao vecina vas ovdje kako bi ono sto proandjete prodali i zaradili novac za zivot, ovdje je velika razlika izmedju mene i tebe, pile moje malo
30-12-2012, 10:03 PM
(30-12-2012, 09:49 PM)Acabeograd link Piše:ATE,,,,,xaxaxaxaxaxaxa,,,e ...xaxaxaxaSta reci...ovim pokazujes da nisi nista bolji od njega...ali i takvi moraju postojati jer bi svijet bio dosadan.
31-12-2012, 11:53 PM
kosac pre dva sata smo stigli sa terena sa djavolom i peticom,kao sto si video godina stoji kako jeste,iza direka ima jedna manja rupa precnika otprilike 15cm.u kojoj su verovatno nekad nize bile zamazane,na ulazu sa desne strane kao sto si opisao posloji hodnik nekih 7-8 metara kroz koji se moze izaci napolje samo puzeci i to je jedini izlaz iz direklije,bar jedini koji smo mi zapazili,a pecina je dosta velika i ima mnogo hodnika,na izlazu iz hodnika vodi mala,uska stazica gde pored koje ima rupa i pecinica i ne postoji ni jedna u koju se nismo zavukli pa makar to bilo i puzeci.Imas li uvid koliko je mala direklija udaljena od ove,da ne trazimo mi previse blizu?Ispod direklije tacno stoji kladenac ali se nista ne vidi jasno jer se preko njega natalozila zemlja koja je verovatno spala odozgo,jer je on ispod same odsecene stene,tako da ni terazije nismo videli jer su mozda nize ili u mahovini,a nije se mogla cistiti jer su stene zaledjene...pozdrav i hvala...
04-01-2013, 11:41 PM
Ajde ako neko ima nesto za ljubatu gornju , donju i bosilegradski kraj
|
|
|