(16-01-2016, 11:12 PM)skocko link Piše: bravo kolega timpolok,ako si mu reko pa zar u ovom moru informacija gde saznanja i saradnja samo prste on naso da komentarise neke pra postove.......cajko,cajko...
Hvala kolega skocko na iskrenoj podršci moderatorskoj sekciji foruma.
(17-01-2016, 11:09 AM)Imperijanac link Piše: ;D
Nije mnogo smešno kolega imperijalac.
Danas neko proziva mene, sutra može i tebe. Ovde se upada ko' u drumsku kafanu, i svako psuje i pljije kako mu ćef.
Teme više nisu bitne treba reći nešto deseto!
Da li se radi o "zadatku" il' lečenju lične frustracije vreme će pokazati.
Puno pozdrava za sve kolege iz okoline
"Zlatnog rimskog dola".
Hajmo onda o temi !!! Da nebude da se upada kao u neku drumsku kafanu ;D (a upada se , to se vidi i to vec godinama) evo primera kako to izgleda kad se administratorska "podrska" zloupotrebljava iz ko zna kojih namera i pobuda. Zasto kazem da govorim o temi a ne da lupetam svasta ? Pa slika ce reci sve.
Ovo sam postavio samo kao primer da se u velikom procentu ako ne i svih 100% prepiski na temu javnog objavljivanja ne vodi na forumu u vidu postova vec kao PP poruke ili pak na neki drugi nacin. Razlog razumem i shvatam nalazace da nece pojuriti da javno obelodane sta su i gde nasli a po najmanje o kojoj kolicini se radi. Drugo je pitanje o iskrenosti ove i ovakvih poruka i namerama posiljalaca ali primera ima dosta , cak vise nego sto se moze i poverovati.
Kolege ovaj forum je otiso u kurac od kako je ovaj Mudrac postao administrator...Slobodno me banujte ako hocete i to me zabole,ali sam morao da kazem...!!!!!
Evo vam normalan forum pa se uclanite...Groto izvini sto te reklamiram na ovako glupom forumu....
PA TI KOLEGA MENI RADIS DIREKTNO O GLAVI. AMA KAKO TI NIJE ZAO DA NAS IZBACE ZBOG JEDNE REKLAME. JA SAM SE OVDE ODOMACIO I OSECAM SE KAO KOD SVOJE KUCE. SACU DA BUDEM SIROCE AKO ME OPTUZE ZA DIVERZIJU. A JA NISTA NISAM URADIO LOSE. ZASTO ME REKLAMIRAS? STA SAM TI UCINIO U ZIVOTU DA MI OVAKO SMESTAS PROVOKATIVNE POSTOVE PA DA ME CEL BELI SVET OMRZNE.
JA BRE NE MRZIM NIKOG .. JA SVE LJUDE VOLIM PA CAK I SVU ADMINISTRACIJU OVOG I ONOG FORUMA I SVIH DRUGIH FORUMA. SVI LJUDI SU ZA POSTOVANJE. LJUDI ... VODIMO LJUBAV A NE RAT.
Uostalo nek me i izbace i banuju... pa sta? Zao bi mi bilo samo to sto izgleda necu imati vremena da pokazem mnoge lepe stvari koje sam naumio pre negdo sto se sam odlucim da odem u zasluzenu forumsku penziju. A imam tako lepe stvarcice...pa zar sam ja sve ove godine sedeo u fotelji i kuckao... jok !!! malo sam i radio .. malo ali vredno.
A TI IMPERIJALAC SI MI SADA NAVUKAO MUKU NA VRAT. KAKO CU DA OBJASNIM DA NISMO U NEKOM DILU ZA TVOJU REKLAMU ? KO CE DA MI VERUJE ?
hAJDE DA SACEKAMO REAKCIJU ADMINISTRACIJE ZBOG OVOG REKLAMESTVA I PROZIVANJA ISTIH NEKIM "CUDNIM" IZRAZIMA MENI SASVI STRANIM U MOM NACINU IZRAZAVANJA. NEK BUDE STA CE BITI :-)
Groto mi nismo u nikakvom dilu,ovo ja radim svojom voljom....A sta ima administracija da tebi uvodi neke sankcije kad ti nemas nikakve veze sa mojim prozivanjem Mudraca...To sto ja reklamiram nekog to je moja volja i bilo bi glupo da se kazi neko kog ja reklamiram...
(17-01-2016, 09:44 PM)skocko link Piše: Koliko je extra ovaj xxxxxxxxx forumupadaj te kolege...!!! Hvala kolega Imperijanac
Prekršaj člana 2. Pravilnika o korišćenju foruma
Samo da pitam... sato se moje ime prepravlja sa crvenim XXXXXXX .. ovde nije bio nikakav link ? DALI TO ZNACI DA JE I MOJE IME ZABRANJENO DA SE SPOMINJE ???
(17-01-2016, 10:10 PM)GROTAGOLD link Piše: Samo da pitam... sato se moje ime prepravlja sa crvenim XXXXXXX .. ovde nije bio nikakav link ? DALI TO ZNACI DA JE I MOJE IME ZABRANJENO DA SE SPOMINJE ???