02-01-2013, 08:57 PM
Bodo ,stavi bar jednu sliku cisto da mi podje voda na usta ;D.Pozdrav i sve najbolje u 2013 i jos puno nalaza ti zelim !!!
Znakovi u stenama i rasljari (slike)
|
02-01-2013, 08:57 PM
Bodo ,stavi bar jednu sliku cisto da mi podje voda na usta ;D.Pozdrav i sve najbolje u 2013 i jos puno nalaza ti zelim !!!
02-01-2013, 10:04 PM
u 11 casova tolikonalaza?mora da je radio u muzej!
02-01-2013, 10:18 PM
(02-01-2013, 11:14 AM)bodatajson link Piše:sve to bez RASLJIMa daaaaajjjjjj, ko je to jos mogao pronaci a da nije koristio raslje i to one sa diskriminatorom????? :o :o :o :o :o
02-01-2013, 11:18 PM
BODO,tanjiri su brate otplovili pre 30 godina dok sam bio dete,mene sad interesuje kovnica tamo dugo radim na tome,sedam ulaza svi zatrpani i zatrovani u bugarskoj je plan znam kod koga ako je jos ziv ako ne njegov sin al kolko vidim ne volis pandure a on to jeste.imam pozlacen prsten sa pecatom u blizini nadjen davno,na njemu je rimsko 5.pozdrav
03-01-2013, 09:46 AM
slike ma moze bre evo direktno iz njive malo procistio na nekom plasticnom dzaku samo lose slike telefonom slikao
vusta lose si me razumeo ja nemrzim nikoga nevolim samo ljige koji misle da su mnogo pametni i zarad nekih svojih fiks ideja gaze po mrtvima i lece svoje komplekse na nama inace pola moje familije su panduri najbilji drug mi je pandur to su ljudi koje rade svoj posao za platu hrane svoje porodice i skoluju decu isto kao i svi mi nikada mi nije bilo jasno to da neko mrzi nekoga zbog posla kojim se bavi da si rekao da mrzim pravnike i umisljene intelektualce to da ostale nemrzim to su samo ljudi kao ja i ti u muzeju nisam trazio jos ali planiram da to uradim ove godine
03-01-2013, 10:13 AM
rasljari oce li to sto ste se ucutali di su vasi nalazi
okolina pozarevca covek je poceo da rusi kucu i prekopao celo dvoriste jer mu je neki rasljar rekao da u kuci u zidu ima jedan cup a drugi je u dvoristu nije nasao nijedan ali sad trazi rasljara koji mu je rekao gde da kopa jer tu raslje i ostali instrumenti pokaziju pa ako je doticni koji je radio navaedene loacije ovde na forumu ili ako ga poznajete prenesite mu da strogo izbegava taj deo srbije sledeceh 20 godina jer ovaj lik sto je unistio dvoriste i kucu cuva jednu rupu nezatrpanu kaze zatrpace je kad nadje rasljara ja coveku dao savet reko sledeci put kad dodju i kazu gde da kopas kopaj ali neka oni budu tu pa kad nista nenedjaes zamoli ih lepo da ti objasne zasto si kopao zasto nema nista i zasto te neko natera da ga omlatis lopatom mislite o tome sledeci put kad odete da varate ljude strucnjaci sa raznoraznim skalamerijama
03-01-2013, 10:56 AM
Hvala na slikama,lepi skromni nalazi ,samo tako nastavi .Pozdrav.
03-01-2013, 10:32 PM
hvala andrej bice toga jos ima cika boda punoooooo slika samo necu da stavljam ispasce da se hvalim cekam da se ovi rasljari pohvale pa da nastavim ja sa svojim nalazima
|
|
|