Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znakovi u stenama i rasljari (slike)
eh to idite kopajte vidite
ajmo zajedno ti pokazi mi kopamo otrsimo duhove i zavrsimo rabotu

GHOSTBUSTERSSS JESS  8)
Odgovori
POZDRAV GROME!!!
Vrlo lepo mesto ne obracaj paznju na kojekakve komentare ima i onih koji ne veruju u raslje n jihov problem,tu su samo da podjebavaju na forumu.Ja ako ne verujem u nesto ja tu temu i ne komentarisem.Nego neastavi dalje sa traganjem i radom pusti pojedince nisu vredni ni cnog ispod nokat sto imas.
Odgovori
hahahaha to crno ispod noktiju imas zato sto nevodis racuna o licnoj higijeni peri ruke i nema nista ispod noktiju

ja nikoga ne podjebavam samo iznosim nepobitne cinjenice a cinjenica je da se neplasim zmija smukova vodenih zamki zmajeva azdaja ala i budala
duhove rasteram zlato pokupim ako ima
veliki je problem to sto nema  ni raslje nepomazu ali zato lazu

nisam bas nesto ni pismen ali mislim da se pise
cRnog ispod NOKTIJU  sto imas

a jel tako tako je

sladjanko sve navode o tvojim mocima mozes da dokazes javno u prisustvu svedooka na terenu da se pravi reportaza ja sam za sve ovde sto sam napisao mogu da dokazem

ima mu..a pa na teren ili i ti sakrij se i cuti dosta si se izblamirao i  u pokusaju urnisao inteligenciju nasu hvala nemoj vise da nas branis

jel ti znas uopste nesto o ovom hobiju covece  zabrinjavas me opasno turi bre te sipke na glavu mozda ti se poboljsa prijem i razbistri slika samo neke smetnje sumovi i nesto malo nerazumnjivog tona
Odgovori
Bodo koliko ja znam nisam nikog imenovao a ti se javljas neprozvan?Kod nas se samo magarac javlja neprozvan ili se sam prepoznajes pa se javljas ne znam sta je sa tobom.Ako sam to napisao ne znaci da na svako grne budes poklopac ili mislis da si najpametniji sto se drugi neko ne javi nego vecito ti se javljas.
Ja samo podrzavam ljude koji rade sa raslje a ti ako ne verujes u raslje nemoj onda da komentarises bezveze vec citaj postove i smej se ako ti je do smeha meni to ne smeta nimalo.Kao sto sam ti vec jednom reko zabole me k.... ako niko ne veruje bitno da ja imam i postizem rezultate sa njima,ja sam to kupio za sebe a ne da idem da snimam po terene.
Odgovori
budastojane nije tesko uci ispod ove stijene u pecinu koja se nalazi ispod ko god hoce moze uci ja volim hrabre osobe  mozda sam i ja hrabar ali ne toliko kao ti znaci ima dva ulaza jedan je kod onog desnog momka a drugije jos dalje desno od njega dok udes vidjeces rupu koja vodi dole mislim da je malo zatrpana ali ocevidna nemas sta izgubiti ponesi foto aparat i napravi koju sliku i ako nista nek se zna da nema tu nista a ovi ostali znaci na slikama ispod njih nema nista da sam hrabar ja bi to uradijo jer znam da je tu zlato u nakitu pozz
Odgovori
Ako si za organizaciju moze?
Odgovori
Bodo ne obracaj paznju na kojekakve komentare ima i onih koji  "veruju" u raslje.
Ne krecu se medju normalne prosecne ljude jer da se malo "krecu" ovi bi ih stavili u masinu i ismevali do bola pa bi se onda probudili i mozda shvatili da raslje funkcionisu isto kao sto decu donose rode...
A mozda oni nisu takvi kakvi su nego glume kao raslje funkcionisu da bi mogli da ih prodaju.

gusar63 nisi rekao u okolini kog mesta (grada, sela...) se nalazi ta pecina? Daj malo preciznije lokaciju kad ionako ne zelis da udjes.
Pozzz
Odgovori
Gusar evo jos jedan pacijent.
Pa kad ne veruju u raslje sto te onda pitaju za lokaciju sad bi da ulaze a ne znaju da su raslje odradile svoje reci im da znaju.
Ja takve nevernike nikad ne bi odveo na mesto a jos da im kazem lokaciju boze sacuvaj.
Odgovori
Mora da ima plan za to.U njemu pise sta i kako da se radi da bi bilo bezbedno za sve.
Odgovori
(26-12-2012, 05:36 PM)sladjanko link Piše:evo jos jedan pacijent.
Polako bre sladjanko sve si pobrkao ja sam DOKTOR a ti si PACIJENT, samo zao mi je sto ne mogu da ti pomognem jer tebi nema spasa ako stvarno verujes u raslje.
Moj prijateljski savet je da  se javis pravom doktoru dok ne trokiras skroz od one struje sto te siba iz raslji.
Pozzz 
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)