Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potajno Jezero
Dali neko zna koji su znaci glavni za to mesto????interesuje me dali se negde spominju puske uklesane? Usput pitanje za malo iskusnije ovde dali je tacno da se tu nalazi izmesano blago iz vise vekova,dinastija i vladara? ajde da cujem vase misljenje????
Odgovori
(27-06-2012, 03:43 AM)Timakumminus link Piše:Dali neko zna koji su znaci glavni za to mesto????interesuje me dali se negde spominju puske uklesane? Usput pitanje za malo iskusnije ovde dali je tacno da se tu nalazi izmesano blago iz vise vekova,dinastija i vladara? ajde da cujem vase misljenje????

Vodim te na "Potajno Jezero" (Ima da ides pesaka uz prugu ceo sat). Tamo nema nista, ma nema bas nista, odneli to pre mnogo godina. Jbg kad smo se kasno rodili. Ali treba to da shvate i ovi iz "Centra Sveta" i okolikne pa da ne gube vreme ! Vecina znakova je unistena, ima nekoliko krstova i nekoliko rupa pored tih krstova ali to su uradili oni koji su gradili prugu pe mnogo godina. Ako ides gore u Klisuru bices 1001. Ali, ja ti dajem predlog. Otidi gore od prilike na pla Klisure pa upotrebi svoje sipke i imas na dole i na gore po dva kilometara a to ti je cela Klisura, Nadam se da nece naici ni jedan avion da te ometa u radu !?!
A sad odgovor na post ...
Uklesane puske jesu bile nekada.(Znam gde su bile) Odvescu te i tamo, ima jos uvek delova znaka. To je odavno unisteno, a od "glavnih znakova" nema nista i to je unisteno, ostao je samo znak visoko na steni  a izgleda kao danasnji sat.
Ja ti predlazem "Sport" (Tamo je najbolja hrana ili da se organizujemo pa da odemo do "Krunu" kod naseg kolegu "amatera" iz Svrljiga). Pa da si razmenimo misljenja.
Pozzz... za sve koji ovo procitaju !!!  ;D
Odgovori
E nema nista!Pa ima bar cist vazduk akoli nisto drugo.
Odgovori
Nego nemanam ga Kosac da se javlja ..Dal vadi gajde sa sindjir iz rupu kod mali Trem  il se juri sas konji po Rakos ?
Odgovori
Klesana srna i zelka tabakera i od druga strana ovcar ima uste nesto od mene tolku ako nekoj nesto znae sto treba neka pise pozz.
Odgovori
Imam kuce ot priroden kamen videno
Odgovori
Dali nekoj znae da mi kase sto znaci tri krsta klesani mnogu svetat i golemi
Odgovori
Prijateli ili brakja gi citam sve vasi komentari dosta se dopri i mnogu sakam da vi pomognam samo nekoj iskren i dobar gledam tesko nema sve sto sum cital posledno vreme neznaev za tolku deka vredi mestoto sto go znam falavi mnogu samo sam covek nemose i mnogu se klapa mnogu raboti i zatova vikam deka sum kluc za dosta i orginal na mestoto sto mnogu pisuvate skoro dosta vi se dopri poz
Odgovori
Himoviću kod mene piše ovako:
nadji kamenu ploču(tablu) na kojoj su ispisana 7 slova i 3 krsta.Ispod ploče se nalazi podzemna magaza od 12 prostorija puna zlatnih dukata,nakita,4 krune sa dijamantima i puni kazani raznog blaga,tu je i podzemna crkva optočena zlatom.Mnogo lepo još da je i istinito.
Odgovori
dopro pise drugar samo ti treba tacno mesto i ako moses sam to teraj poz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)