Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masina za sivenje.
Ima jedna    vrvinka    sa uklesanu malu sivacu masinu . Od masinu    malo podalje golema kruna na stamenitu stenu. Na krunu krst.
Odgovori
Jel,..."BAGAT" masina za sivenje? ;D
Odgovori
Ma rodjo  moj prijatelj gu najde  i tamo odvede jednog izroda Svrliskoga koji  ga i napcova      kad vide masinu na plocu.  pa men li najde da zajebavas pa ovo je skoro radjeno  itd...Povrnuse se bez njeg  i tuj pored njuma pored jednu krusku izkopase tuj noc celu zobnicu sas dukati. U rupu se lepo bese ocrtala sara od njuma i i ostavise i ono sto od zobnicu ostade.  Ostavise samo jedan veliki petal  u rupku.Nego reko  ja planovi nemam a mozda se najde neki koj toj trazi a nezna gde je  .Koja je sorta nerazbiram se al reko mozda se najde neka svalja da na njuma sije!Znas li ti neku rodjo koja bi sila za Svrlizanina?
Odgovori
Ma ima,rodjo,sto nebi imalo. Necuvam ja ove moje ko ti tvoje Svrljizanke pa ih nikome nedajes.  Smile
Odgovori
U bre rodjo ona li ce me pituje akoli preskoci sivenje sas masinu pa treba majstor da tijo mesto prosije sas golemu iglu!
Odgovori
Nebrini,rodjo,ce namestimo "masinu" na sitan step...ima samo da stekce.  Smile
Odgovori
(16-06-2012, 12:24 PM)pehina11420 link Piše: Nebrini,rodjo,ce namestimo "masinu" na sitan step...ima samo da stekce.  Smile

Vidiš li to Pehina našeg Apisa, krene kao naivno da pita za šivaću mašinu, a na kraju ispade da traži kuji će šije sas tu mašinu pa onda nudi i igle raznorazne !  Od njega nećeš da se ofajdiš moj Pehina, ne dava on ništa njegovo. Traži sebi kuma negde drugde ovde je mrka kapa!
Odgovori
HIMOVIC uste utre so vas i tolku citajte sve moi komentari i ke kopcate deka e kluc za dosta sto barate samo barav covek na mesto ja neznam treba da vi servira HOMOVIC i sam covek nemose nista poz
Odgovori
Zdravo
Ako si video masinu imali za noge nesto i na koliko koraka odatle se nalazi izvor i devojka stemovana?
Odgovori
Ma nije moguce
POSTOJI ZNAK SIVACA MASINA  . Ma jel se vi to zajebavate ? Ja ovamo verujem na rec kao i mnogi AAALIIIIII . Zaboga sivaca masina , sad sam zaista sve cuo u zivotu .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)