Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Za Blgarija
Konstantinovo kale
Matniski manastir sv.Jovan Rilski od taj manastir nizvodno po reku sve do veliki vodopad. Kod taj skok gde voda pada ( voda je leti 1m duboka a siroko je  oko 4 sa 4m) Eeee odatle na oko 300 do 350 koraka je Konstantinovo kale...
vredi da se pomucite. A odatle na pola sata je momceto sa salvare i crniste...
Pozdrav  8)
Odgovori
Jos nesto za Bugarsku
Mesta Ciprovci,Andrevica (Andrvica neznam) pokraj Bistrina Gujin most na 15 minuta covecji lik u prirodnu velicinu.
Naci pismo na kamen " JA SAM SLABA,NE GLEDAJ ME,MNOGO CE ISHRANIM"
Pozdrav  Wink
Odgovori
pri Chiprovski raion trajim dokument za pop napraven s 4erna boija nekoi go zovat 4ernia haidutin u Bugarsko ima na mnogo mesta Konstantinovi kaleta j trajim dokument za Konstantin kale Montansko staroto ime na grad Montana e Kutlovica tam se presi4at rekite Ogosta i Rebine na ova kale ima isklesana na karpa glavata-lika na car Konstantin tamo ima velika jaba napravena ima i kostenurka-jelka ima i na karpa isklesano Rimsko pismo ne4etno zovat go zbrakanoto pismo imali nekoi za ova kale dokument ama orginal shot sam se zarinal s pesnopoiki ama po nih se razminavat neshata
Odgovori
cska sofia
Za popa sa crnom bojom nemam nista original samo prepisi.
Konstantinovo kale se nalazi blizu Rilski manastir. Ako vec znas mnoga Konstantinova kaleta, do jednog od njih se nalazipecina i na nju znakovi vide se : Mecka i svinja sa 7 praseta stoji na noge. Svinjata zamotava mucunata si u edno korito i gleda nazad u ovcara a ovcar svira na koval a napolj ima korito za pojenje ovce . Pecina je visoka 4 arsina i ima mnogo druge znakove......
Odgovori
ovo do Rilskiot manstir ne go znam j baram dokument za Konstantin kale pri rekite Ogosta i Rebine oti tamo sam nameriol mnogo znaci vse ubavi a Konstantinovo kale ima i pri Vratza tia zapisi gde gi imas da ne sa ot toj sait tuka e palno s takvi pisanki nie gi zoveme Pesnopoiki  http://treasures.zonebg.com/legs.htm
Odgovori
dali nekoj mose da mi kase za klesana glava ot kuce i pstol nadole se skali nemam hrabros i neznam poz
Odgovori
Jeste samo skaci sa skale dole je resenje negde u sredinu skale,tu je dokumenat u tapu!!!
Odgovori
kolega kosac kostandinovo kale ima i vo makedonija
Odgovori
kalinja ima mnogu no koe e pravoto Konstantinovo kale
Smile
Odgovori
od Car Konstantion kaleto e vo prespa resen a isto taka i od Carot Vasilij 2 kaleto se vika Vasilida
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)