Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solje, rupe, puska, stopalo
Pozdrav molio bih za pomoc 

Puska se nalazi na velikom kamenu 1,5 m na 1,5 m nisani takodje u jedan veliki kamen slicnih dimenzija, ispod njega se nalaze ove rupe

Jedna rupa je u obliku stopala, stopalo je okrenuto u pravcu prvog kamena gde je puska uklesana

Sta bi moglo biti?
Odgovori
Zdravo brate,
Imaš pušku uperenu u ljudski korak ... ljudski korak koji kažeš ukazuje na pušku ... Svi bi tebe rekli da pogledaš između dva kamena ili da pogledaš ispod samih znakova. Reći ću ti pravo - veliki novac je zakopan u pravcu iza stopalo. Ovdje ima više detalja o kojima nisi ništa spomenul, na primjer kolika je udaljenost između dva kamena sa znakovima - ovo je važno! Želim ti sreću.  Wink

Pozdrav
Vuk je slabiji od lava i medveda, ali nikad nije išao da igra kao oni u cirkusu!  Cool
Odgovori
Pozdrav brate, puska nisani u kamen na kome su 3 rupe, jedna od rupa je u obliku stopala, koje nije okrenuto direktno nazad u pusku, to stopalo je okrenuto u levo, udaljenost izmedju puske i tog kamena sa rupama je nekih 25-35m
Odgovori
Postovani, 

Puska je znak da je sledeci znak ili  blago 25 koraka suprotno od neke strukture(stijena, kamen) a stopalo je uglavnom vezano za pecine i signalizira opasnost. Ako je stopalo okrenuto na dole cuvaj se odrona, moguce da je negdje navaljano kamena da te zatrpa. Ako je okrenuto na gore obrati paznju na pod. Ako su te te tri rupe poredane u obliku trokuta a jedna je veca onda je pecina u pitanju. Ako su simetricne, onda je ostava u pitanju. Pronadji nesto tri u okolini, tri stijena, tri kamena, tri brezuljka i sl. Blago je u sredini izmedju toga... Srecno
Odgovori
Hvala na odgovoru, hteo bih da vam posaljem nekoliko slika. 0612483059 javite mi se na viberu bas bih voleo da cujem vase misljenje. Hvala unapred
Odgovori
Nema na cemu. Posalji mi slike u poruke. Probacu da ti pomognem.
Odgovori
[img]blob:https://www.skrivenoblago.com/7cbcbfe3-a648-40d7-ad5b-6e6e56b3b616[/img]
[img]blob:https://www.skrivenoblago.com/580da876-1cc2-4522-ac43-1d13ec17fcd4[/img]

Ne znam da li mozes da otvoris ove slike sto sam ti poslao. Ako nije problem javi mi se na viberu. Hvala i pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)