Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grobnica ili (?) Uglavnom lokalitet sigurno
Ovaj lokalitet sam prnasao prosle godine i ove godine cu raditi dalje na prokopavanju.
Deo ovoga smo otkopali i usli smo u jednu predprostoriju tako da dalje moramo da kopamo pod velikim rizikom obrusavanja mada ima postojeci stubovi.
Mislim da se radi o Rimskoj grobnici ili uopste rimskom objektu, po nalazimo koje smo nasli i po nacinu gradnje, moguce da je grobnica , neznamo jos sta bi tacno moglo biti, ali sam ulaz i opeka nam sugerisu da je grobnica.
Bilo je lomljenog stakla plave boje, rimskih bronzanih para ,i perle od ogrlice ili narukvice nismo sigurni.
sa kopanjem nastavljamo uskoro tako da aktuelne slike nalaza cete imati priliku da vidite iz prve ruke, ako nesto bude bilo.A nadamo se da hoce.
Pozz konan

[Slika: 33oqihl.jpg]

[Slika: 24y1kz7.jpg]

[Slika: 65zfpc.jpg]

[Slika: 33kt2et.jpg]

[Slika: 157p6g.jpg]

[Slika: 18ngux.jpg]
Odgovori
Prijatelju,Vi ste se bas potrudili oko ovoga...toliko iskopane zemlje,svaka cast! Nego,nemoj da cekate puno,istrazite to i neka Vam je sa srecom...pamet u glavu.
Odgovori
U pitanju su rimske terme
Odgovori
Banjanje  rodjo banjanje.
Odgovori
ovaj nalaz je pod drzavnom upravom i nemoj da pricas da si ti pronasao.Moj drugar arheolog je radio i radi na ovome, a trenutno se nista ne radi jer nemaju kes.
Odgovori
donce ti za rusite le si ili za amerikancite,aj odjebi 8) :o
Odgovori
Ova e rimska terma po ciglite vakvo ima i vo skupi herklea ... ima tuka nekoj izvor tie vo izvori frlale pari za sreka Smile ...
Odgovori
di se nalaza ovaj lokalitet ocem da kopam kad arheolozi nemaju kesa da odradim ja bez para necu im nista naplatiti...
stobi je dosta interesantna lokacija to bi isto moglo da se odradi ako nekoga zanima aj pravimo medjunarodnu ekipu ko pink panteri
Odgovori
Donce, blage veze ti nemas sa ovim lokalitetom, ni ti ni drzava.

Bodo, Kursumlija (okolina)  je u pitanju

Ima tamo i rimskih rudnika , povrsinskih kopova . Sada je puno zmija , osim poskoka ima i dosta sarki , cekam da zahladni dobro da bih isao.
Odgovori
Lokalitetite po makedonija se obezbedeni so straza i skrieni kameri i alfi segde  -stobi je dosta interesantna lokacija to bi isto moglo da se odradi - da ne odradis pi  panteru pazi vo nekoj maked zatvor ....edno 10 god Tongue ,,,
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)