Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nalaz rimski antoniniani i denari
Samo deo kolicine

Odgovori
Kam gi sakri kolega  dal su ti slike sa nevidljivo mastilo pravene?Il gi vrnu u zem?
Odgovori
al su lepi i mnogo gi ima...tolko da i ja ne vidim nista  Tongue ;D
Odgovori
Malo dok sam ukapirao kako se postavlja, nadam se da ih ima dovoljno za gledanje

[Slika: n9q86.jpg]
Odgovori
[Slika: 2w4d9n4.jpg]
Odgovori
[Slika: 2034w3.jpg]
Odgovori
Hvala Bogu da na ovom sajtu postoji neko ko je bar nesto nasao,a ne samo da se "mlati" sa nekakvim "mapama",znacima po kamenju i ostalim nebulozama koje nevode nicemu. Svaka cast,majstore jer ti spadas u onaj 1% ljudi koji su i nasli to sto traze,a ne one bajke o "basnoslovnim ostavama" i "tovarima blaga" kojeg,gle cuda,nema nigde.
Odgovori
abe pehina kakav si ti to covek sta imas protiv sportistite samo unosis neku negativnu energiju,pusti ljude namiru nek uzivaju u to sta rade,sta tebe zanima sta ljude rade i sta traze,i dali su nasle,ovi forumi su za da se ljude druze i ako mogu da se pomognu i da uzivaju.
Odgovori
Bravo konane majstore!!!!Tako bre brale da istrci neka para iz zemlju da vidi narod sta se trazi i nalazi!!!
Odgovori
Ma,bre,sarapt,nisi me razumeo...samo sam cestitao coveku,kakva "negativna"energija? NEgo me obradovalo nakon svih onih "znakova",i "mapa" i ostalog nevidljivog "blaga" da vidim nesto OPIPLJIVO,nesto sto stvarno postoji.a ne samo prazne price...to sam mislio kada sam napisao ono,a ne da sirim "negativnu"energiju,taman posla. Svako moze da veruje u sta god hoce,nemogu ja da zabranim to nikome,niti bih zelio da se shvati tako. Sto se mene,licno tice,dao Bog,svakome da nadje nesto vredno kao ovaj kolega.  A,ja sto neverujem u te mape i te prazne price,to je moja licna stvar i to meni niko nemoze da zabrani i moje pravo je da napisem ono sto mislim o tome,a ne da padam u "trans" i da se ponasam ko narkoman u krizi,kad neko objavi "pravu mapu" na forumu. Stvarno nevidim razlog sto si se ti nasao uvredjen zbog ovoga!?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)