24-04-2013, 09:54 PM
Tvoje licne frustracije bi bilo najbolje da ostavis za sebe ili za neki drugi forum premda ovde "svratis" ponekad i to ciljano a poslat od nekih da bi ne samo mene vec i mnoge druge omalovazio i izvredjao. Kradja tvoje "intelektualne svojine" je zadnja stvar koja bi me ucinila srecnim za razliku od tebe kome je ta rec svakodnevica u kojoj zivis tvoj jadni mali i bedni zivot pun zlobe i zavisti u stilu sebe mrzis do podne a ceo svet do veceri. O suvenirima poput praziluka koje si poneo sa sobom iz mraka i zabiti od koje bezis a nemozes nikada pobeci "sam govoris" ali to je vec tvoj problem.
Za sva tvoja nezadovoljstva a koja se odnose na moje delovanje na ovom forumu obrati se ADMINU za bliza objasnjenja i nadalje cu sa zadovoljstvom da obrisem svaki tvoj komentar koji krsi pravila ovog foruma a odnosi se na omalovazavanje . nipodastavanje i vredjanje ma na kojoj osnovi i bilo koga na ovom forumu a nemoj se iznenaditi da budes privremeno ili trajno banovan...PS ne tvoje razne adrese koje koristis vec IP
Za sva tvoja nezadovoljstva a koja se odnose na moje delovanje na ovom forumu obrati se ADMINU za bliza objasnjenja i nadalje cu sa zadovoljstvom da obrisem svaki tvoj komentar koji krsi pravila ovog foruma a odnosi se na omalovazavanje . nipodastavanje i vredjanje ma na kojoj osnovi i bilo koga na ovom forumu a nemoj se iznenaditi da budes privremeno ili trajno banovan...PS ne tvoje razne adrese koje koristis vec IP