Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Dalibore,
ta ruka jeste u Belcin dol jer je tu Kopren i tri kladenca,ali mi niste rekli sta tu jos ima.Ja imam plan za to.
Takodje pominjete zmice.Jer ono malo i debelo ,a vezano za magare na sinama?To je neka druga prica i imam osecaj da brkate stvari.
S postovanjem,
Vudi
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani vudi ja sam gore odrastao belcin do sezove do kad predjes most pa levo a desno je dojkinacka reka koja pocinje od tri kladenca mada to nije vazno ako se u planu spominje vodopad ispod tri kladenca onda je to ne verujem da u tom potezu postoji druga ruka mada ko zna ova se nalazi u maloj podkapini sa palcem na dole tu u blizini bi trebalo daje vodenica od koje se ulazi u grad pobede ali od vodenice ni traga madaje sumsko dosta tu promenilo pejzaz iznad vodopada ima mali vodopad tu je bio mali krst pare su bile u sam vir ispod vodopada aparati su se kidali ali bese jesen velika voda hladno dogovorimose da dodjemo s proleca covek koji zivi u selu ce javiti kad vodostaj padne u prolece zovemo sve tvrdi daje voda velika jednom mi resimo idemo nema veze kad u selu prvo je pokusao da nas odgovori na kraju podjomo podje i on sa nama sad su put napravili a onda dzip smo morali da ostavimo gdesu sumci cuvali nekad konje pa peske jos nosimo pumpu i dizalicu kad dodjosmo na mesto ima sta i da vidimo tri velika kamena izvucena iz vira sve nam je bilo jasno aparati nida cunu ajde lzbacimopumpom vodu kad na sredini vira isklesana cetvrtasta rupa do pola puna sasljunkom na jesen dolazi taj iz sela sa novim dzipom da idevo opet gore da proverimo neka mesta i prizna daje iso sazetom dasu oni izvukli kamenje ali nista nije bilo savo su se smrzli u vodi kad tad nisam poludeo nikad necu zato moze da kontaktiramo i dase dogovorimo aodlazak uarbinje samo leti kad moze dase odma radi iako treba spava mada sad je dobar put pa moze dase spava iu dojkinci
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Zmice trba da je skotno 1 ped dugacko itreba da je blizu grcke pojate nije ono stoje jedno150 metara iznad grckih pojata kad udjes treba da ima magare sa velikim zubima napravljeno od voska imusame
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Dalibore jedan savet neznam koliko imas godina, nemoj da trazis mesta ako nemas plan pogotovo da ulazis kao kod to magare kako kazas velikim zubima ili sa musemom jer tamo ces da ostanes bogat ali mrtav.to magare je otrovno samo da te dotakne fiderzen......ovo je savet prijateljski...