Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grad pobede tri cuke
Ako neko ima tacan plan nekase javi odjak je radjen nasli su neke znakove i udjenoje unekoliko prostorija sip postoji odprilike znam gde treba daje ulazodozdo ali ga nisam nasao ima i znak ruka ali nema tacan plan
Odgovori
TRI cuke uredu ali gtad pobede nepostoji na Staru planinu a ima se plan za njih. A ima tri cuke u Grcku, Makedoniju, Bugarsku tamo je negde grad a u Srbiji na tri mesta ima tri cuke...
Odgovori
Ima veliki rid na kome u redu ima tri cuke ,prva je naj veca druga manja treca naj manja naredjane su liniski jedna pored druge cuke poprilicno velike nicu mala bradashca,citavo to brdo sa tri cuke se zove Vrazjigrad,meshtani kazu da je nekad na taj rid bio neki grad.U blizinu je nekad bio Beli manastir,ima mali potok zove se bela voda,ima josh jedan dol zove se elenin dol,ima put zove se elenin put,u blizinu ima veliko brdo zove se luda mogila.Ovo se nalazi u selo Drenak blizina Kumanovo.
Odgovori
Od Vrazju glavu ides na tri cuke, Petrov krst.......To je mesto ali nema nikakav podzemni grad ili zlatni.....
Odgovori
Postovani g.Dalibore,

stekao sam utisak da Vi imate original plan(kako ste bar pisali na temi Stara planina),ali sada vidim da Vi ipak trazite plan.Ako je ta ruka koju spominjete u mestu zvanom Belcin dol onda znajte da imam plan.Tu treba da imas jos znakova.

Slazem se sa g.Brankom da nema tu nikakvog grada po gotovu ne zlatnog vec je to simbolicno receno jer ima vise podzemnih prostorija.

Ovo sto opisuje g.Burdus,takodje imam plan.

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
Vudi alen sve stoi kao shto sam naveo.Poslao sam vam PP.
Odgovori
Imam plan po kome su dosta stvari nadjene ipo taj plan je radjen iodjak gde su nadjene i alke i jos drugi znaci plan je tacan ali nije potpun plan obuhvata zmajovu pecinu smukovu dupku pecinu sa musice terzisku rupu i cetri ulaza za grad pobede  a ruka koju znam je blizu vodopada ispod tri kladenca
Odgovori
Za grad pobede imam za ulaz gbe je zmice za odjak kojisu radili i usliu nekoliko prostorija. Za ulaz od vodenicu iza ulaz od sip
Odgovori
Trazim plankoji se poklapa sa mojim ali ima i znaci i stvari koji su nadjeni au mom planu ih nema na planu pise verna braca  sto znaci da ima bar dva do cetri tacna plana  kojr moras da sastavis da bi dobio ceo tacan plan u svaki fali po nesto znam coveka koji je iz bugarske i on ima jedan plan planovi namse poklapaju u 95posto ali nismo mogli da sklopimo sve kockice tako da mora da ima jos bar jedan ili dva plana dase otvori grad pobede smukova pecina pecina sa musicama mada ona treba daje otvorena i terziska pecina je otvorena.  Izmajova pecina
Odgovori
Za ruku koju znam nemam nista
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)