Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Star zapis
Dali ova ima nesto znacenje ili E samo obicna ckrtanica  eden drugar vika bili staro turski ili arapski zapis :Smile

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Naš korespodent za Arapski rekao je da Arapski nije, izneo je opasku da osim Turskog može biti i Persijiski.
Odgovori
ovo ti je los prepis  ili neka fotokopija sad cu vam objasniti o cemu se radi ovo pismo je kumansko turski dijalekt koj se vise negovori iz 16veka navamo.to sto imas  je jedan deo od pergamenta koj sam ja licno video radi se o jedan karavan koj polazi iz grad kumanini  (kumanovo)za  carigrad  karavan  negde na mesto gjubriste  karavan zavsrsava svoju pricu  verovatno su pobijeni  e sad da se poklopi citava prica imas samo 3 oznake od koje su dve na isti kamen  imas uklesanu desnu ruku koju nema kod tebe trougao uzleban  i  krug  ili  tepsija(aranija) ili tanjir  i jedan stari most mesto teke  i bunar to je sve sto smo uspeli da prevedemo od pergamenta
Odgovori
Fala druze ke gi prasam lugeto  dali imat i drugi del od ova  ili ne ako imat ke go potrazam da go zakacam i nego
Odgovori
mene ne mi treba nisto prijatele nie go imame originalot (pergament) samo sto golem del ostana nepreveden nema koj da go prevede uspeavme edna tretina da prevedeme ama dovolno e
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)