31-08-2018, 07:00 PM
Pozdrav drugari ima li nekih novih LRL nesto sto vredi ili ste se svi pomirili sa time da su te odnosno ti instrumoenti Lokatori samo prazna prica
LRL i ostale rabuske
|
31-08-2018, 07:00 PM
Pozdrav drugari ima li nekih novih LRL nesto sto vredi ili ste se svi pomirili sa time da su te odnosno ti instrumoenti Lokatori samo prazna prica
01-09-2018, 04:30 PM
Prazna prica!! To prolazi jedino za lakoverne i naivne
01-09-2018, 06:21 PM
Zdravo druze Nigi.
Mislis li da nema LRL-a koji moze da locira neke metale na daljinu Ili mozda i ima ali je tesko doci do tih ljudi koji stvarno poseduju dobre lokatore ali iz sebi im poznatih razloga/sto je razumljivo/ ne izlaze u javnost sa time?
01-09-2018, 08:08 PM
Postoje lokatori za istraživanja u rudarstvu i geologiji za razna snimanja terena u smislu itraživanja ruda,nalazišta minerala ,sastava zemljišta kao trasiranja koridora,u izgradnji brana hidroelektrana i drugo.
Za lokatore koji se prezentuju u svetu pa i kod nas,verujem da neki od njih nešto detektuju. Većina tih proizvoda je samo marketing zbog prodaje.
02-09-2018, 08:37 AM
Zdravo drugari Nigi, Relko iostali.
Otvorio samovu temu sa razlogom da jednostavno pokusam da razumem ne samo ja vec i drugi drugari i korisnici ovog foruma sledece. Lokatrori. Pitam se sta to treba da radi odnosno kaka da se ponasa ili ti sta treba da emituje neki predmet metwl nebitno pa i zlato srebro da bi se na osnovu toga da kazemo napravio neki instrument koji registruje te pojave . Neki kazu zracenje drugi frekvenciju.I TV i svi elektricni aparati emituju zracenje kao i monogo drugih radio aktivnih predmeta. E za registrovanje tih pojava ima instrumenata eaznih. Moje pitanje je sta to zlato srebro ili drugi metali emituju pa da se na osnovu te njihove osobine mogu locirati.
02-09-2018, 07:32 PM
Ovako prvo:nijedan metal u zemlji ne emituje nista kod svih metala postoji samo provodljivost (pa po tome i frekvenciju za provodljivost a ne za zracenje jer mu je potrebno neko napajanje i moralo bi da ima predajnu frekvenciju ) metala poput srebro sa najvecom pa bronza bakar itd do najmanje gvozdje itd. znaci nista od metala ne zraci niti emituje frekvenciju! Drugo: laseri itd ne hvataju i ne rade zato sto svaka naprava koja radi na metal mora da ima svoj predajnik i prijemnik sto kod lasera mnogih nema ni 5 delova pa cak ni jedan drugo i najbitnije je nijedna naprava nije izmisljena na svetu do danas da probije zemlju pomocu bilo cega na daljini 2m i dubini 1m a kamo li kako postavljaju 100m ili km i 3, 5 ili 10m sve te naprave koriste napon od nekih 9v itd za jedan takav predajnik ili prijemnik je potrebno mnogo vise snage ali tu ima jos toga sdto zemlja i njen sastav ne propustaju signal da bi isao kao u vazduh vec ga upija a ne vraca nazad vec ga razlaze ( u vazduhu signali idu i vrate se u zemlji je vec drugo sto dublje ide teze se vraca to je razlog ( minerali sastavi zemlje itd)
03-09-2018, 08:17 PM
Druze Nigi verovatno ima istine u tome slabo se razumem uto.
Mada uvek sam nailazio na zardjalo gvozdje i potkpvice ili gvozdje u fazi raspadanja šal ina nebitna
03-09-2018, 08:18 PM
Daljina nije bila vazna ali uveg gvozsjuracija u fazi raspadanja i potkovice.
04-09-2018, 09:42 PM
pozdrav kolege,radim i ja sa antenama,koje sam sam napravio,i moze se sa njima naci predmet,gvozdje ili neki drugi metal tj plemenito nesto,za velike daljine ne verujem da moze da se locira predmet ,nekad povuce i gde je mineralizacija ,tj moze da zavara,ali i to se resava .sad mozda neko veruje neko ne veruje ali sa njima treba vezbati j treba testirati sebe i njihov rad,da bi se sto vise usavrsio,pozz
04-09-2018, 10:11 PM
bez ljutnje ali dok se neko usavrsi sa tim napravama da radi stekne penziju i opet nista ono sto je izmisljeno 90 tih do 2000 te je max izvucen i dalje tehnika ne ide samo estetika se radi
|
|
|