Drugari govorim oelektronskim lokatorima.
A sto se tice raslji ili L antena to je tacno vuku na sve samo je bitno da se nauci to ukrstanje njihovo jer se razlicito ukurstaju u zavisnostiod materijala na supljinu ili zid reaguju drugacije.
Samo ovo za vrstu metala nikako da ukapiram.
Ali oce i na mineralizaciju
Elektronski Lokator nema uopste raslje pisti i zuji.
Oce i na cumur ili gde je gorela vatra.
A na zardjalo gvozdje cepa al nikako na ono sta treba ili nema toga.
Neznam
Zdravo drugari vezano za lokatore naravno elektronika bez raslji
Oni rade do sad sam nalazio potkovice i zardjalo gvozdje u cazi raspadanja
ALI nasao sam i jedan rimski srebrnjak i dinare stare kraljevine jugoslavije i neyto bakarno kao rucica od od neke bakarne koce
Kako god treba malo vise vezbe i dobro poznavanje instrumenta
Pozz
UVAZENI ZNALCUiza tebe vazi da redovno citas nas forum i onda vidis da je trz prvi znao ipiso otako zvanom lokatoru ili daljinski detektor.DRAGANCE nemoj da shvatis da imam nesto protiv tebe izuzev ,hocu da te ispravim..NAIME daljnac ti je prevaziso sve aparate koji zuje ,igaretu inoktu ifisera i td.A da znas dase meri sa skenera ali treba znati da radis jer majstora cini praksa ja radim sadaljinac i on kod mene diskriminise ,gvozjde zemne gasove,radon,metan itd.E sad ima manu sto otkriva samorodno zlato u kamenu ako tije poznat pojam jer tako se i ono vadi samo treba dobra zilai kolicina i tu nice rudnik.ALI TO je dobro zato je i napravljen .PS samo ti radi kaoko ti pise u uputstvo i napravi pet sto sati rada i tu je uspeh. Zaboravio sam da kazem da je danasnji lokatr[daljinac] cukun ,cukun unuk rimskom bastunu atoje isto daljinac samo do sesto metra daljine i otkriva od 600 grama pa navise .pozdrav svima a posebno vama sto stalno pisete ..
Gosn trz
Uz duzno postovanje prema tebi
Ja se ne ljutim druze samo ovo sto piisem stojim iza napisanog i sve je iz mog licnog iskjstva odnosno terenski rad je u pitanju ne neka teorija.
E sad da li ti verujes u to ili ne to je tvoje licno.
Pozz i sve najbolje Vam zelim
gospodine TRZ jasam nov vidim da se razumete dosta o daljincima hocu i ja da kupim daljinac jedan ali puno citam na forumu i osim toga i slusam raznorazne komentare te ovaj valja te onaj nevalja i zbunime to sto niko nista konkretno ne govori o nekim daljincem sto ga poseduje neko vreme recimi par meseci ili godinu i da kaze da imam taj i taj daljinac i precizan je odradiosam par mesta nebitno gde i pronasaosam tacno mesto itd,itd i da nam kaze marku tog daljinca pa da kupi svako ko moze da ga kupi naravno e sada bez lutnje ni vi niste nam rekli nista o daljincu sa kojim to vi imate iskustva dali ste to zaboravili ili je neki drugi razlog neznam ali niste rekli marku daljinca nemojteme pogresno svatiti.poz makedonac
gospodine trz vidim da se razumete o daljincima pa bih vas zamolio o nekom dobrom sto stvarno radi i sa kim ste vi stvarno postizali rezultate ja bih vas zamolio marku tog daljinca sto vi koristite jer sam nov na ovoj platfomi zelju imam za rad na terenu ali dzaba bez alata nema zanata skoro sam sve probao ali samo eksere i poneka moneta mislim znate kako to ide da ne budem dosadan ako mi date neki savet stvarno bicemi od koristi napred vam se zahvaljujem za vase izgubljeno vreme na odgovor sto ste mi dali,poz makedonac
Druze tacno je to ali on nece da ti kaze jer je sujeveran ali ja sam radio sanjim.TRZ radi sa rimski bastun i samo do 600m je uspesan a kada locira na mesto diskriminise sve sto ne trazi metale gasove radon uvecanu radijaciju itd jer ima diskriminator koji montira kad bastun pokaze da na tom mestu nesto postoji.DORA SRECA.