Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
Nisam isao sam isao sam sa nekima  iz tog kraja pirotskog -isao sam najdalje sam posto oni nisu hteli ici dalje i cekali li nazad , hodnici se nisu urusili 2000 god ali  jesu ispred mene je bio neki nanos manji ali ipak urusheni nanos kad sam probao da ocistim  sebi  put napred  -opet se pocelo rusiti jos vishe- jer se nisu urushili 2000 god Smile ...a hodnik je mali !I Na kraju da ti to ti nije od oca pa ti imas i tapiju na to mesto a  ? Mozda cu opet ici skoro sad posto mi ti kazes da ne idem sad cu ici sa ulaza br 2 Smile sto su mi rekli da su nasli ...
Odgovori
  -pozdrav stibera
Ne znam kako si mogao da ides "na brzinu" u "Nasu Staru planinu' Sve si SAM  video a mi nemamo pojma! Naravno da u hodnicima mozes ici dokle god mozes dobro disati. I samo ici i nista vise .A sto se tice urusavanja ,pa hodnici se nisu urusili 2000 godina a BAS kada si ti bio tamo onda BUM. Ekipa stvorena za dva dana itd....
zelim ti srecu u traganju sa tvojim"jakim " ljudima
Pozdrav--

- A mozam li >?! A sto ti da ne me sopres nesto da ne me cekas tamu pred toa  mesto ?! Smile A nashu vashu staru pl ...ke si odam jas na Vashata stara planina i sred belgrad ako sakam isto kako sto vie divite kopaci od segde doagate i kopate po arheoloski lokaliteti i crkvi gradovi i grobovi anticki vo Nashata Makedonija i iznesuvate predmeti - taka da se e nashe tamu kolku sto e vashe toa kaj nas vo Mkd  taka li e Smile a cie e Smile izgleda na toj sto ke si go najde prv bate izgleda ne tuku  kazuvaj mi mnogu gacki OK i ne prodavaj Pufki ovde vazi li  ? ! pozdrav isto ! a tie jaki ili slabi se vashi se  srbi poveketo  poveke vashi i moi prijateli i poznanici ! Kazi smetka da ti platam danok ako ne Smile me isplasi sega !SmileSmile hahaha !
Odgovori
Zdravo stibera
Ti ocigledno ne razumes sta sam ja rekao. Nije meni krivo da ides gde hooces samo volim da kada nesto NAPISES neka bude istina.KAO SAMO SI TI BIO UNUTRA A OSTALI kukavice ITD. Nije meni do rasprave sa tobom ali na ovom forumu ocekujem malo razumevanja i saradnje i bez "vasata" i slicno.
Mislim da si me razumeo!!!
Veliki pozdrav i zelim ti  da otvoris mnogo laguma!!
Odgovori
Ok i meni nije do rasprave s tobom  uopce ili dokazivanja tebi istinu ili bilo kome ovde - I meni je zao sto su ispali ostali- to sto si ti rekao I i mene ostavili tamo samog itd...- I meni je zao sto nije bio dole niko sa mnom  mozda bi tad nesto vishe i uradili i nasli dvojica prosli puno dalje tada ...Nemoj da ljubomoris meni druze dvojica  od grupe posle su prosli od tamo i ponesto nasli za sebe na moju muku -tvoji se pirocanci ofajdili nesto nasli -od moje muke a nisu rekli evo jedan rucak da te castimo od nas -toliko druze o tome i o fer pleju . pozdravi od Mkd ...ja sad radim na svom terenu ne brini za sada  Smile !
Odgovori
kosac ja se apsolutno slazem sa tobom da ima gradova ispod gradova tj. nema celih gradova vec nekih gradjevina. Pa evo Beograd je na ostacima rimskih gradjevina. To se ja slazem i znam da je tako.Ja sam konkretno rekao da nmg. da verujem da jos uvek ima ovde ljudi koji veruju u zlatne gradove. Dal sam amater ili ne to nema nikakve veze sa zlatnim gradovima i zamkama koje ubiju pa se opet nategnu da ubiju sledeceg. Pa ljudi zar mislite da je tadasnja civilizacija imala mogucnosti da iskopa toliko zlata da sve to napravi? Uzmite sada svo zlato na svetu necete 5 kuca napraviti, a ne tada kad su zlatarenjem po peku i malobrojnim rudnicima vadili 50 grama nedeljno.Dajte molim vas unormalite se i razmisljajte trezveno. Najveca bajka je bila el dorado, ali zmija stvori jos vecu bajku. Svaka cast na masti.
Odgovori
RAZUMETE SE I VI KAO MARICA,VI STE NAJPAMETNIJI NA OVOM FORUMU. ZATO I NAJBOLJI TRAGACI ODLAZE ODAVDE KAO STO SU ZMIJA, MILAN, PEHINA11420 ITD. A VI ZEVAJTE PO FORUMU NE ODVAJATE SE OD KOMPJUTERA I KAO SVE ZNATE.SVASTA OVA ZEMLJA DRZI...
Odgovori
Zdravo Mors
Ne znam da li se ovo odnosi i na mene jer sam i ja tu nesto pisao. Vidi nije meni namera da nekome rusim snove. Cinjenice su jedno a zelja nesto drugo.Bio sam u nekoliko situacija koje mi daju za pravo da kazem to kao cinjenicu. E sada ako ti ili neko drugi meni pokaze neki grad od plemenitih metala promenicu misljenje. Niko ne igra loto kada je premija samo tricavih 500 000 vec kada je 3 miliona.Sta to govori? Voleo bih da malo vodimo dijalog i iz takvog odnosa donesemo neke zakljucke koji ce biti na obostrano zadovoljstvo. A ne kao SVI  ne valjaju ko imaju suprotno misljenje.
Valjda me razumes sta sam hteo da kazem?
pozdrav
Odgovori
Pozdrav ljudi, kao sto neki razumni sa foruma rekose ne zelim da rusim tudje snove o zlatnim gradovima ispod zemlje i o fantasticnim zamkama koje se same navijaju i ubijaju svakog sledeceg tragaca koji kroci u pecinu. Necu da me pogresno shvate ali ovde ima jako nepismenih i primitivnih ljudi koji ako se slucajno ne slozimo sa njihovim fantasticnim pricama o zlatnim gradovima pod zemljom i zamkama o kojim bi pozavideo Indijana Dzons odmah krenu sa vredjanjem, psovanjem i omalovazavanjam!
Ako slucajno ne dolijemo kerozin na njihovu pricu i ne rasplamsamo njihovu fantaziju postajemo njihovi neprijatelji koji bez ikakvog prava vredjaju druge clanove foruma!!!
Jedna stvar da bude jasna ljude, jako vredja ako se igrate sa njihovom inteligencijom, mozda ce par puta precutati ali vam odgovoriti.

Gospode boze pa ne zivimo u srednjem veku! Ovde ima ljudi iz svih krajeva Srbije i Evrope i ti ljudi ne zive u ubedjenju da je zemlja ravna i centar svemira. Dajte molim vas ne preterujte sa prepricavanjem legendi na citavom forumu i drzite se tih istih kao da ste ih sami doziveli i prosli a ne culi od ko zna koga. Pri tom ne postoji ni jedan jedini materijalni dokaz za to sto pricate, bilo to u pismenom obliku, fotografiji ili video zapisu. Vec 15 godina nosite po dzepovima telefone sa foto aparatom, pa kako do sad niko nista nije slikao? Maksimum svih tih prica su uklesani znakovi na stenama i otvori pecina, tu se sve zavrsava.

Da budemo jasni, pod zemljom postoje zatrpani gradovim, postoje tuneli i prostorije koje su ostale sacuvane nekoliko hiljada godina. Zlatni gradovi tipa Eldorado su fantazija koja nema nijednu jedinu materijalnu osnovu osim price decaka koji je izgubio ovcu i sta ce reci roditeljima osim da isprica fantasticnu pricu i izbegne batine!
Ljudi planine nisu samo vase na njima ima puno planinara, speleologa, alpinista, avanturista, tragaca za blagom koji guraju nos tamo gde vi ne mozete da zamislite i tesko je da bilo ko od njih poveruje u price o zamkama koje odolevaju zubu vremena i ubijaju bez prestanka!

Bilo ko da pogine negde na planini se zna! A iz vasih prica ima na desetine ubijenih i progutanih po tim pecinama a da pritom drzavni organi, policija i spasilacke sluzbe o tome ne znaju nista.
Ljudi nestanu, porodica cuti i tako zamka nastavi da ubija svakog ko kroci u pecinu. Alo da mi pogine neki drug u pecini zubima bih kidao kamenje da ga izvadim i sahranim kako dolikuje.
Ajde uozbiljite se, na arheoloskim forumima sirom evrope kad bi izneli ove price ljudi bi vam se smejali i gledali kao idiote!

Ovaj forum je ozbiljan ali se sa doticnim primitivnim osobama koje ne vide dalje od neke mape koju bi moj sin od 4 godine bolje nacrtao drze izmisljenih prica o stotinama tona zlata i ubistvenih zamki... i ako se neko slucajno ne slozi sa njima i iznese suprotno misljenje od njihovog tada nastupa napad primitivizma i vredjanje posto ne moze nicim materijalnim da potkrepi svoju fantaziju.
Ja se slazem da ljudi veruju u sve i svasta ali svako ima svoje misljenje! Svi mi imam prava da iznesemo nas stav, blago postoji i ono je sakriveno. Na vama je da ga nadjete ali budite realni, citajte, trazite informacije u knjigama i na netu, koristite karte GPS. Ali treba napomenuti da unistavanje kulturno istorijskih spomenika podleze krivicnom gonjenju!!!

Sledeci put kada obidjete te fantasticne pecine koje ubijaju ponesite kamere fotoaparate, zabelezite vasu ekskurziju... Ako prezivite udar zamke!!!!

Evo kako to rade tragaci u Francuskoj dugo sam na njihovom forumu i verujte mi da su ljudi realni i nema izmisljenih prica jer ih drugi profesionalni clanovi i tragaci odmah opovrgnu!  I oni ulaze u pecine ali do sad nisam cuo da i jedna pecina u Evropi ubija nekim mehanizmom... Pogledajte kako rade Francuski tragaci. Ovo je region oko Rennes de Chateau gde se trazi izgubljeno blago Templara i Solomonovo blago koje su Vizigoti posle pljackanja Rima doneli u ovaj region oko 410 go nove ere.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=liu6SPcnFls[/youtube]

I jos jednom da ponovim, primitivno je da bilo ko koga vredja ako se ne slaze sa necijim fantazijama koje nemaju veze sa realnoscu.
Ja sam u par navrata bio izvredjan od doticnog "Sarpata" nepismenog makedonca koji nema prava bilo koga da vredja na ovom forumu bez ikakvog razloga!!!! Pogotovo sto su ovde vecinom SRBI i ne prihvatam da bilo ko druge vere, nacije vredja bilo kog SRBINA na ovo forumu zbog neistomisljenosti po pitanju fantazija!!!!

Joca 13 postavi post i sliku sa uklesanim krstom i na moj kratak odgovor da je verovatno novijeg datuma zbog boje kamena dobijem uvrede od doticnog primitivca koje glase ovako:

"pojavio se novi negativac koji sve zna,gospod neka ni e na pomos,ja neznam kako admin ovde pusta svasta i svakakvi ljude,ovo je sport i hobi,a nije neki alpinisticki forum,idi na neki takav forum paa jedi trici koliko hoces,ovde si promasio,i nije mi jasno koji kurac trazis ovde,idi kacuj se po stene i ostavi nas hobi na miru,posteno to kazem negativacu,preko kur mi e vise od takvih,sta ti znas o sportu i sta tu mrsis mudu,aj osstavi na miru ljude koji se bave ovaj hobiju,i ne jadi lajna"....

Ne zelim da komentarisem i da se spustam na nivo doticnog...
Sve u svemu na vase price i legende mozemo da pospemo vodu ili kerozin u zavisnosti od price. Ali na vama je da razmislite kako cete reagovati i nemojte da vas ljudi okarakterisu kao neobrazovane primitivce  koji vredjaju svoje neistomisljenike.

Ovaj forum je izvanredan ali jedan deo forumasa i to onih koji vredjaju zele da drze forum u svojim rukama pisuci gluposti i omalovazavajuci druge! Procesljao sam clanove i i one koji su aktivni i vidim da 80% forumasa ne ucestvuje u forumu vec su nemi posmatraci.
Primitivizmom odredjenih i malobrojnih clanova foruma vidim da zele da oteraju ostale koji misle svojom glavom i da forum pretvorite u Trece oko. E pa tu ste se zajebali, mi necemo napustiti forum, ucestvovacemo u njegovom radu i ne dozvoliti primitivcima da vode glavnu rec.
Pozdrav svim dobronamernim forumasima
Odgovori
admine,preku ovog posta koji je moj posledni na ovom forumu,sada vidim da je milan bio 100%posto u pravu,iako sam mnogo puta pisao kako u slucaju himovica,na koje se reaagirao otposle,sada se desava isto,pojave se neki novi ljude koje za nas tragace imaju neku verziju,primitivci ili neznam sta,a ti nas ne zastitis,nego treba da trpimo svakog idiota koji se pojavi tu,pa posle mesec dana nateganja ti onda odreagujes,vec kad je kasno,ja znam da postoje mnogo tipove ljude,i da svi nismo isti,da ima mnogo razlicitih karaktera,ljudi koji misle da znaju sve,i da nemaju dlake na jeziku,ali ipak ovo ovde je otislo predaleko,i u ovaj forum ce ostati ljudi koji nemaju veze sa ovim nasim poslom,tako da mi e zao jer ovaj forum je bio prekrasan,i imalo je prave stvari ovde,ali prave ljudi se povlace odavde,posto je ovaj moj post posljedan naovom forumu,hteo bih se zablagodarim na svi moji prijatelji i kolege na ovom forumu,i da im pozeljim uspeh i srecu u ovaj sport i svako dobro,blagodarnost i do tebe admine za ovaj prekrasan forum,i to je to jos jedno pozdrav svima i svako dobro.
Odgovori
(12-11-2012, 05:15 PM)sarapt link Piše:admine,preku ovog posta koji je moj posledni na ovom forumu,sada vidim da je milan bio 100%posto u pravu,iako sam mnogo puta pisao kako u slucaju himovica,na koje se reaagirao otposle,sada se desava isto,pojave se neki novi ljude koje za nas tragace imaju neku verziju,primitivci ili neznam sta,a ti nas ne zastitis,nego treba da trpimo svakog idiota koji se pojavi tu,pa posle mesec dana nateganja ti onda odreagujes,vec kad je kasno,ja znam da postoje mnogo tipove ljude,i da svi nismo isti,da ima mnogo razlicitih karaktera,ljudi koji misle da znaju sve,i da nemaju dlake na jeziku,ali ipak ovo ovde je otislo predaleko,i u ovaj forum ce ostati ljudi koji nemaju veze sa ovim nasim poslom,tako da mi e zao jer ovaj forum je bio prekrasan,i imalo je prave stvari ovde,ali prave ljudi se povlace odavde,posto je ovaj moj post posljedan naovom forumu,hteo bih se zablagodarim na svi moji prijatelji i kolege na ovom forumu,i da im pozeljim uspeh i srecu u ovaj sport i svako dobro,blagodarnost i do tebe admine za ovaj prekrasan forum,i to je to jos jedno pozdrav svima i svako dobro.

ZAO MI JE STO NE MOGU DA TI POSALJEM PP JER SI BLOKIRAO PA MORAM DA SE CIGANISEM OVAKO PRED LJUDIMA.
KAO PRVO NE DOZVOLJAVAM DA ME NAZIVAS IDIOTOM I DA NASTAVIS DA ME VREDJAS JER CEMO PRECI GRANICU I OBOJE BITI BANOVANI SA FORUMA!

TI SI TAJ KOJI JE MENE NAPAO I VREDJAO IZ CISTA MIRA, POGLEDAO SAM TVOJE PORUKE I VIDEO DA TI NIJE PRVI PUT I DA SI I RANIJE VREDJAO I OMALOVAZAVAO DRUGE CLANOVE FORUMA.
PRIJATELJU AKO IMAS KOMPLEKS NIZE VREDNOSTI TO JE TVOJ PROBLEM!

ZAR NIKO NE SME DA JAVNO IZRAZI SVOJE MISLJENJE U VEZI NECIJIH POSTOVA????
OVAJ FORUM NIJE TVOJE VLASNISTVO VEC JE OTVORENOG TIPA ZA SVE DOBRONAMERNE LJUDE KOJI VOLE ARHEOLOGIJU I TRAGANJE.
A TO KO STA I KOLIKO ZNA I UME TI NE ZNAS NITI CES IKADA ZNATI. MUDROST JE NE RECI SVE!!!!!

NIJE NA TEBI DA SUDIS KO OVDE SME DA NAPISE KOJU REC ILI NE!!!!

SVE OVO STO SI DOSAD PISAO I VREDJAO POKAZUJE KOLIKO SI PRIMITIVAN I NEOBRAZOVAN.
NE ZNAM ZASTO TOLIKO SEBI PRIDAJES ZNACAJA I STO SE PRONALAZIS U CITAVOJ PRICI ALI U TO NECU DA ULAZIM A TO JE TVOJ PROBLEM.
NE RAZUMEM STO SE TI PRONALAZIS U SVEMU TOME I PRAVIS ZRTVU OD SEBE, VEROVATNO TO RADIS CITAVOG ZIVOTA???

DA BISMO IZBEGLI NESUGLASICE ZAOBIDJI MOJE KOMENTARE I POSTOVE I ZIVI SVOJ ZIVOT...

JA NISAM NOVI I NISAM UPAO JUCE I VEC DUGO PRATIM RAD FORUMA I NA KRAJU SAM ODLUCIO I DA UCESTVUJEM U NJEMU I DA GA OBOGATIM SVOJIM ISKUSTVOM, U TOME ME NECES SPRECITI NI TI NITI BILO KO DRUGI KO MISLI KAO TI I KOJI NEISTOMISLJENIKE VREDJAJU I OMALOVAZAVAJU.
SVADJE I SPLETKE ME NE ZANIMAJU UOPSTE, TU SAM DA NAUCIM NESTO OD DRUGIH I DA DRUGIMA PRENESEM SVOJE ZNANJE.

UMESTO DA SE SVADJAS I VREDJAS POGLEDAJ MOJ DANASNJI POST, MOZDA CE TI POMOCI U TVOJOJ POTRAZI Geografske karte » Topografske karte u 3D pomocu Google Eartha
http://www.skrivenoblago.com/forum/index...369.0.html

JAKO MI JE ZAO STO MORAM SVE OVO DA NAPISEM ALI NEKADA COVEK NEMA IZBORA!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)