Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
aaaaaaaahahahahahahahahaaaaa ti si prvi na listi
Odgovori
Zdravo
Donce u pravu si kada kazes da nema grada od zlata. Ali ima grada ispod grada na dubinama od 25m do 30 metara.Ja sam pisao o rimskim tunelima i njihovim skrivalicama. Ali da se ne ponavljam. Ako ljudi zele da veruju da ima grad od zlata neka veruju , nemoj da im kvaris nadu u bolje, sutra malo.
Naslednici istocnog Rimskog carstva su znali za te odaje i tu su ostavljali neke "sitnice". Naravno da nije zlato sve sto sija ali ni  zlato nije najvrednije.Elem sada dolazimo do tih "gradova" koji su veoma interesantni za avanturiste i one druge. A oni drugi mnogo vise rade cuteci nego avanturisti.
Tako da malkice prostudiraj tunele ispod R. gradova a ako hoces mogu te i provesti kroz njih da vidis da ih ima.
Pozdrav
Odgovori

I da kazem o zlatnom gradu tj grad pobede da nije glupa legenda ni ti prica za malu decu niti su kakve gluposti kako mnogi misle i kako kazu na forumu misle da znaju nesto a u stvari nemaju pojma o cemu se radi.Svi traze savete ,svi daju savete a niko nista nezna.Svaka cast izuzecima.ova slika sto je postavljena spustena je kamera na negde 20m koja pokazuje da ima ono sto treba i jasno se vidi da je na zidu stene.O ovoj slici i mestu znaju jos dva coveka sa ovog foruma.

[move]SLKA JE OBRISANA[/move]

Toliko od mene ne zelim da komentarisem vise o zlatnom gradu jer Na forumima imas dve vrste ljudi. Oni koji se time profesionalno bave i znaju puno o datoj oblasti, i amatere, koji zele da saznaju vise u razmeni iskustava.
Ovi prvi bi trebali vise pomoci (edukovati), amatere, kako bi lakse dosli do pravih informacija.
Ali sta raditi kad neko zeli da zloupotrebi forum, i protura neiskrene informacije.
Na jakim svetskim forumima se obavezno jave merodavni ljudi i to odmah demantuju. Nisam nikada video da je neka jaka informacija prosla bez jakog demantija, jer forum je javni medij, koji moze uticati na misljenje javnog mnjenja.
Predpostavljam da svojim izlaganjima koliko se trudim ometam izvesne ljude u sirenju informacija, jako potrebnih za izvesni biznis delatnosti u lovu na blago. I sve takve osobe, koje u buducnosti budu pokusavale da odbrane iznesene neistine o kome neznaju o cemu se radi da ne bi ljudi dosli u sto vecem broju do takvih  lokaliteta  imaju veze sa ovom temom.
To je sustina.
Odgovori
Kao prvo uopste nisam bio na forumu. A ponovo sam tu zbog neki dobrih ljudi. Sto se tice tunela i "gradova" postoje. A sve sto sam napisao o gradu u pocetku sam pisao po planovima. Sada sam napisao ono sto je konkretno. A to ko kako zeli da tumaci to zavisi od pojedinca do pojedinca. Istina je da postoje tuneli i nekoliko "gradova" pod zemljom. Pa ko kako zeli neka tako i razume.
Odgovori
Došlo je do "malog čišćenja" postova, tako da diskutujte o temi a ne o nekim drugim stvarima....
Hvala na razumevanju!
Odgovori
Prijatelju ja imam godina koliko ces ti imati za 30 godina tako da nemam nameru da se igram sa tobom ovo mi je jedan i jedini profil. Moja deca su mi ga uradila. Tako da nemam nameru da se zbog gluposti prepucavam. Ponovo sam ovde jer su me nekoliko COVEKA zamolila.Ne mogu da pohvatam sta sam te naljutio..... ali sada vidim da si ljut sto nisam na tvoju stranu za grad od zlata. Momce ko ce raditi grad od zlata pod zemljom ako ga niko nece videti!? Koliko je taj grad udaljen od najblize prestonice a priznaces u to vreme nije bilo motornih testera i lovackih pusaka da se ljudi odbrane od divljih zivotinja.
Ne zelim da polemisem sa tobom ako imas suprotan stav to je dobro i ti ga slobodno iznesi . Ali nemoj da se ponasas kao da su ti ljudi koji imaju suprotan stav NEPRIJATELJI -- Nismo!! samo iz dijaloga se dolazi do pravog resenja!!!
Veruj mi da ZNAM kako izgledaju tuneli i odaje ispod zemlje!
Pozdrav ali iskren  Smile
Odgovori
  Pa vidite ja vam nisam iz Srbije jas sam iz Makedonije ali prije nekih 15 - 18 god sam vam bio na toj vasoj Staroj pl  blizu Pirota misl s nekim ljud  ... Moze ce se neko prepoznat bili smo vishe ljudi vise od 3-4 ...Kazete da niko nema hrabrosti uci U te tunele bez opreme i videti pa ja imam i usao sam i dalje sam ziv .Pricate o nekom tajnom gradu tajne tunele Smile itd  .Ja sam usho u neke tajne tunele veoma duboko ispod planine dosao do tacke gdje sam vidio neke potpise cak od 2 sv rata i prije isao  i dalje jer tad sam bio sportske gradje isao do tacke gdje se poceo rusiti svod iznad mene kamenje je pocelo padati  odsvud video sam svoj  kraji dosta mi je bilo povuko sam se  se nije bilo kisika a bilo je jos dosta tunela  ispred i izishao sam sricom van Smile ja od svih sam bio najdubje i najdulje od cjele moje grupe i to sto sam vidio vidio sam samo ja ...Kako i da je dobra avantura i dan danas me drzi adrenalin od toga Smile trazili smo nesto sto svitli  U mraku i SveciSmile  ...kako i da je neko od nashe grupe vratio se nekoliko mes kasnije zimi tamo s nekim drugim i u blizini tog mesta pronasao nekoliko veoma starih moneta rimskih srebr zlatn  to je to nije bila moja sreca ,togas  veke  bev doma vo Makedonija ...monete sam vidio svojim okom nekoliko god kasnije ali ... Smile ja od toga nisam vidio nista za mene ...
Odgovori
Kao sto sam kazes , pocelo se rusiti i nisi imao kiseonika . zar nije bilo bolje imati nesto od opreme i lepo ispitati sve to tamo ? A hrabrost i ludost ne treba mesati .sam kazes da su oni posle nesto nasli tamo . Zar nije logicno da se Ako je nesto postojalo u nekom sanduku ili necemu takvom posle toliko godina taj sanduk raspadne i to se prospe po zemlji ? Da ste bili opremljeniji to bi sad bilo kod vas. Naravno nista hrabriji nije potrebno da budete
Odgovori
Pa vidi to je bilo sve na brzinu sastavjena ekipa za 2 dana- oprema ? - ko ce finansirat to Smile nisam ti ja bogatas Smile ? met detektore itd... Mogli smo samo imati neke rashlje visak ako nesto vrede na deluSmileSmile i nalaz je bio na srecu na -5 u decembru ... drugo sve je sad zategnuto zakonski i kod nas u Mkd  i kod vas  bolje da te ne nagazi police na kopanju njive !Smile ili ko vidi pa ocinka !sad momentalno kopam 24/7 za drzavnim poslom ovde sigurnije mi -posto od privatnika nista ni dara ni para a ostareo sam  Malo Smile... !Vidi kako nisam video nista fer od tih jludi a dokle otisao ...razocaralo me sve ,nedavno sam bio sam U lovu  sa 1 drugom pretrazio 1 pecinu  na planini .......  ali nista nije bilo tamo preblizu je puta bila i ocisteno sve i da je bilo nesto - ali nasao sam jos 1 blizu koja obecava blizu srta i nepristupacna maksimalno tamo vredi ici ili poginuti Smile  ali to je  prokletija je da nemam nista od opr derekt sondi samo uzad kramp lopatu i zelju , ali ne i zelju da delim lokacije Smile za djaba ko ranije a neko drugi ubire pare Smile .
  To mesto U ist srb i dalje postoji ali sad tamo su blizu previshe jludi kuce vishe  nego ranije bio sam tamo pre 7-8 god slucajno u toj zoni poslom - posao sam da vidim i hodnike dali stoje josh  ali nisam mogao prici blize bila je guzva na asfaltu Smile 2 much 4 me  ...!
Odgovori
pozdrav stibera
Ne znam kako si mogao da ides "na brzinu" u "Nasu Staru planinu' Sve si SAM  video a mi nemamo pojma! Naravno da u hodnicima mozes ici dokle god mozes dobro disati. I samo ici i nista vise .A sto se tice urusavanja ,pa hodnici se nisu urusili 2000 godina a BAS kada si ti bio tamo onda BUM. Ekipa stvorena za dva dana itd....
zelim ti srecu u traganju sa tvojim"jakim " ljudima
Pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 23 Gost(a)