Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
Iznad sadasnje selo Bela preko puta gradiste opstina Pirot.treba li ti jos informacija........
Odgovori
leopard sa pa kako isprica sve to kao da ste isli kolima u te tunel ispod vrti bog,pa ispod ste morali da provedete 3,dana da bi sve to prosli I te uslove da prodjete,vi volite puno da pricate te  price lepe a na forumu se neki uzivili bas u njih,pocecete I sami da verujete u njih,14km prosli I izasli na brzinu pa sigurno I ima gradska osvetljenja unutra,a I negde usput ste svratili na jagnjetinu  koja je spremljena u vurnju aaa,pa I ladno pivo  legne lepo,nisi to ispricao kako ste se I veselili  unutra, cekamo nastavak price Wink
Odgovori
(17-05-2014, 09:55 AM)laki kes link Piše: Iznad sadasnje selo Bela preko puta gradiste opstina Pirot.treba li ti jos informacija........

Polako Laki, 14 km je mnogo. Kako ste znali da ste ispod Vrtiboga, i kako izmeriste duzinu pecine?
ja sam nekoliko puta bio u belskoj pecini i ulazio sam u  vrelo ispred Bele, pozdrav
Odgovori
(17-05-2014, 01:46 PM)pirrossi link Piše: leopard sa pa kako isprica sve to kao da ste isli kolima u te tunel ispod vrti bog,pa ispod ste morali da provedete 3,dana da bi sve to prosli I te uslove da prodjete,vi volite puno da pricate te  price lepe a na forumu se neki uzivili bas u njih,pocecete I sami da verujete u njih,14km prosli I izasli na brzinu pa sigurno I ima gradska osvetljenja unutra,a I negde usput ste svratili na jagnjetinu  koja je spremljena u vurnju aaa,pa I ladno pivo  legne lepo,nisi to ispricao kako ste se I veselili  unutra, cekamo nastavak price Wink

znas Pirrossi kad odes negde na teren recimo  trazis jamu tj. propast, i nadjes nekog mestanina, i u razgovoru sa njim saznas da taj propast nema dno da kad bacis kamen u propast on pada par minuta, pa se onda cuje udarac dole, i onda kad se spustis u taj propast i izmeris uze  dodjes do nezamisljive dubine te propasti od obicno 30 metara.

Odgovori
El loko ja nisam bio sa tu ekspedicije . Ja sam bio nekih 150 m  do bunara gde kad voda normalno ide dolazi do tog bunara a zatim izlazi nesto nize a kad su kise onda taj bunar ne moze da prima vise pa se nivo vode podize i izlazi na ulaz. A sto se mene tice lepo je u bilo koju pecinu uci kao i onu ispred selo jer kroz takve pecine mozes slobodno da se kreces a da se ne bojis nikakvih zamki koje je covecja ruka postavila.
Odgovori
dobar deo ulaznog kanala pecine se puni vodom, vidi se po naslagama blata na zidovima kanala. a  ispred belske valjda imase jos jedna pecina gde je kopala neka ekipa, sto se tice zamki ne verujem dok ne vidim.
Odgovori
Tako je el loko,vidi se po naslagama blata.ispod te pecine i vrela nalazi se pecina koju su cistili za koju su smatrali da je smukova .ja sam bio nesto pre pocetka tih radova i kako sam tada rekao ja jos uvek stojim iza toga da nije to to i u pravu sam.
Odgovori
i koliko  vidim sve se vrti u krug,nema kraja za sve te price,mislio sa da ce se zavrsiti ali sve pocinje interesantnije,i razmisljam da napravim jednu igricu za mobilni telefon,tu mozda napravim neku kintu nije losa ideja,prikuplja sve te interesantnepricice valjda ce deca da se upecaju,pa forumasi dali ima nesto bar iskrenoga u ovome, neznam cije bi price bile jace  lovacke ili ove,puno vas pozdravljam a I cekam nastavak price Wink
Odgovori
Pirosi nekad sam bio lovac a i druzio sam se sa ribolovcima i nikad nisam mogao da ocenim ko vise laze ali mislim da je ovaj sport iznad svih ali lepo je u svakom sportu pa i ovom.
Odgovori
Ima li neko nesto o ulazu za ovaj grad od bacvena vrata ili od vodenicu  ulaz koji vodi u hajducko igraliste. Mislim unutr kako se kretat koje zamke ima i kako ih resiti. Ko to zna bice pozvan za ...........
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 49 Gost(a)