Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
nisam pobego imam neke obaveze kazi mi jesi iz temsku ili zavoj nisam siguran tacno ko si moz ti neodgovara da spominjem imena ili gde zivis ja sam u tijabaru sigurno je bolje da se vidimo
Odgovori
Tu sam davam pomognem  i mora da svatite U STAROJ PLININE  MORA ZNACI MORA DA NACETE SRNU KLESANA  AKO NEMA SRNA NEMA PLANINA TACAN REZULTAT POP MARTIN HIMOVIC POZ
Odgovori
Pozdrav g Himovicu .ti bi mi dobro dosao da se slatko smejem i da te provedem po staru planinu da vidis  gde im je centar.
Mislim da bi posle toga zaboravio na srnu i srndaca i da bi okrenuo misljenje za 360 stepeni, i to ti nema bude jasno odmah nego posle nekoliko dana......
Leo ja sam u pirotu jos neki dan posalji broj u pp i vidimo se
Odgovori
Laki.. ajde ja cu da dodjem sa ozbiljnu ekipu i coveka koji sme da udje svuda,a sta ako nas ne odvedes na mesto?
Odgovori
Imperator  lepo je sto hoces ali nije lepo sto hoces i celu ekipu da dovedes a ja vas ne poznajem ni jednog . Sto se tice ulaska negde ja se nigde ne ustezem niti bojim a niti da se spustim negde ako treba .Red je prvo se upoznat i sucelit misljwnje, planovi ,opisi pa odluciti neke stvari.
Odgovori
Zvacu te ovi dani definitivno.. i ne brini,moji ljudi su ljudi..
Odgovori
laki kes pricate bajke a niko niti je bio niti zna ni jednu rupu po gostusi I srbenici  I ulaz, samo rastakate po forumu,niti je ta crkva  u gostusi sadasnja, znas li gde je bilo staro selo gostusa, na istocnoj strain u brdo zvano mesto ponor, to ti je  tu,tu je stara crkva bila i odatle se sve meri ako samo znas gde je bila crkva I jos postoji stari krst,  to ti  jee trougao srbenica ,gavranova stena  ili pecina, I stara crkva  gde jos stoji stari krst, odatle se sve pocinje, a ko kaze da nema  I nepostoji ulaz  ispod srbenice, u  taj ulaz je se odavna ulazilo 100 tinak metara ispod, naislo se na vise tunela I tu se stalo, zato treba da znate sta pricate, I kakve ekipe se to nude I prave, slusaj Kosaca sta ti  je reko ,treba imati ekipu pod zakletvom ,a ne sbrda dola se prave ekipe,ne trci puno brzo  oladi malo Wink 
Odgovori
Milano pirisi ovo je tema o zlatnom gradu ili gradu pobede , ako hocemo o Gostusi otvori temu ili nestavi o srebrenici . Bez ljutne ali vidim da i ti neznas vec samo nagadjas kao i mnogi gde je sta.
Pozdrav
Odgovori
Molim forumase da se ne "vredjaju" vec da konstruktivno saradjuju...ako neko ima neki kontra argument neka ga lepo i fino saopsti ALI BEZ NAPADANJA U STILU POJMA VI NEMATE...Ovo je moja molba...Postoji na ovom forumu post o Gostusi pa tamo o gostusi ...inace pisao sam o "gostusi " i rekao da je mesto promaseno za 10 km...primera radi toliko ..
Grad koji su rimljani uradili a odmetnici poceli da ga koriste jos u vreme cara Dusana (u to vreme ih je po nekim podacima do koje sam dosao bilo izmedju 3000 i 4500) to su sve bili kriminalci koji su bezali od kazni "strogog " DUsanovog zakona....
Pozdrav nemam vise snage da pisem .......
Odgovori
Oooooooo Trifuneeeee gde se  izgubi brate pa te nema.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 9 Gost(a)