Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
ove rupe se ne nalaze u srebrenicu
Odgovori
Neznam ja gde se nalaze ti znas i ne treba dve nego jedna.nego da te pitam dali se i ti plasis tunela i pecina .ovde vidim malo se nesto javljaju za neku ozbiljnu rabotu.
Odgovori
neplasim se a slikacu uskoro kad se sneg otopi nismo se razumeli ovo je ispod tri cuke
Odgovori
E moj veselice pa ti i neznas gde su Tri cuke.vodi racuna da ne upadnes u onu rupu sto je ljuba i janko iz nis sa ekipom cistila dosta je duboka. Zajebana smreka moze sr sapletes i ako mozes izbroj cuke a i slikaj da se uverimo i mi koliko su, najbolje se vide od krivinu puta kod krvave bare gore iznad belege.........
Odgovori
Svidja mi se tvoje objasnjenje samo ja sam sticajem okolnosti iz tog kraja ako ocees mozes da mi objasnis i krvave bare gde su posto sve znas.
Odgovori
Leo nisam iz tog kraja ali svake godine unazad 18 minimum dva do tri meseca preko leta sam gore berem pecurke borovnice brusnice i jos po nesto .hoces li da ti nabroji  svaki kladenac i svako mesto ponaosob od krvave bare do vrelo .nego nije ovo tema za ovde.kazi ti meni kad znas tri cuke onda verovatno znas sta na koju treba da imas da bi potvrdio da su to tri cuke ili  ce odes preko  u ciporovce pa u jevropu .
Odgovori
vidis kako mozemo lepo da pricamo a mislim da se i licno poznajemo videcemo se letos sigurno ps. od ono jos po nesto ostavi malo i za mene
Odgovori
Ako se poznajemo svrati sutra do mene da ubijem ovu dosadu od kise pricajuci a ne pisuci.
Odgovori
lepo je druziti se drugovi neka svako uz pricu pomogne jedan drugom i zajedno brisite na teren sa srecom !
Odgovori
Pobegao leo u planine sam nema ga da se druzimo , a mogao sam da mu pomognem da ne luta mnogo.
Eto kakvi smo mi
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)