Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
Chitam i mislim se, kolko ja o svemu ovome slabo znam Big Grin ima smisla sve shto prichate, svi na gomili....kad krecemo? Big Grin
Odgovori
evo i ja sam voljan,ako  me povedete,makar samo nosio opremu i za fizikaliju. Ali ko zna kad ce srbi da se sloze i da imaju veru jedan u drugoga. Nadam se sto pre
Odgovori
Slazem se sa bratom batom Big Grin ajmo ja i ti da organizujemo ekspediciju.
Odgovori
Pozdrav kolegama!
I drugi narodi gaje verovanja o zlatnim gradovima:

http://atlanteangardens.blogspot.com/201...-gold.html

Ipak svako nek pronadje svoj grad!
Odgovori
Veliki poz svima  evo nesto tacan rezultata za STAROJ PLANINU  verujte da je sve kluc pop martin himovic poz
Odgovori
Zao mi je sto neki ostarese a pamet s.........
Himovicu suvisno je da te komentarisem jer nemam nameru da te zabavljam dok citas bugarske knjige kao i plandjija sa njegovim toponinima
Znas kad ce nadjete po njih    Nikad!!!!!!!!!!!!!! Jer sve je u siframa a vi je nikad razbit necete    treba vam sifrarnik i dobar prevodioc.  Pozdrav
Odgovori
Тако је лаки не треба се правити превише паметан,а додатно су наша браќа Бугари додатно измистиковали цео опис за римског града музеј,а и станчовог полугара ако уистину се тако зове јер на опису од Ставроса ,ко зна зна ко је Ставрос ,не спомиње се пуно Станчов полугар веч много битан је прави назив града и топоними града кроз столеќа мењала се ....и тако даље ,а по свему није уклети град намерно су порушени надворешни видљиви знаци .Пре хиљаду година град се звао имена познатог краља.
Поздрав
Odgovori
pozdrav svima laki odvod sto si pomenuo jesu to 2 rupe precnika 15 cm i dubine kolko sam ja izmerio preko 3 m sigurno su i dublje
Odgovori
laki zaboravio si pilj grad srbenicu ija nemogu svega da se setim
Odgovori
Leopard neznam koj si ali laki odavno pre pitnaest godina i  vise prosao pilj i srebrenicu a sto kazes da si snimao izvode iz srebrenice i da su na tri metra ja bih rekao da ti i neznas gde je sta i da si pobrkao loncice.A evo jedno pitanje ima li ga krst i ona desetka kao obelezje za srebrenicu ili mislis na onaj na srbenici da je to to.Kako se zvao grad u pilj i ima neka piramida a u vrhu orlovo gnezdo.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 26 Gost(a)