09-04-2014, 06:17 PM
lep crtez nema sta
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
|
09-04-2014, 06:17 PM
lep crtez nema sta
09-04-2014, 07:57 PM
Acko ekspedicija ce bude sto posto samo se treba spremit i fizicki i psihicki a dali ce pocet bas odatle Ili ne videcemo jer ima jos dosta ispitivanja sta sve ima na povrsini....a ko ce bit u ekspediciji???????
09-04-2014, 10:16 PM
Druze laki kes ja sam za da upadnem u tu ekspediciju vi mozete da radite ja cu spremam klopu i cu da vardim pice da se ne pregreje....ako ste za krecemo cim voda bude dovoljno topla da moze i da se bucnemo negde pozdrav ekspedicijo moja
09-04-2014, 10:49 PM
Eve nesto tacan rezultat za STAROJ PLANINU I NARAVNO TU JE I POP MARTINA sad malo mora da znate da mora da se nace prvo vodenicki kamen ne dovorsen i meri pravo u vodenicu dajle je zmija i krst i dalje su 12 pisage ali loso mesto je verujte evo jos nesto dajle sta ide memedov dol evo dajle sta ide zli dol evo jos nesto baba grbava evo dajle bukov dol pa je i tu pop martinov dol samo da znate i ovo je tesko a za jos dajle da ne pisem vise ali ako se trudite sve se nace veliki poz svima POP MARTIN HIMOVIC I KLUC
09-04-2014, 11:50 PM
Evo naj tacan rezultat tesko je da se nace STARU PLININU ali ako neko veruje kao sta je rekao pop martin nacices sve samo ko razume poz
10-04-2014, 08:52 AM
Tesko je nekome poverovat i da se nadje ali naslo se i vise nego sto je potrebno.samo budale teaze tamo gde je proneta prica a mesto jebas pristupacno.pa sami razmislite malo ako ima grad onda ima i put,ni rimljani nisu isli peske u vrstu jedan po jedan nego su imali formaciju.
10-04-2014, 04:04 PM
Jako interesantno, obozavam tunele...
10-04-2014, 05:18 PM
(10-04-2014, 08:52 AM)laki kes link Piše: Tesko je nekome poverovat i da se nadje ali naslo se i vise nego sto je potrebno.samo budale teaze tamo gde je proneta prica a mesto jebas pristupacno.pa sami razmislite malo ako ima grad onda ima i put,ni rimljani nisu isli peske u vrstu jedan po jedan nego su imali formaciju. Njazad da se, čitajući ovu temu,složim sa nečijim mišljenjem. Ja stvarno neznam kakvim to silnim papirima raspolažete, ali lepo stoji i lepo kaže da se sve ove stvari nazale - NEEEE NA STAROJ PLANINI u bukvalnom smislu, kako svi uglavnom misle, već piše lepo NA KRAJU STARE PLANINE ili GDE SE ZAVRŠAVA STARA PLANINA ( do duše piše planina BALKAN a ne STARA PLANINA). Uzmite lepo kartu pa pogledajte gde se i kojim obroncima sve završava planinski masiv STARE PLANINE ILI BALKAN PLANINE, pa ćete videti koje je to prostranstvo na završetku ovog planinsko masiva. Druga stvar, ne razumem kakva je Vaša logika da tražite nešto tamo po nekim vukojebinama de čak ni Rimska noga nije ni kročila možda - zato što sve povezujete sa ajducima ???? Tražite sve ove stvari tamo de je bilo civilizacije,njihovih gradova, , većih utvrđenja rimskih i drugih civilizacija. Tu su boravili i tu i ostavili ovako krucijalne stvari. Nisu se oni mlatili po nekakvim nedođijama, a još manje klesali nekakve srne i srndaće da obeleže ovako velike stvari. Kad pogledate karte i do sada poznate lokalitete tih većih centara, onda vidite šta Vam se uklapa i nešto drugo u okolini tih većih naseobina. Tražiti ovako ogromne stvari po tim nekim krševima gde nema ni vrapca živog, je totalna nebuloza. Da li bi ste Vi ostavili neko tako ogromno bogatstvo kilometrima od "Vaše kuće", van ikakve kontrole ili da "To" nemate uvek na oku ? Ako sam nekome pomogao - dobro jeste, ako pak nisam - opet dobro jeste!
10-04-2014, 07:05 PM
(10-04-2014, 05:18 PM)milan link Piše: [quote author=laki kes link=topic=770.msg32979#msg32979 date=1397112779] Druga stvar, ne razumem kakva je Vaša logika da tražite nešto tamo po nekim vukojebinama de čak ni Rimska noga nije ni kročila možda - zato što sve povezujete sa ajducima ???? Tražite sve ove stvari tamo de je bilo civilizacije,njihovih gradova, , većih utvrđenja rimskih i drugih civilizacija. Tu su boravili i tu i ostavili ovako krucijalne stvari. Nisu se oni mlatili po nekakvim nedođijama, a još manje klesali nekakve srne i srndaće da obeleže ovako velike stvari. Ako sam nekome pomogao - dobro jeste, ako pak nisam - opet dobro jeste! [/quote] Nije problem sto rimska noga nije krocila na mestima gde bi neki odavde trazili vec je problem sto neki traze na mestima gde ni ljudska noga jos nije bila, takodje nije problem sto vecina ljudi vezuje neke stvari za hajduke to je prirodno medjutim problem nastaje kada se Rimljani izostave, a onda si izostavio celu njihovu infrastrukturu koju su oni koristili, a koju su mogli koristiti i nasi hajduci, i koja sada treba tebi da bude od pomoci da bi locirao ta mesta. Tako da se i ja slazem da bi trebalo vise obratiti paznju na Rimljane i njihov mentalitet (a gde bio oni to sklonili sta su sklonili...), pa gde se onda hajduci uklapaju koristeci se rimskom zaostavstinom.
10-04-2014, 09:25 PM
A ko garantuje da je to delo rimljana e ne neke poredjasnje civilizacije!? Rimljani su samo nasledili jedan mali deo nama nepoznate tehnologije predhodnih civilizacija. O podzemnim gradjevinama se govori i u Smaragdnim tablama Tota Atlantidjana!
|
|
|