Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
Kolege takozvani papa je izdao dekret da se unisti pravoslvlje i KONSTANTINOPOL I JERUSALIm i sva popatna utvrdjenja i da se opljackaju, tu su kurve rimske i satane.I DAN DANAS TO RADE ,,,dokle neznam ali im se blizi kraj.
Pozdrav
Pozz
Odgovori
Hvala Bogu da jos ima pronicljivog sveta , znaci stvar jos uvek nije nacisto igubljena  :-X ... mislim na ove sakrivene tajne.
Odgovori
Priče i legende o zakopanom blagu / Odg: UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
« Poslednja poruka Gorki poslato danas u 00:44 »
Kolege takozvani papa je izdao dekret da se unisti pravoslvlje i KONSTANTINOPOL I JERUSALIm i sva popatna utvrdjenja i da se opljackaju, tu su kurve rimske i satane.I DAN DANAS TO RADE ,,,dokle neznam ali im se blizi kraj.
Pozdrav
Pozz 

Bravo  ali komose da razume samo poz
Odgovori
Samo je mali deo forumasa izgleda citao iodgovorio. Tacno je g kosac da garga vodenica nema da se pominje uplanu da ima veze sa grado pobede vec se pominje podzemlje,rudnici i jos neki drugi lokaliteti koji cu izneti drugo prilikom ali na neki nacin ja ipak tvrdim da su povezani .od svega toga koliko sam upoznat u grad verujte niko nije usao zadnjih100 godina i nemojte da mislite da su samojedni planovi tacni i iz obicnih planova ima po nesto da se sazna koje nema u originalu.mislio sam da pokrenem ovu temu prvenstveno da se zna koja sve obelezja treba pronaci na povrsini a posle sta ima u utobi zemlje i kakve sve prepreke ocekunu unutra  i kako ih prevazici.na samoj povrsini zemlje na lokalitetu uvek postoji neko staro drvo kao miro ili zapis,pitanje koje je to drvo ,primera radi turci su kod svojih djamijazasadjivali lipu ili orah....toliko za sada.pozdrav
Odgovori
Poslao: laki kes
« poslato: danas u 19:15 » Umetnite citat
Samo je mali deo forumasa izgleda citao iodgovorio. Tacno je g kosac da garga vodenica nema da se pominje uplanu da ima veze sa grado pobede vec se pominje podzemlje,rudnici i jos neki drugi lokaliteti koji cu izneti drugo prilikom ali na neki nacin ja ipak tvrdim da su povezani .od svega toga koliko sam upoznat u grad verujte niko nije usao zadnjih100 godina i nemojte da mislite da su samojedni planovi tacni i iz obicnih planova ima po nesto da se sazna koje nema u originalu.mislio sam da pokrenem ovu temu prvenstveno da se zna koja sve obelezja treba pronaci na povrsini a posle sta ima u utobi zemlje i kakve sve prepreke ocekunu unutra  i kako ih prevazici.na samoj povrsini zemlje na lokalitetu uvek postoji neko staro drvo kao miro ili zapis,pitanje koje je to drvo ,primera radi turci su kod svojih djamijazasadjivali lipu ili orah....toliko za sada.pozdrav

Sve je tacno  samo racunajte malo  vise da sam ja rekao pred neko vreme mislim odamna je bolo  evo i ovo cu da kasem    verujte  verujte  da niko nezna gdeje mesto  citajte sta kasem i kopcajte da je tesko  mislim tesko je za prevarante a za neko sa cistom srca je lesno  samo ja se cudim kako svi snaju kako gdeje i kako treba  bravo svaka vi cast veliki poz svima pop martin himovic kluc
Odgovori
Molio bih gospodina himovica da kaze svoje mialjenje  jer suvisno je samo ubacivat tudje citate i ponavljat neciji komentar ili dobrobameran savet koji se idnosi na one mlade istrazivace i one malo upucene kako bi dosli do cilja,inace ako bih se vladao po tvojim recima niko nijw rodjen da to nadjw i da samo ti znas i da si ti kljuc svega,Ja ti tvrdim da si u velikoh zabludi kao i svi oni koji kazu tako nasto.Uvek i gotovo uvek ljudi koji tvrde tako nesto ne nadju nista i znaju ponesto,a ono koliko ja nam o tim lokalitwtima mogu slobodno da izadjem pred bilo kog profesora arheologije da polazem ispit a to nije ni priblizno onoliko koliko treba da se resi zagonetka jednog ovako slozenog lokalitwta.ako mislis drugacije iznesi ovde na ovom forumu da svi citamo bez citiranja drugih samo svoje misljenje.bez ljutnje .ja netrazim ni od koga da mi kaze gde je taj lokalitet vec zelim daizneaem primer kako naci neki lokalitet bilo koji. Pozdrav svima....
Odgovori
POZ  laki kes  bas razumem sta si napisao  a kako nisi procitao ili sta nisi svatio da sam rekao  da treba znaci da se nace i to je to STARA PLANINA  trasi ZNACI  da imamo ja mislim i tdrdim da niko takvo nezna  evo jedan neka se pojavi  da vidimo ko ima klesane znaci znamo kave znaci treba da su  samo znak cekam neko da ima i ti da vidis KES dali ima neko VELIKI POZ
Odgovori
(12-03-2014, 08:15 PM)laki kes link Piše: Samo je mali deo forumasa izgleda citao iodgovorio. Tacno je g kosac da garga vodenica nema da se pominje uplanu da ima veze sa grado pobede vec se pominje podzemlje,rudnici i jos neki drugi lokaliteti koji cu izneti drugo prilikom ali na neki nacin ja ipak tvrdim da su povezani .od svega toga koliko sam upoznat u grad verujte niko nije usao zadnjih100 godina i nemojte da mislite da su samojedni planovi tacni i iz obicnih planova ima po nesto da se sazna koje nema u originalu.mislio sam da pokrenem ovu temu prvenstveno da se zna koja sve obelezja treba pronaci na povrsini a posle sta ima u utobi zemlje i kakve sve prepreke ocekunu unutra  i kako ih prevazici.na samoj povrsini zemlje na lokalitetu uvek postoji neko staro drvo kao miro ili zapis,pitanje koje je to drvo ,primera radi turci su kod svojih djamijazasadjivali lipu ili orah....toliko za sada.pozdrav
Laki garga nema veze sa grad..................Ali si u pravu ona je tu ublizini sti posto i nezelim više da pišem o tome pozz........
Odgovori
Nemoj da se ustrucavate da pisete i da pisete da bih ja znao jer meni nije potrebno  vec ovim mladjim da nesto nauce kao na primer kako pronaci na samotvorno kale kantar koji nije uklesan vec od kamenih ploca napravljen i lici na karuce,kao i mecku sto necete videti ako ne pada kisa a upravo tu je desna ruka sa jedan prst, kao i srna koja je tu odnosno srndac se ukacil na srnu a to je kamen na kamen a ispod susina koliko jedno kuce da legne .i td........
Odgovori
ti sto su kopali 21 metar a iskopali 13 sa duznim postovanjem najveci zlatari svog vremena naravno proslog su kopali u tri cuke a da li je tamo i taj grad?????????????? nikakav Rankovic nikada i niko to izvadio nije a gde je u tome i jeste veliki problem postavio covek lepo temu u Staroj planini a dodjosmo do zmejovih lavova u Makedoniji posvadjasmo se ko kako postigne i na kraju je jedino istina da je deda od Aleksandrav to video a ja ruke dajem da jeste a gde sad naci Alexandra nema ga da vidimo gde su cuvane te famozne ovce kad je mali pastir sisao u rupu i video gomilu zlata a VIDEO JE. E to je jedino i Stara Planina kuca hajduka
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 42 Gost(a)