Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
Nema ikona za 'brkove'!!
Odgovori
(24-02-2014, 09:28 PM)Gorki link Piše: zlatni ili sveti grad ,a mozda i Budimov grad ima puno imena ,,,recite neshto

Sveti grad nalazi se u okolini Debra u Makedoniji!
http://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Svetigrad_(1448)

Sveti
Odgovori
Niko dosada nije napisao  za  FURNE  dali neko zna nesto    evo malo davam kasem da su uu  ostre cuke    tamo ima i FURNE    poz svima
Odgovori
Nesto  da cujemo ko zna i za  OVCARA I DAJLE KO ZNA NEKA PISE  poz
Odgovori
Au  kako ovu temu da propustim to je prosto nemoguce pogotovo kad znam da pojedini tvrde nesto a nisu ni svesni ni kolika je stara planina akamoli da jos i znaju gde je ovaj grad ,,a u svari  sve sto znaju se svodi na price i uspavanke ........
Odgovori
sveti se zove jer ima u njega mnogo relikvija i svetinja iz jerusalima i konstantinopolja....ALI GDE SE NALAZI?
Pozz
Odgovori
(25-02-2014, 08:46 PM)laki kes link Piše: Au  kako ovu temu da propustim to je prosto nemoguce pogotovo kad znam da pojedini tvrde nesto a nisu ni svesni ni kolika je stara planina akamoli da jos i znaju gde je ovaj grad ,,a u svari  sve sto znaju se svodi na price i uspavanke ........
napiši i ti jednu uspavanku da se neuspavamo.................
Odgovori
Nevolim da pisem vise volim da dajem odgovore,a cini mi se da si dobio pozivnicu neku a nisi na nju odgovorio. Sve u svemu ova tema i ovaj grad pod zemljom bice jos dugo za mnoge samo tema za razgovor pa zato sam i napisao da je uspavanka jer oko toga moze da pricamo danima inocima dok ne zaspimo pricajuci a moze bit i ne treba mnogo pricat nego vise razmislat i jos vise radit i upoznavat ne samo ljude nego i istoriju mesta. Pozdrav svima
Odgovori
POZ VELIKI  SVIMA LAKI KES    JA CUTI ODGOVORITI TACNO  VERUJ DA NIKO DOSADA NIJE ROCJEN DA GA NACE  EVO I DA ZNATE DA TU JE MECU NAMA AKO VERUJES I ISKREN I POSTEN NACICES SVE  ZA SADA  TOLIKO  KLUC HIMOVIC POZ
Odgovori
Pozdrav svima. Himovicu da nisam iskren iposten  nikad nebi ni................... ...
....to je prvo pravilo i prvi kljuc.zbog prevelikog itwrosovanja ljudi  koji nemaju ni znanja niti morala nevolim mnogo da komentarisem a pogotovu da otkrivam lokacije jer vidim      da malo ljudi znaju  sta sve treba da se resi jedan tako slozen rebus.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)