Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
Veliki pozdrav svima u foruma Evo nesto od mene za svima ko trasi suvoj planinu da znate da niko nece naci  orginal a da ne misli neko da nasao nema sase verujte Pirjateli ja hocu da vam pomognem ali vidim da nema cuvek za mene ja neznam kako mose neko da kase znam nesto i da lase cudo zasto mora da se lase niko mi nije odgovorio na Srna klesa i dajle sta je ima rasporet ako zna neko neka pose a samo neka ne lase Ja mislim da tu sam dosta vreme u Ovaj Furum i redovan ima neko tacno samo malo je tacan ali dajle gde smo i mora da znate daje orginal Himovic i pop martin i legenda orginal kluc Veliki poz
Odgovori
Zar tema nije "UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI", a vi zapeli sa poganovom i smokom, kakve to veze ima jedno s drugim?!
Odgovori
Tacno je da je jedan pirocanac nasao to zlato-i ne samo zlato to je bilo bas dosta toga da je danima vadio,i jako dobro ga je unovcio.Prodavao ga je na svajcarskoj berzi i pricalo se da je uzo sve skupa preko 16 miliona funti 85 godine,i da je kupovo nekretnine po nemackoj svajcarskoj i austriji,a danas zivi u pirotu sasvim skromno i neprimetno,pricalo se da ima kirije oko 40oooe mesecne,jer slucajno u studgartu je njegov rodjeni brat koji je to jednom spomenuo mojoj porodici,ali je tajna naravno i dalje ko je to,ali samo mogu da kazem da je covek sasvim to i zasluzio koliko je posten i dobar kao covek.
Odgovori
ABE BRATE MLADENOVICU...AKO JE SVE TO TACNO KAO STO TI KAZES KAKO DA NEZNAMO KOJI JE TO COVEK , PA MI U PIROT SVE ZA SVAKOG ZNAMO. TIJA AKO TO STVARNO IMA ZARADEL JE SAS GRBINU BRATE A NE S,TRAZENJE GRADOVI PO STARU PLANINU...SA STARU SU SVI POBEGLI , NEMA VISE NI NAROD PO SELA , SAMO POVREMENO INDIJANCI SE POJAVLJUJU KOJI LOME I TO MALO STO IMA OBROCNI KRSTOVI I JOS PONEKI ZNAK KLESAN...
Odgovori
Joj brale od samog pocetka se vidi da ne moze da bude bas istinoto oko tog nalaza jer je otezan postupak za posedovanje nepokretne imovine na zapad tako to je EU zakon....kako je on mogo da kupuje to kada kod svajcaraca isto takodje jako tesko cak i nemoguce.......
Odgovori
bobane i jesi i nisi u pravu,to se ne menja legalno,postoje tamo turci,sirijci iranci koji drze skoro sve zlatare,ne pitaju za cenu ,posteni ljudi tako da je moguca prica istinita
Odgovori
Cekajte sto nemoze da se kupi nekretnina u inostranstvu,moze sve da se kupi kako ljudi kupuju kola,naprimer samo sve moze da se kupi u inostranstvu,moji roditelji nemaju nemacko drzavljanstvo a imamo nasu kucu u studgartu,i kako to,to su moji uzeli na kredit krejem sedamdesetih,i onda je moglo,a sada sto covek kaze mozes sve da kupis ali placas obavezno komunalije i poreze nema to ko u srbiji svaki 50 placa,sto covek kaze turci iracani nasi preko 30%ljudi u nemackoj nisu nemci koji imaju nekretnine,pogotovo rusi u zadnjih deset godina su pokupovali sve jace fabrike,pivare naprimer.eto ako kome treba nekretnina ja mogu da vidim ali tamo su cene malo mnogo vece nego u srbiji naprimer 1ar placa se krece od 25 ooo pa nagore zavisi od lokacije kuce na sprat su od 400 000 pa nagore,stanovi dvosoban naprimer od 200 000 pa navise to su cene gore,kupuju ljudi,ista je varijanta naprimer ko i ovde naprimer jedan mladi doktor je doso pre 3 godine placo je kiriju za stan 700e i preracunao se odma je kupio stan na 25godina i placa mesecno 1080e
Odgovori
Postovani forumasi,

moje informacije kazu da "grad" postoji na Staroj planini,a oni manji "gradovi" na drugim lokacijama.Svakako grad nije ceo od zlata,to je samo metafora koja oslikava velicinu i znacaj riznice.Verujem da je moguce uci i izaci ziv iz svih tih lokacija.Slazem se sa sjajnim postovima g.Kosaca i znam da g.Crni takodje prica istinu.

Ta mesta su daleko drevnija od vremena Rima i poticu iz vremena Tracana i Pelazga a ovo mesto na Staroj planini nastalo je u doba za koje se kaze "Kad su Bogovi hodali zemljom".Moja saznanja kazuju da postoje i proste ali i sofisticirane zamke.Neke su na bazi mehanike a neke na bazi fizike i hemije.Svakako netreba zapostaviti i one tacke resenja koje se ticu metafizike i koje nam govore da bez poznavanja prave Duhovnosti i Hermetizma nema resenja.

Sve te lokacije su pravljene kao sklonista a ne kao mesto za zivot pa se iskljucuje opcija da je to neki Kralj pohranio tu da bi se videla njegova slava.To je napisano u duhu legendarnih kazivanja naseg naroda koji je vremenom izgubio secanje na ranije istorijske dogadjaje.

Ono sto je opisao g.Aleksandarsv a u kom prenosi secanja svog dede spada u drugu kategoriju.Naime postoje mesta na zemlji koje zovemo portali ili liminal mesta(mesta susreta dva sveta ili dve realnosti).Desava se da covek nenadano kroci u taj paralelni svet koji nasi ljudi sa sela opisuju kao vilinski svet i o cemu se cesto govori u mnogim mitovima i bajkama.Takodje moguce je ritualno izvesti cepanje zavese i otvoriti portal i preci preko,ali je to svakako dostupno samo Adeptima Hermetizma i Magije.Slicne dogadjaje mogu iskusiti i oni koji su krenuli u potragu za Raskovnikom ili Mandragorom,ali su one vise tipa iluzija negoli prodor u druge sfere realnosti postojanja.

Klasicne primere portala u druge svetove nalazimo i u drugim kulturama a pre svega na Tibetu,u Indiji,Mongoliji gde se govori o podzemnim kraljevstvima Agarte i Shambale.

Takle sva ta deca i cobani sa njihovim iskustvima netrebaju da budu odbaceni kao laz ili mastarije ali ih i netreba mesati sa stvarnim lokacijama pa i ovim "gradom" na Staroj planini.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Postoji grad i ima ulaz na tri mesta...tri lokacije...
Odgovori
Iz svega sto sam procitao na tim forumima ispada da mesta postoje ali je sve to dostupno samo onima koji su na visem nivou svesti ili su obdareni "sa tim obdarenim "se podrazumeva nesto stoj je samo malom broju ljudi omoguceno ili sudjeno .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 21 Gost(a)