Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
Dobro, ali nije od zlata.
Ovde nam treba ulaz za ovaj od zlata.
Odgovori
A zna li neko gde se otprilike nalazi taj stari grad na Straoj planini? Gde je to u kom delu planine?
Odgovori
A sta znas za Staru planinu       
Odgovori
Istrazuju ga nemci gde su ronilacke ekipe usli u podzemno jezero i lavirinte.
Odgovori
Pozdrav svima
Nisam mogao zbog bolesti dugo da se javljam ali sada sam malo bolje. Za 50 i vise godina bavljenja ovim hobijem nikada nisam "video" da je neko usao u neku pecinu (smukovu ili bilo koju) Cuo sam mnoge kako su "bili" ali kada ih lepo zamolim i pitam da me odvedu i pokazu bilo sta iz te njihove price ...NISTA! Razni su odgovori: od ne mozes tamo ... ne da se .... i slicno.Ili kaze covek :Uhvatim ti ja zlato a ono mi zgrci ruku ...kada ga pustih ono me ne grci vise!!!! Ako te uhvati "STRUJA" KAKO JE "PUSTIS"?  Nemam strpljena a i slabo pisem na ovo sokocalo da pobrojim, za ovih pola veka, sta sam se sve naslusao.
I ZATO, KO POSLE OVOG MOG PISANJA, POKUSA DA ME OSPORAVA MOOOLIM GAAA[glow=red,2,300] DA MI POKAZE NESTO OD TOGA STO JE VIDEOO!!!![/glow] DA ME RAZUVERI. Jer samo ono sto vidim VERUJEM!!!
A ako ko hoce da gleda tunele i sl. dacu mu koordinate pa neka ide da VIDI svojim ocima.
Pozdrav svima
Odgovori
KOSAC..SVAKA CAST NA LEPOM ODGOVORU I NEKA SE NADJU OVDE ONI KOJI TAKVE NEBULOZE IZNOSE NA OPSTE ZADOVOLJSTVO NEUPUCENIH I SMEH ONIH DRUGIH. Ali da nesirim dalje tu njihovu bajku jer nas narod lepo kaze "NAJGORA LAŽ JE ONA LAŽ KAD JE IZNOSIŠ I MISLIŠ SAM DA JE ISTINA"....ma svako ima pravo na svoje turisticke ekspedicije i raznorazna otkrića ...samo treba to i dokumentovati. Naravna stvar da većina / da ne kažem svi ako i nešto nađu onda to neće i da javno pokažu. Druga je stvar da u tim "hodočašćima" po terenu i po pećinama ljudi naiđu na sve i svašta...ali kako recimo ja da dokažem nešto što nemože da se materijalno dokaže , snimi , uhvati živo (ha ha) ili na neki drugi način dokumentuje. Svojevremeno sam hteo i odlučio da čekam sa jednog uzvišenja da vidim to čuveno igranje para ili plamen(vatra) koju stvaraju zakopani dukati. To je bilo pre skoro 25 godina i za tu priliku sam spremio fotoaparat i stativ i otisao na teren uoči Đurđevdana...tako su me tada učili..zauzeo busiju i čekao. I negde pred samu ponoć sam zaista video u daljini u planini jaku svetlost. To sam ovekovečio sa fotografijom ali je na tome i ostalo. Još uvek nisam otišao u tu goru da pogledam i pretražim ...ali mi je bar ostala jedna lepa uspomena na moje dogodovštine. Tražim negde po mojim kutijama uspomena i tu fotografiju pa ću je postavitiovde.
Odgovori
Slažem se ljudi da treba dokazati -dokumentovati neke tvrdnje nas koji smo i po nešto čudno videli.Ali postoji i to ali ja sam pokazao-odveo ljude gde je bio smuk, kojeg smo uspeli da ukočimo ali znate šta su oni posle toga dinamitom napravili (pravi krater,kamenolom),da sada ni ja nisam siguran da je to to mesto.Zato sam se zarekao da više nikad ako naiđem na tako nešto neću voditi nikog da pokazujem.A za fotografije se slažem da treba sa njima dokumentovati neke tvrdnje ili ,,istine" i to samo mala fotografija a ne celog mesta.
Odgovori
Pozdrav crni
Mi jednom zamalo da se posvadjamo ok otog smoka , ti rece da imas i video snimak . Ajde , vreme je . ako  su unistili to sto je trebalo , daj barem da vidimo smoka kako izgleda . Naravno posto je sve izgubilo znacaj da se skriva . POSTAVI DA VIDIMO NESTO .DA ZNAMO DA POSTOJI .
Odgovori
Da mincicu u pravu si za ono oko svađe,ne ljutim se ja a nadam se ni ti,život ide dalje.Što se tiče tog video snimka nemam ga više,slučajno obrisan a hteo sam da ga postavim,možda ste primetili da me nema na ovom forumu jer sam izgubio volju da se borim sa kompjuterom,samo na ovom forumu ukoči,smrzne,blokira, po petnaesti put otvori stranicu a kad treba nešto da napišem i pošaljem e to je tek umetnost.
Prijavljuje razne greške,otvara stranu pod šiframa i dok ja konačno uspem prijavi da je isteklo vreme ili je već neko u međuvremenu postavio nešto drugo.
Imam ja još neke druge zanimljivosti ali tek kad ode sneg i bude malo toplije da slikam.Pozdrav.
Odgovori
Tebi to Crni spopali neki virusi po kompu...ocisti to malo...jes da ponekad malo prikoci sajt ili chat..al ne bas toliko. Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 20 Gost(a)