Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASANOVA VODENICA
#11
BRANKO lično znam gde je ASANOVA VODENICA a za TRZ nisam čuo od BABA JULKU za duboku dolinu nego od nekog DEDA MIĆKA poz
Odgovori
#12
Asanova vodenica je na suvoj planini  i ko oce da je radi nek dodje kod  profesor,doktor trz ili kako rece seci drv deda mic,ko.DOBICE BESPLATAN PLAN SKICU I OPIS pozdrav iza skenerasi nema nista ni od tu masinu jer za dva dana sam doveo tri koji idu do dvanest metara isvi su skenirali crveno kamenje ili kockice izbacivali na ekran.Sve je sport ibiznis zanas prvo aza pametnije drugo.pozdrav ne morate da pisete i imenujete mene jer ja vise ne citam ovo a normalno necu ni pisati jer svaka cas onima koji imaju moj telefon  mozemo se cuti u svako vreme.A KO NE SLUSA TAJ NE UCI .MOLIM REDAKCIJU FORUMA DA ME IZBRISE SA FORUM .
Odgovori
#13
POZDRAV TRZ  POTPUNOTE PODRZAVAM ZA SKENERE A ZA TRGOVCE LOKACIJAMA ALI SLABA VAJDA OD SVEGA TOGA .ZA OVAJ SPORT TREBA MNOGO MOZGA  A I POZNAVANJE TERENA ANAJVISE SRECA  TAD NISU IMALI INTERNET TEHNIKU VEC SRCE I VELIKA MUDA STO 90%NASE KOLEGE NEMAJU  NIJE SVE KAO STO PISE MALO IMA I MOZGOVANJE A SIBZIROM U KAKVOJ ZEMLJI ZIVIMO I KAKVE POHLEPNE IMAMO DOBRO NIJE SVE MINIRANO I POLOMLJENO POZDRAV SAVESNIM KOLEGAMA
Odgovori
#14
(27-10-2018, 02:55 PM)trz link Piše: MOLIM REDAKCIJU FORUMA DA ME IZBRISE SA FORUM .

Pozdrav kolega TRZ.
Žao mi je da ponovo čujemo da ističete želju da nas napustite. Žao mi je jer ste nesebično davali svoj doprinos u gotovo stotinu objava.
Smatram da bi trebali ostati na forumu.
Druga stvar administracija foruma ne može nikog obrisati sa foruma gledano iz pravnog aspekta.
Razlog tome je što je pristupanje forumu radnja izvršena slobodnom voljom korisnika pa shodno tome i odstupanje sa istog je ekvivalentan čin.
Dakle vi sami u podešavanju naloga možete pokrenuti proces gašenja naloga i to ide jako lako i brzo.
Administrator i moderatorska sekcija može nekome zabraniti rad tj. pristup forumu sa razumnim razlogom za takvu odluku što se u vašem slučaju ne može primenit.
U nadi da nas nećete napustiti, verujem duboko da će te imati razumevanja za stav Redakcije.

Administracija foruma
Odgovori
#15
(27-10-2018, 11:46 PM)Ajduk1974 link Piše: POZDRAV TRZ  POTPUNOTE PODRZAVAM ZA SKENERE A ZA TRGOVCE LOKACIJAMA ALI SLABA VAJDA OD SVEGA TOGA .ZA OVAJ SPORT TREBA MNOGO MOZGA  A I POZNAVANJE TERENA ANAJVISE SRECA  TAD NISU IMALI INTERNET TEHNIKU VEC SRCE I VELIKA MUDA STO 90%NASE KOLEGE NEMAJU  NIJE SVE KAO STO PISE MALO IMA I MOZGOVANJE A SIBZIROM U KAKVOJ ZEMLJI ZIVIMO I KAKVE POHLEPNE IMAMO DOBRO NIJE SVE MINIRANO I POLOMLJENO POZDRAV SAVESNIM KOLEGAMA

Molim te da postove pišeš bez kompletne kapitalizacije, nema se potrebe drati i vikati.
Što sam već za ovakve postove napominjao. Ima i drugih načina da se nešto istakne.

Moderatorska sekcija.
Odgovori
#16
ja podrzavam kolegu trza u njegovoj odluci..pa ma kakva bila na kraju. dojadilo coveku sveznalica ,profesionalaca. a sto se tice ajduka,pa objasni mu ,molim te Timpolok,da kada se pisu velika slova to je isto kao da vicete na nekoga,to je intrnet govor.on covek,cuva ovce po planinu,sta zna sta su velik slova..
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)