Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi Pazar i okolina
#1
Pozdrav svim clanovima ovog foruma,narocito za Plandziju.Interesuju me lokacije u Sandzaku:Govedja glava:za koju imam plan u kome pise sa istoka otvoreno a sa zapada zatvoreno,pominju se 3 izvora u trogao i dobra voda.Selo Kukavice piramida kojoj je vrh odrubljen,Jabukali kamen u selu Suva cuprija,na Goliji pisana ploca,interesuje me crkva na Goliji zaseok Svilanovo,iznad nje pecine.Pozdrav za Dejana.Molim te napisi mi plan ili deo plana za kameni dimnjak ispred kojeg ima kamen kao crepulja na kojoj je krst.Poznajem to mesto,hvala unapred!
Odgovori
#2
sta te interesuje za selo Kukavice, Govedju glavu, crkvu na Goliji? imas li sta za Zlatar planinu ?
Odgovori
#3
Zdravo kolega! Interesuje me sve što imaš o ovim lokacijama bilo šta imate naraspolaganju od dokumenata: planove, mape ili pak gde se nalaze. Hvala unapred. Puno pozdrava.
Odgovori
#4
pozdrav za selo svilanovo znam gde je a selo kukavice imas na karti...imas sta jos za Goliju?
Odgovori
#5
E moj druže Mladiću imam toliko toga za GOLIJU ali ti o tome kako vidim pojma nemaš čak ni gde je ona . Reci konkretno šta te interesuje?
Odgovori
#6
Druze glupo je da se raspravljam sa tobom dal znam za goliju ili ne eto nek bude da sam prvi put cuo od tebe za tu planinu...ne treba mi nista imam i sam previse toga ja sam samo hteo da ti pomognem posto pitas za neka mesta...pozdrav
Odgovori
#7
El lobo, nisam dobro razumeo da li ti trebaju planovi za ta mesta ili ti trebaju ljudi koji poznaju te lokacije . Planove za sandzak nemam ali imam dole ljude u Novom Pazaru i Tutinu koji bi mogli da pomognu .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)