28-01-2013, 10:16 AM
De vi de.Cekaj da dodjem sa posla pa da vam malo komplekse nabijem :-)
Ljubitelji prirode,planinarenja i otkopavanja
|
28-01-2013, 10:16 AM
De vi de.Cekaj da dodjem sa posla pa da vam malo komplekse nabijem :-)
28-01-2013, 07:36 PM
U ovoj kuci stanujes a to jezero ti je preko puta,ili ?
28-01-2013, 08:40 PM
(28-01-2013, 12:31 AM)Acabeograd link Piše:Lepe stuke,,odavno na nju nisam isao,,ovde kod nas bas sve ribokradice potamanise..... Cuo sam da tamane ribu strujom, kad ih bude prodrmala ima da zavrse kao hrana za Somove 8). Ne secam se kad sam u Srbiji uhvatio tezu od kilo i po. Ali Soma i Sarana ima i to dobrih primeraka.
28-01-2013, 08:44 PM
(28-01-2013, 07:36 PM)Andrej link Piše:U ovoj kuci stanujes a to jezero ti je preko puta,ili ? Da, to mi je kuca i ispod nje je velika livada, nekih 250m je od mene, to je zapravo kao neki rukavac Baltickog mora. Nazalost na tom mestu je zabranjen lov, a planirao sam tu da napravim kucicu i hranilicu, ali nisu dozvolili. Iznajmio sam zemlju 70 km od mene i idem svaki drugi vikend tj. kad vreme dozovljava. Gora Romanija: Cekamo slike, da mi das domaci za leto hehe
28-01-2013, 08:52 PM
Pitao sam zbog toga ,jer sam hteo da ti kazem da je predivno mesto za uzivanje i opustanje.Samo divljina i nigde nikoga.....raj ! Pozdrav.
28-01-2013, 09:18 PM
Hehehehe,ima da apsolviras ribolov,ako se budes sa mnom druzio.Mislim da si vidio i sam heheheheh.
Paz`sad. Dosao neki lik,musliman iz Bosne ovdje kao izbjeglica. Covjek vidio Losose kako iskacu iz vode,pa naumio da malo peca.Sve je to okej da mu nije alat za ribolov bio agregat. Da,bas tako.Agregat. Naravno,ljudi vidjeli,prijavili i po kratkom,najkracem postupku ga uhapse. Posle operativnog rada,kako se strucno kaze,covjek zavrsi u bolnici za umno poremecene.Naime.Ovi kad su ga prijavljivali,bisli su ubjedjeni da je neki terorista.Tu je u blizini brana..ali kad je covjek organima bezbjednosti objasnio d aje on u stvari krenuo u ribolov...onda su ga smjestili da ga malo posmatraju.Na kraju jadan ej morao da plati kaznu,odrobija i deportacija.Toliko o ekoloskoj svjesti nas i ovih "stranskih".
28-01-2013, 10:45 PM
(28-01-2013, 08:52 PM)Andrej link Piše:Pitao sam zbog toga ,jer sam hteo da ti kazem da je predivno mesto za uzivanje i opustanje.Samo divljina i nigde nikoga.....raj ! Pozdrav. Mesto je, ma ne bi menjao ni za sta. Jedino me nervira put, vozim sportski auto, a put je katastrofa, unistio sam ga, al nema veze, moracu neki dzip da uzmem i onda je sve kako treba. Nemam komsije u blizoj okolini, unutra sam sredio po svom ukusu, 2 kamina imam, zalozim vatricu trgnem koju rakiju i doneo sam iz sela suseni but, to je sad aktuelno kod mene . Drago mi je da vam se svidja. Ko je u prolazu, dobrodosao je kod mene. Ako moze da se kaze u prolazu za ovo mesto hehe na kraj sveta
28-01-2013, 11:00 PM
(28-01-2013, 09:18 PM)Gora Romanija link Piše:Hehehehe,ima da apsolviras ribolov,ako se budes sa mnom druzio.Mislim da si vidio i sam heheheheh. Video, video , nisam se puno bavio pecanjem pastrmki i lososa ali od ove godine imam u planu svakako, kao i obilazak Norveske . Hahaha imao je dobru inspiraciju, ja bi njega ukljucio na agregat hehe. To si upravu, svest Nordijskih zemalja je puka suprotnost Balkanskog.. Neke stvari me jako nerviraju kod njih, recimo nacin na koji govore, pauze koje prave u razgovoru, ne povezuju stvari vec moras da im crtas. Recimo da mi ispadne nesto na zemlju a pritom su mi pune ruke 99% njih ima da gleda, a ako ga pitas da podigne onda ce to i uraditi, ali na sopstveni inicijativu, ma nikad . Ima jos puno, no da ne duzim. Naravno postoje i pozotovne strane, mada sam zeleo da se osvrnem na ove da kazem negativne zbog posta Komsije i smestanja u ustanovu sa 5 zvezdica ;D
12-03-2013, 11:00 PM
jeste ali kada je smesno da ja pecam na usce timoka gde se uliva u Dunav i gledam na bugarsku stranu lik dolazi vadi agregat pali stavi pipke u vodu izvlaci gomilu ribe a ja jedva ulovi 8kg i to pecam celo jutro i izbusli me komarci lik doso za 5min nafata ribe i ode....ispao sam budala i vec evropejac nega moj komsa bugarin koji je u jevropskoj juniji ........bem ti zivot..... >
13-03-2013, 01:01 AM
dragomi da ima ovde ribolovaca,,jel sam ja zagrizeni....i ja sam se nagedao tih strujarosa,,,da vidis na dunavu u dubovcu i kod kovina sta se radi ,,,jeza da te uhvati.Ja licno svako leto gledam kako sede strujarosi i dozvolari u kafani i ko braca se caste..................a a isto budala ,stapove hrana i ... ali ako ja sam na vodi sto volim a oni sto moraju.......
|
|
|