Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc mala
Pozdrav drugari , registrovao sam se na ovaj forum iz jednog razloga , imam jedno pitanje , mada mozda i ne znaci nista to pitanje al eto mene interesuje.
Ovako , meni prica otac pre neki dan pricu koja je istinita , tacnije njegov pradeda jednog jutra izveo goveda na pasu , blizu pasnjaka u nasem selu ima mesto koje se zove GRADISTE i tu on sede da odmori , tako kako je seo pored njega primeti uklesanu zmiju na kamen i isprepada se , ubrzo posle od straha on uzme kamen i tu uklesanu zmiju u kamen skroz unisti , kad je krenuo kuci posle ispase kako je isao otkaci se grana i pravo njemu u oko i iskopa ga, ostade bez jednog oka, e sad sta je mogla ta zmija prdstavljati i dali je sve to slucajno, hvala na odgovoru , pozdrav
Odgovori
slucajno jer kod nas samo ima te price
Odgovori
Dobrodosao druze Drago.
Evo i ja da ispricam svoju pricu ko vreuje ok, ko ne opet ok. Kada je moj otac bio na uzrast oko 8-9 god cuvali su stoku u selu tacnije bivole i on je svaki dan bio sa bivolima po brada i dolove itd itd da ne duzim mnogo, jedan poveliki kamen na koji je sedao cesto i igrao se oko njega kaze da je jednog dana dosao neki covek sa konjem dok se on i njegovi vrsnjaci igrali u blizini i da je covek izvadio neku vrstu frule i poceo da svira onda je izasla zija ipod tog kamena covek je pomocu konja pomerio taj kamen iskopao neki cupcic natovario lepo i otisao. E sada dali je bilo neke figure na tom kamenu otac mi kaze da nisu videli ili nisu ni primetili.
Pozz  Smile
Odgovori
Koliko je veliki kamen...,taj pradeda je tada unistio tragove koji najverovatnije vode ka zakopanom zlatu... Sad
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)