Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
m
#1
Pozz svima zanima me da li neko zna znacenje ovog znaka


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
   
Odgovori
#2
oce li neko da pomogne malo oko tmacenja?
Odgovori
#3
Druze X oznacava mesto gde je zakopano, probaj detektorom oko kamen.Pozz i srecno
Odgovori
#4
Nisam siguran da ovo treba tumačiti kao X pre će biti krst, ali ako bolje pogledamo ima ih više a ne jedan tako da sam više mišljenja da bi to bio broj mesta gde je nešto ostavljeno a ne tačna lokacija "tu" pa "tu" odmah!
Kako do tih potencijalna mesta zavisi od okoline i drugih znakova ako ih ima.
Odgovori
#5
drugih znaka u okolini nema na pedeset metara ima izvor i stara srusena crkva.A sto se tice znakova ima dva krsta na gornjem krstu sa gornje desne strane ima dve rupice velicine palca i sve to je zaokruzeno velikim krugom kao sto se moze videti na slici,a na doljnem krstu ima sa gornje desne kosa linija 5cm. duzine i jedna rupa velicine palca to se slabo vidi na slici.


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
   
Odgovori
#6
ovde se vidi donji krst


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
   
Odgovori
#7
ovde se vididonji krst


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
   
Odgovori
#8
Pozdrav kolega mesto je odlicno I znaci takodje, netreba ti tu mnogo mozganja malo bolji aparat u ruke I detaljno pretresi mesto, to nije daleko od znakova a nije ni duboko srecno. 8)
Odgovori
#9
.Dve rupe u steni vrlo redak znak i uvek ide u kombinaciji sa jednim velikim krugom. Veoma vazan znak koji vas upozorava na sigurne prepreke pri ulasku ili prolasku kroz dati tunel ili pecinu !!!ali buni me krst koji je u kombinaciji sa znakovima!!


ako je jedna rupa i ima crtu ispod : tu u blizini ima sakriven ulaz u pecinu skoro uvek se takav znak nalazi u pecini na mestu sa koga se vidi zamaskirani ulaz i ulazi se !!!takodje i ovde me buni krst koji je u kombinaciji sa znakovima
Odgovori
#10
hvala buda na pomoci,ali okolina nije bas mala ima dosta izvora i stenovito je podrucje u podnozju ima i crkva a pored crkve ima dosta zemljanih radova pa ako je bilo nesto tu moguce i da nije vise.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 9 Gost(a)