Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PoMOc :)
Naisao sam na neku cudnu tecnos koja izlazi iz zemnje, iznad te zemnje je njiva pa bih molio oni koji znaju da mi objasne da li je to moguce ako je zlato zakopano u neki sanduk a do tog sanduka dopre voda i prepere to sto je unutra a nakon toga izbija iz zemnje.
Odmah da kazem to nije nafta ili neko ulje ta se njiva ne obradjuje to se nikad nije desio sad kad su padale kise tad je to izaslo ko zna neka odgovori.vidi sliku. Smile

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
...

Odgovori
Zanimljivo...Uzmi uzorak dok voda nije presusila,mozda ti ispadne prilika da je negde ispitas.
Odgovori
Pozdrav miljenko1 i srecna svm clanovima nova 2018god
Dobar si mi predlog dao ali ja tu vodu ne smem da dodirnem.
Bio sam pre neki dan do tog mesta voda se malo povukla ali ostavila narandzasti trag na zemnju

Odgovori
Slažem se da je sa gole ruke ne brčkaš ali uvek ima načina da se uzorkuje bez kontakta.
I naravno u stakleno tegliče, ništa metalno i plastično.
Odgovori
Pitam se onako samo za sebe: koja to voda rastvara i pere zlato ? a da nije neka poznata,opasna kiselina.
I kako baš znaš da je tu zakopano zlato u sanduku?
I ako sve to znaš,zašto ne otkopaš?
ili možda znaš još nešto što nisi napisao?
Odgovori
Nikakva voda ne moze da rastvara zlato osim jedne vode a to je carska voda ovde se moze primetiti da ima neku masnocu  al da nebi se nagadjao sto rece i kolega uzmi pazljivo u neku teglivu i u neki institut gde se inace i proverava voda mada se to plava al staces i saznaces o cemu se radi
Odgovori
Pozdrav crni1
Ja ne znam da li je zakopano u sanduk ili u kazan ili  je zakopano u grob nego sam napisao to jel kad je pala veca kolicina kise tada se to pokazalo, pitao si me zasto ne iskopam evo recicu ti.
To je zlato od neke zene svako ko se dokopao do to i trosio to zavrsio je karijeru to se nalazi bas na njenoj njivi ta zena je umrela ta se njiva nasledjivala od koleno na koleno e sada meme buni samo jedna stvar sta je zakopano pa ispusta takvu tecnos?
Odgovori
Budi siguran da to zakopano zlato ne ispušta ovu tečnost.
Voda može da bude ovakva zbog obilnih kiša i ako je dole neki stari zatrpani bunar pa se prelio,ako u zemlji ima neke rude a u njoj prateći elementi,sumpor,arsen i td.
gvožđe i još neki metali hoće isto da ispuste.
Ne treba ti nikakva stručna analiza,možeš sam proveriti vodu pogledaj dobro dali u toj vodi ima neka životinjica,crv,glista,možda žaba ili? ako nema nađi ti i stavi pa posmatraj.
I u mom kraju ustajala voda hoće da pravi čudne boje,deluje masna.
Odgovori
ako ga je neko trosio ko je zavrsio karijeru onda je zlato izvadjeno,nije mi objasnjivo da je jos uvek tu,osim da su ti sa zavrseni karijerama vratili sta im je ostalo nazad. sto se tice ove masne presijavajuce smese koja pluta nad vodom:
- pod zemjom gde kiseonik i sunceva svetlost ne dopire toliko jako,da moze da je isusi,a ima nekih podzemnih voda,znaci nonstopna vlaga,se nalazi glina u mekom stanju kao margarin,srebrne boje,izuzetne cistine. i ako ima dzep u kojem se zadrzava i ne moze da ode ili da se isusi,moze da dodje do ovoga, mnogo je masna,i ako su poplave na manjim mestima gde se ta voda posle zadrzi a nema gde da otece,nego je upija zemlja,pojavice ti se u vecini slucajeva ovo,izgleda kao nafta da pluta po vodi. to nemoze da se primeti tamo gde voda otice u velikim kolicinama,jer odnosi ovo sto si ti nasao.
-drugo objasnjeneje je da sanduk koji je navodno zakopan je drveni,pa je premazan prepadjenim uljem da sto duze izdrzi u vlagi pod zemljom(sto je tesko moguce,sobzirom da se predpostavlja da je zakopano odavno kad nije bilo preradjenog ulja),pa  je sada u poplavi bio natopljen skroz i pokazala ti se ova masnoca koju je voda donela
-trece objasnjenje je da je sama poplava donela od negde ovo,kako kazes do sad nisi video. sto je verovatnije od ove prve dve teorije.

uzmi sondas,kao sto je vec neko pomenuo,vidi da li ima nesto,i ako ima kopaj,zaboravi na babske price o prokletsvima,narod u svasta veruje.
imas dokumentarac gde su nemci u logorima jevrejima vadili zlatne zube i pretapali,u pitanju su milioni ljudi,i mozda danas neko od nas nosi na sebi u nakitu deo tog zlata pa nas nije stigla kletva od milion ljudi a sticice kletva od neke zene. uzmi kopaj,oprezno,i ako ima izvadi i uzivaj pa kolio traje neka traje dok te ne stigne prokletstvo da zavrsis karijeru  ;D ,sto je jednom neko rekao,bolje 1 dan kao kralj nego 100 godina kao mis,srecno!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)