26-04-2013, 09:48 AM
NEKA SE NA OVOME ZAVRSI,,,DONCE NEMOJ DA SE VISE KOMPROMITUJES,,AKO TI NESTO OVDE NIJE PO VOLJI ZAOBIDJI,,OVO NIJE PIJACA DA SE SVADJAMO PREKO TEZGE......NETREBA REPLIKA NA OVO PISI DALJE I U DRUGU TEMU.
Ovo pocinje....
|
26-04-2013, 09:48 AM
NEKA SE NA OVOME ZAVRSI,,,DONCE NEMOJ DA SE VISE KOMPROMITUJES,,AKO TI NESTO OVDE NIJE PO VOLJI ZAOBIDJI,,OVO NIJE PIJACA DA SE SVADJAMO PREKO TEZGE......NETREBA REPLIKA NA OVO PISI DALJE I U DRUGU TEMU.
02-05-2013, 11:19 PM
Obicaji i verovanja :
http://www.youtube.com/watch?v=mDWKbkS-SPc vile Ravijojle, zmajevi, Kraljevic Marko,Obilic.......: http://www.youtube.com/watch?v=f86EqHoKS...522016EEF6
11-07-2015, 10:31 PM
Postovani forumasi,
mislim da nije dobro da imate takav podcenivacki stav prema necemu sto nerazumete ili nije deo Vaseg iskustva.Nikoga netreba pritiskati i ubedjivati,moja poruka je uvek bila....neka ti tvoj zivot bude jedini dokaz. Ima preterivanja i deo toga jeste mit,ali ima i stvarnosti.Zapravo sta je stvarnost?Zar kad malo popijete neprimecujete kako se menja percepcija i kako se stvarnost rastace i razliva....i to samo od uticaja alkohola.A da li ste sigurni da nista nepostoji sto eventualno moze da utice na Vas?pa naravno da niste,samo se hrabrite da jeste da bi Vam bilo lakse jel se u sustini bojite nepoznatog kao i sav normalan svet.Nevidite radio i tv talase jel tako?Pa ipak verujete u njih?Cudno zar ne,a verujete jel su vam rekli da verujete je kao eto ti talasi daju efekat koji Vi vidite kao sliku ili ton.Znaci pogledajte poucan film Matrix pa malo razmislite sta je stvarnost a sta"stvarnost"? S postovanjem, Vudi Alen
21-12-2015, 01:37 AM
dragi prijatelji tragaci samo bez svadja normalno je da pismen skolovan i nacitan svet neveruje u karakondzule i natprirodno ali..... kad se nadjete sami u nekoj vukojebini ili pecini u sred tame i mraka bez svetla crkla baterija ili lampa,pa ma koliki vi junaci bili ...mali crv podsvesno pocne da vrti,grize i priziva ono najcrnje i najstrasnije iz naseg srpskog etnosa,kad neki sum ili odjek vam se cini da vam dolaze sami djavoli u posetu,bogami uplasicete se i te kako ce vam se dici kosa na glavi ma koliko vi razumni bili i verovali u nauku a ne u natprirodno,ako smem da napisem svoje iskustvo od pre 10 god.sa Tresibabe.
Posto sam radio privatno i bio sam pionir u Srbiji u proizvodnji ADITIVA za hleb i peciva ISAO SAM OD PEKARE DO PEKARE OD GRADA do grada i svim zainteresovanim kupcima nosio sam svoj aditiv XXXXXX*.Posto zivim oko 300 km od Knjazevca krenuo sam sa zakasnjenjem na put tako da sam na Tresibabu stigao oko 02h.Ispred planine ima benzinska pumpa i tu obicno sipam gorivo i malo predahnem od puta popijem kafu i popusim cigaretu,tako je bilo i ovog puta,inace volim ovu planinu i uzivam da vozim po njoj ali ovo mi je prvi put da ovako kasno prelazim preko nje,nigde nikog na putu ni retka vozila nista vozeci polako oko 45km na sat jer noc je i umoran sam,vidim u daljini 50m od mene siluetu mlade zene obucenuy u belu haljinu kako stopira,zacudim se gde ce ova preko planine u ove sate,ona stopira ja razmisljam sta da radim prijalo bi mi drustvo mlade zene u ove sitne sate,i stanem ja otvorim vrata i kazem joj ako hoce do knjazevca povescu je,ona klimne glavom i krene da ulazi i da sedne na suvozacevo mesto pored mene u tom trenutku osetim neku hladnocu,iako je u dzipu bilo toplo,vreme napolju lepo kasno leto septembar mesec,ja se sav najezim,zenu pogledujem ali nekako nemogu lepo da je vidim i osecam cudnu uznemirenost,ali kako pred mladom zenom koja sama ide nocu preko planine ja da pocnem sada da kukam muski ego mi nedozvoljava,pa ja sam baja neplasim se nicega,i da bi odagnao strah pocnem da brbljam i sto trba i sto netreba,zena sve vreme cuti i osecam kako me gleda u jednom trenutku krajem oka spazim da je rukom krenula ka mojoj nozi ja se sav raznezim pomislim u sebi bice ovde i s...a,ali ona me samo ovlas dodirnu po desnom ramenu i nerece ni reci,ja sam pomislio da sam nesto pogresno rekao pa sam poceo da se izvinjavam i ruka mi krene da uzmem cigaretu kada sam na trenutak skrenuo pogled sa zene da zapalim cigaretu osetim opet onu jezivu hladnocu,naglo pritisnem kocnicu i vozilo stade,pogledam pored sebe i tajac krik mi ostade u grlu nema nigde nikoga samo sam osetio cudan miris za koji neznam kako da ga opisem,napolje mrkli mrak ja sam se sav najezio i uzbudio,motor je prestao da radi,svetla samo poziciona samo ckilje od straha saM SE ODUZEO,niko nije izasao iz auta a mlade zene nema u autu,neverujem u natprirodno ali sam se tada USRAOI kao nikada do sada,osecam samo hladnocu i nekakav cudan miris,nekako upalim auto i krenem sto sam mogao brze,ruke mi se tresu sav sam se oduzeo od straha,niti vidim niti cujem samo da sto pre stignem u Knjazevac,u daljini se naziru svetla grada imam jos jednu krivinu i to vrlo ostru pa nailazi laksi put,malo sam se pribrao,pocinjem da se vracam u normalu kad opet kosmar i uzas kako izlazim iz krivine tako mi farovi hvataju poznatu siluetu u belom u tom trnutku sve mi je usporeno jasno vidim devojku u belom jasno vidim njene oci i njena nasmesena usta sa kao jagodama crvenim usnama i odjednom od svega ostaje samo bela izmaglica,kada sam stigao u Knjazevacku pekaru ispricam magacioneru sta mi se desilo na putu on me gleda covek i ja pomislim covek ce pomisliti da sam lud,medjutim on rece,ovde na planini je sve moguce,pre neki dan umrla je neka devojka i verovatno sam naisao na njenu dusu koja se selila ko zna gde,tada sam zadnji put bio u Knjazevcu i na Tresibabi. Smatram sebe n ormalnim likom obrazovanim zavrsio sam fakultet Menadzmenta govoirim dobro ruski,norveski i engleski jos par jezika razumem,mnogo toga sam procitao mnogo putovao mnogo doziveo i video,iz nabujale reke spasao devojcicu Unu od 9 godina,ali kazem vam sta dobro znam OBRAZOVANJE NEMA NIKAKVE VEZE SA OVIM STVARIMA i dan danas se plasim MRAKA,nikada vise nevozim kola posle 12h nocu,nikada nespavam u mracnoj sobi,ovo cu pamtiti dok sam ziv,drage kolege verovali ili ne to je subjektivna stvar svakog od nas ni ja nisam verovao dok nisam doziveo svoju TRAUMU.Pozdrav svima Caja *Zabranjeno je reklamiranje proizvoda NAVOĐENJE TAČNOG NAZIVA PROIZVODA KOJI STE DISTRIBUIRALI PEKARAMA NIJE BITNO ZA SUŠTINU DOGAĐAJA KOJI STE PODELILI SA ČLANOVIMA FORUMA A DODATNO OBLJAŠNJENJE DA JE PROIZVOD VAŠ IZJAVU PRETVARA U REKLAMU! NAJLJUBAZNIJE VAS MOLIM DA ISPRATITE NAVEDENI LINK I PROČITATE UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE FORUMA! ADMINISTRACIJA (18-08-2011, 11:26 PM)admin link Piše: 2. Bilo koji vid reklamiranja, lični, drugih sajtova, firmi ili organizacija u postovima, privatnim porukama i potpisima, bez dogovora sa administratorima je zabranjen.
29-12-2015, 08:19 PM
Veliki poz svima evo nesto naj tacan rezultat za STAROL ILI POTACNO SUVOJ ILI CUDNA PLANINA hocu malo da pomognem ako me razumete samo mora te da znate za PLANINU CUDNA je verujte da je cudna prvo kad se doblisis nekoliko kilometara u planinu mora da se cusvujes i najesis pa da osetis nesto u sebi duhovno to samo kad se doblisis i sam osetis nesto to zavisi od covek ko se doblisi mose da se najesis mose da se cusvujes neka strav mose svasta da osetis u toj codna PLANINA ja to liko mose od mene da pomognem da ne zaporavite samo treba sam da osetis da si u CUDNA PLANINA veliki poz svima pop martin himo tacan rezultat
|
|
|