Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iz koje vrjeme je ovaj krst?
Denes bev kaj krstot i zacekav katastrofa  >Sad
Raskopale nekoj a krstot go frlile u dolceto ebati narodot pogan
pa i da nasle nesto i da ne nasle vrtai kako si bilo kako i da e krst e sveta rabota. Muka mi e vise od linguri koj iskrsija sve zivo i divo
Odgovori
eee kolega mislat deka na 50cm ke najdat nesto zatoa vandalizirale se razocarale jas sum kazuval i pak povtoruvam na toa mesto e skrieno na 4m dlabocina a ti mi velis koj imal vreme vo beganje da iskopa tolku toa e toa sto mnogu kolegi mislat taka no fakt e toa  taka oti ne se raboti samo za turski raboti ima postari civilizacii so iljadnici godini sto ziveele pred nas i taka malku po malku prirodata si go pravi svoeto i ispagjaat rabotite da se dlaboko ne deka nekoj iskopal tolku nego prirodata e faktor zar nemas videno arheoloski iskopini da nese slucano na 50cm, ne nego metri se vo prasanje pa da se dojde do sam pod na nekoe mesto grad,selo ili bilo sto drugo metri dlabocina se  vo prasanje e sega ako nekoj ima sreka turska ostava da najde normalno ke go najde na 50cm no ako e pogolema kolicina vojska kopala kolega vojska sto e 2m za vojska i da si zaminat ako malo poveke guglate okolu ovaj sport ke svatite jas ucam od Turci i Arapi i gledam kontaktiram rasturaat sto sve mi pokazuvaat toa e nevozmozna misia za mnogu od nas koj se sluzime so detektori i skeneri sve rabotat so znaci znaci poznavaat znaci nenormalno fakticki znacite se pismo za niv gi citaat i rabotat i vagaat guglaj i uverise nemora da mi veruva nikoj.poz
Odgovori
kade e toa raskopano i frleno  za koj krst se raboti ako mozze da kazete ??
Odgovori
ako ne kazete vo inboks .. ne mora bas vo metar otprilika
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)