Teme: 30
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Izmedju selo Gornja i Donja Kamenica ima manastir.Kada udjes u manastir na ulaz sa desne strane imas do manastir stenu.Koja pocinje od nule i kako je pratis na istok ona je sve veca.Ides pored nje do momenta kada dostigne visinu do brade coveka srednjeg rasta.Stani tamo obrni se prema steni i videces znak velicine 1 ped.Videces devojku sa kobilicu....
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
jer to u opstini bojnik ima kamenica i gornja i donja blizu mene
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Gornja kamenica-Nadji samotvorno kale ima krst i ima dva uklesana stapa. Da si na pravo mesto stani i gledaj na istoku na suprot od tebe ima kamen kao covek bez glavu samo ramena....
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Kolega Nigi ne znam.Tako mi pise tako sam napisao.Uklapaj i trazi ono kako pise.?
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Kolega BrankoV da li je tacno ili kod mene lose pise.Nadji samotvorno kalei na njemu ima znak krst pokriven.Ima i dva uklesana pruta.
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
P. Amateru imam sve te opisi i g. Kamenicu i salas, novo korito, mali izvor i ostalo ali su na rumunskom nije prevedena.... Pozdrav
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Neverovatna slucajnost.Ja ih isto imam ali na Bugarskom.
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani forumasi,
da li je to ona lokacija gde se pominju vecno goruce lampe i neka netrulezna tela?
S postovanjem,
Vudi
Teme: 1
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(15-01-2017, 10:20 PM)PROFESIONALNI AMATER link Piše: Kolega BrankoV da li je tacno ili kod mene lose pise.Nadji samotvorno kalei na njemu ima znak krst pokriven.Ima i dva uklesana pruta.
Да ли је то могуће ?
http://prikachi.com/images.php?images/537/9516537y.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/538/9516538K.jpg
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
kamen sa oznakom je u trnju.
podigni kamwn pod njim ulaz za rimsku magazu.
Ima stepenice.