Teme: 16
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Nije bilo ovo za u ovoj temi neka prosti nam admin ali hvala ti puno na odgovora i molim te ako imas neki video prati mi link zelim dobro da prostudiram to inace pre nekoliko dana sam uzeo novi Fisher F2 i znam da nije ko zna sta ali postavicu video da se malo iznenadite od ta jeftina masina(Ja sam iznenadjen)
Teme: 39
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Sta mislite za Noktu golden king dpr plus da li vredi te pare i jel stvarno oze da nadje ostavice i krupnije predmete ili je sminka samo i bacanje para za to
Nisam imao prilike da radim sa Noktu golden king dpr plus ali od onog što sam čuo od kolega to je samo bacanje para,ipak nemoj da mi veruješ dok ne vidiš svojim očima.
Teme: 39
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Bas zato sto je mac sa dve ostrice razmisljam sta uzeti jel me zanima neki skener ili lokator ali da stvarno mozeda pronadje dublje predmete krupnije
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
evo ukratko za ljubitelje nokte detektora stabilna duboka ali od 10 novih 8 ima problema i velox i golden seanse ( ko pogodi od te 2 kvalitetne u 10)zato sto su radjene nekvalitetnim delovima koje je tesko pronaci kod nas do sada sam radio 10 tak kojima je prosla garancija imaju 2god garanciju i kvare se jos pod garanciju a kasnije da ne pricam mana im je nestabilnost u napajanju i krecu problemi nestabilnos ili strada zvucnik i konektor na sondi itd mnogo los kvalitet delova jer 30 posto su kineski delovi u njima sa njihovim oznakama i ako imam njihov katalog delova za pojedine oznake nema jeste kad pogledamo dosta dubok ali kad sve sagledamo je ocena ispod proseka ako uzmemo tesoro garet fiser xp pa cak i bugarske detektore ili rucni rad kvalitet je 0