Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mišljenjei pomoć
#11
Hvala
Odgovori
#12
"Gorele pare"...
Odgovori
#13
Daće bog 'saborče'
Odgovori
#14
Ajmo kolege neko ponešto da kaže o ovom kamenu


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
   
Odgovori
#15
Ovo je iz daljine kamen gde se nalazi taj trougao


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
   
Odgovori
#16
Kreni druže dragi da kopaš to i izvrćeš kamenje. Ne čekaj puno ako je tu sreća tvoja ti prigrli je, ako nije ideš dalje. Mnogo se zadržavaš na foto analizi.
Alatke u ruke pa da završiš do Nove godine ako Bog da sreće.
Odgovori
#17
Hvala na savetu,inače ja sam baš bez ikakvog iskustva i znanja o ovim stvarima pa zato pitam....nije mi prioritet da idem tamo negde da kopam i lomim stvari da bi iskopao neko zlato...čist avanturistički duh,a ako se usput nešto i nađe to je sudbina. Inače čitao sam razne teme na sajtu i ima dosta zanimljivosti vezane za našu istoriju i to onu koja se krije......hvala još jednom.
Odgovori
#18
(08-12-2016, 04:43 PM)Tesla link Piše: Okolina Niša, naišao sam na jedan stenovit predeo čudnovatog izgleda, kamen i na njemu trougao uklesan a u trouglu x ili krst?
I gde ti vide ovde trougao isklesan a u njemu X ili +.Ja gledam ovu tvoju galeriju slika i moram ti priznati nista ne vidim. Teren kao i svaki drugi.Obelezi molim te taj znak ili daj sliku samo tog znaka ? Zna se kako izgleda uklesani trougao i u njemu znak kao sto si napisao.
Odgovori
#19
Mislio sam da je trougao,ali se samo tako vidi na slici,kad sam ponovo proverio nisam to video. Ali ima trougao uklesan na drugom mestu...vidi i druge slike,poslednje što sam stavio.....pa neverujem da nije klesan
Odgovori
#20
Big Grin Kolega slazem se sa tobom da ti vidis sto ja ne vidim.Eto ja sam samo izneo iskreno moja zapazanja za razliku od drugih koji cute i svi vide taj trougao i u njemu krst ili rimsko deset.Nece ljudi da rizikuju pa da kazu da oni to ne vide sto svi  ostali vide.Mani se slika i idi na teren.A ne da slikas teren i analiziras kuci da li ti je promako ili ima neki znak.Trougao prazan ili sa tackama ima resenje.Ako u trouglu imas krst ostava je tacno ispod njega.Ako imas rimsko X ulaz u riznicu je opet ispod.Posto ja to ne vidim neka je srecom onima sto vide taj klesani znak.Ne pomerenu neku plocu sa bigarom ispod.Ne odvaljeno parce u vidu trougla ili usek i veliku rupu u vidu trougla nego Klesani znak.Ono gde sam ja video nesto kao udubljen trougao je na maloj ploci koju si lako pomerio.I na kraju u Nisu su bili i ima jakih tragaca.Raspitaj se malo i razmeni misljenje sa njima.Solo i pomocu foruma neces daleko dogurati.Pozzz.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)