Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volovsko kopito
Poštovanje Robinhud hajde da idemo mesto po mesto ako može nešto korisno da uradimo za vas i za nas ponovo da ti kažem za volovsko kopito  na  kamenu ima još 3 do 4 znaka ali se nesećam koji su jedino što mi je ostalo u sećanju vidi se kao da se je krava otkliznula ostavljajući trag iza sebe i ispred sebe ima rupa u kamenu kao da se je tu zaustavila na mesto se kolima direktno stiže ako poseduješ neki zapis možemo da probamo poz
Odgovori
I moje postovanje Drvoseca,
Da ne pricamo kao gluvi telefoni, slazem se , hajdemo redom onda da se lepo razumemo ako se nismo do sada.
1.- Radan planina i "sliznuto kopito" me ne interesuje! Ako neko drugi ima nesto da sa njime slozis sa tim znacima gurajte, sta da kazem.
2.- Veoma malo ljudi zna za ovu pecinu i to famozno utisnut papak u toj pecini. Naravno da nije tu samo ovo kopito, pa sam se ja eto uhvatio kao pijan za plot za njega. Ima u jos dosta drugih znakova i stvari ali naravno, sve ostalo u koliko se neko pojavi da ima nesto, bar u naznakama od nekih podataka.

Sad ce neko da me pita, po obicaju, a koji su to drugi znakovi? Pecina je veoma poznata lokacija koju traze na sve strane i veoma je poznata po  imenu kojom se opisuje jedna veoma trazena stvar.  Zato i cutim i ne pricam dalje jer bi mnogi zinuli od cuda kada bih samo spomenuo o kojoj se stvari zapravo radi a niko je nikada ne bi tu potrazio(mislim na jednu cuvenu "magazu", kako vole neki da nazovu neke lokacije veceg znacaja.

Postoje i sijaset drugih stvari koje su i izvan pecine. Ta mesta su poprilicno izrovana i ocigledno da su neki nasumice ili samo po nekoj logici kod tih znakova po nesto ceprkli a da li su nesto "odradili" pojma nemam. Iskreno se nadam da im posao nije bio za badava obzirom na neke radnje na kojima im se divim kada sam to video.

Eto zato sam te pitao za Petrovu Goru i da li znas nesto od znakova tamo?
Ili ti ili neko drugi, sasvim mi je sve jedno jer pecinu svakako niko i ne zna i sasvim je slucajno pronadjena a ocigledno je da unutrasnjost nikada nije ni pipnuta.

Znaci , prijatelju moj Drvoseca, cela prica je za P.Goru i pecinu u kojoj ima svega i svacega jos od znakova, samo da ne bi iko rovario unutra bez veze ili nasumice poput mnogih, ja jednostavno nudim saradnju onima koji imaju neku pisaniju gde se spominje taj "papak", "kopito" ili kako god ga nazvali. "Papak ili kopito" jer je odmah do njega jedan deo veoma interesantnog detalja koji se negde i spominje po nekim zapisima, ali su ti zapisi neupotrebljivi. Verodostojan je sa vecom verovatnocom nekakav opis u koliko se u njemu spominje ovaj papak jer je toliko upecatljiva stvar da je nemoguce da ga, taj ko je nesto mozda ikada zapisao tacno za ovu lokaciju - nemoguce da ovaj detalj nije spomenut !
Po tome je merilo da li neko ima mozda precizniji zapis,opis ili slicno. Krstici, trte mrte, toga imas u svakom od opisa, ako me razumes, pa ostale stvari i nemam potrebe da spominjem.

3.- I dalje vrdas da odgovoris znas li neke znakove na Petrovoj Gori ?

Eto rasprica se na siroko, pa se nadam da smo se bar ja i ti Drvoseco bar sada uzajamno razumeli - napokon?
Odgovori
poštovani Robinhud da li te možda interesuje na petrovoj gori zvano mesto  3 ibrika  ili 3 kondira  tu se traži nešto mnogo interesantno i veliko poz
Odgovori
Volovsko kopito

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Sv. Jovan Pustiot (pusti) posti crkva vo zapadna makedonija
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)