Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
novi clan na terenu, potrebna pomoc pri kupovini metal detektora
(18-09-2016, 11:19 PM)lanmile link Piše:postovani clanovi foruma,

zamolio bih sve vas koji se bave ovim sportom i vec poseduju metal detektore (nebitno samogradnja ili ne) za savet a koji je vezan za kupovinu samog metal detektora. dakle ja od opreme trenutno nemam nista ,jedino volju da pocenem. idealni detektor bi s mojim trenutnim znanjem trebao da na dubini do 50cm pronadje jedan novcic, na dubini do 80cm-90cm moze da detektuje par novcica, od 0.9m-1.5m-1.6m da detektuje vece metalne oblike velicine npr. metalne kofe od 10l ili omanjeg lonca ,sve preko te dubine je po meni vec mozda i nepotrebno ,znaci max. 1.8-2m . dakle ja trenutno trazim jedan takav uredjaj i nadam se da ne trazim previse?

inace nisam siguran da li smem kao novi clan da pominjem pp pa stime meni je sasvim sve jedno da li cu odgovore dobiti javno ili porukom...
unapred hvala svim clanovima foruma .

Pozdrav druže.Kao prvo,bilo je govora o tome ovde.Ali takav idealan detektor koji bi bio sa tvojim znanjem da otkrije novčić na dubini 50sm,par novčića na 80-89sm itd ne postoji.Možda neki od minelaba recimo GPX5000.Ali on je veoma skup i nije za početnika.Trebalo bi kao početnik da počneš traganje sa nekim jeftinijim do 400 eura i manje dubine.
Odgovori
Relco,nisi primetio,kolega lanmile je kupio detektor koji zadovoljava njegove prohteve. Čekamo video zapis sa testiranja ...
Odgovori
(08-11-2016, 01:42 PM)saturn18 link Piše:Relco,nisi primetio,kolega lanmile je kupio detektor koji zadovoljava njegove prohteve. Čekamo video zapis sa testiranja ...

Ah da izvinjavam se.Vidim da je kupio iz Paraćina golden target.To je ustvari detektor cezar,samo kopija,Isto ima i neke kopije cezara pod nekim drugim nazivom.Ali bez obzira na ručni rad ako je dobro urađen i podešen može se očekivadi dobra dubina detekcije.Tako da sam i ja mišljenja da bi bilo dobro da vidimo rezultat testiranja.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)