Slučajno sam našao neke moje slike na forum i na facebook(BZK: balkanski zlaten krug)
Vidim i na ovom forumu ima dosta komentare za srna,zato sam se odlučio da postavim ove slike
i na ovom forumu.
Ako neko ima neke komentare neka napiše.
Pozdrav do svih članova forumu
Odlicni sliki kolega samo ne e taja sto se bara...
Treba da bidi GOLEMA vo Prirodna golemina..i treba pred nea zad nea okolu nea da ima uste nesto...pozz
DA GLAVA JE OKRENUTA,I TAMO GDE GLEDA IMA DOSTA( SKALI-KARPI)MOŽDA IMA I PEŠTERA ZAPEČATENA.
NEMA OTVORENA PEŠTERA.MOŽDA JE ZAKOPANO DUBOKO-KO BI ZNAO?
Takvo nešto ima kod mene u kraju,ide se 1 sat kolima i isto toliko peške do tog mesta pa nisam u mogućnosti da slikam posebno sada zimi.
Nalazi se u sred reke na kamenu 2x1,5 metara kles je širok i dubok oko 4-5 cm. i taj srndać ili jelen gleda pravo u jedan kamen staklastog izgleda boje voska a iza toga je mnogo kamenja i stena.
Po priči starijih ljudi tu bi trebala biti veća ostava u nekoj zatvorenoj pećini ali do dana današnjeg nije nađena. U toj okolini ima još puno znakova,kantar,krstovi,ćopava srna(kamen je prevrnut) a mnogo je znakova i uništeno.
Reka se zove Do a mesto Pojište,tu je u blizini Crvena stena,mečja rupa,Šiljata,Venac,Patul,Đula,Dobra strana, pa ako neko ima nešto konkretno,plan za ovo mesto ili druga navedena tu sam za saradnju.