25-08-2016, 10:24 PM
Ako ima neka ekipa iy Nisa bilo bi mi drago da se prikljucim , relativno sam pocetnik u ovom hobiju
cao
|
25-08-2016, 10:24 PM
Ako ima neka ekipa iy Nisa bilo bi mi drago da se prikljucim , relativno sam pocetnik u ovom hobiju
26-08-2016, 12:07 PM
Eee!
(25-08-2016, 10:24 PM)Sir Oliver link Piše: Ako ima neka ekipa iz Nisa Druže u centru si zbivanja ne da ima nego vrvi... eto malo šale za početak. Elem ekipa ima ali se druže moj pravi ljudi koji su dobronamerni i karakterni ne nalaze od danas do sutra, u tim se ulazi teže i nikad preko noći, naravno treba pokušavati sa ljudima pričati, ali budi oprezan u naš hobi nije svako sa dobrom namerom. Potkuj se informacijama pročitaj ovaj forum uloži vreme možda treba 10-tak dana mnogo će ti pomoći da shvatiš stanje, i kretanje stvari čak i međuljudske odnose.
26-08-2016, 02:29 PM
Otprilike toliko i citam ali nikad nisam umeo da provalim ko sta misli i kakav je ... vise idem po osecaju ko u onoj prici kad se vrapce smrylo pokakila mu se krava na glavu, ono se raygreje i pocne da veseli ... dodje macka i pojede ga ... : ...
14-09-2016, 09:30 PM
Bio sam na letovanju petnaestak dana na velikoj playi (Ulcinj) , ono sto sam video ya sat vremena je potpuno promenilo moju percepciju o ovom hobiju. Trojica likova iy payara su bukvalno otkinuli playu i veliku i malu , povadili su lom ... verovatno ih ynate kao crnu trojku... fenomenalni momci. Mada je velika playa prica ya sebe ima puno toga sigurno nepovadjenog ... ya sat vremena su nasli 5 ylatna prstena jedan dijamantki. od aparature excallibur II , gerret shark, i deus ... ja mishljah da je ovo hobi ovo je oybiljna yarada...
|
|
|