Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rašlje
#71
(30-03-2012, 08:17 PM)mincic link Piše: Ma znas sta Bane
Ja bih sad samo zeleo da vidim jedan post na ovom sajtu u kome ti nisi napo ili isproziavo nekoga . Sve mi se cini da si ti jedan jako besposlen momak kome odgovara da prca ljude tamo vamo. Koliko god ja pokusavao da spustim loptu ti se nesto tu natezes . Ne zelim da kad god otvorim neki post na sajtu vidim tvoja trabunjanja . Ruzno je brate. Tebi nista ne odgovara nigde . Samo ono sto ti kazes , e to je onda kao sveta krava . Ne dira se i ne raspravlja o tome . A ukoliko ti nesto ne odgovara tada ti brate vredjas i prepisujes Lekove ( MICIN onaj) . Pronadji neki vid zabave koji nece uznemiravati ostale . Necu koristiti teze reci da ne odgovaras opet . PEACE
vidi ovako mincicu
i meni se desava da mi je muka da citam necije postove ,
pogotovo one koji odisu neznanjem, gluposti ili losim prepisivanjem, a o prevarantima da i ne pominjem
i onda se dvoumim da li da reagujem ili da precutim.
obicno prevagne ona strana koja se buni protiv svega loseg i sta cu , napisem po neki redak,
oni koji ne misle isto obicno se nadju uvredjenim i pocnu da prdckaju , vredjaju, pljuju, prozivaju.
obavezno je to bez ikakvih argumenata i vise iz zelje da se promovisu kao autoriteti nego sto stvarno imaju neki kvalitet vezano za temu o kojoj pisu.
evo i ti se jos jedan primer takve negativne energije nicim izazvane.
napao si mene kad sam odgovorio onoj mindzici sto me je napao, a na njegov post nisi imao primedbe,
a ja sam te samo pitao za primere iz prakse, ima li nekog bogatog rasljara, koja firma poznata, svetska se bavi na taj nacin istrazivanjem i slicno,
ali umesto odgovora tebi smeta sto te to pitam,
i onda opet sve iz pocetka ti prozivas mene umesto da odgovoris na pitanje , ja ti istom merom odgovorim i krug negativne energije se siri ...
sto se mene tice , ti i slicni slobodno se zamajavajte raznoraznim rasljama, viskovima i dubokodaljincima,
zivite u ubedjenju da to funkcionise besprekorno,
ali kad vec to javno promovisete onda dozolite da vas drugi pitaju u vezi sa tim i da drugi imaju drugacija iskustva, znanja i rezultate.
pozz
Odgovori
#72
Moram da se osvrnem na rasljare jer su oni toliko mocni. Ali sve im je na dubinama od 2 do 22 metara.Svaki signal opada sa kvadratom rastojanja pa onda izracunajte koliko zlata treba recimo na 2km da bi reagovao bilo koji instrument. Ali Zeljometar (rasljar) radi.
Samo jos kada zna gde je odmah se okrene.Ako nezna pita podstanara i on mu kaze.
Mocna stvar taj Zeljometar
Odgovori
#73
(15-10-2011, 03:08 PM)Timakumminus link Piše: @bane samo da ti kazem nisam imislio da im je domet 2km ili ko zna tacno koliko ali je fora da kada leti avion iznad mene raslje odma reaguju na njega a ti vidi kojom visinom leti neki avion,to me cudilo i pitao sam od cega se sve sastoji avion i rekli mi da ima i dosta stvari koje podsecaju na plemenite zato sam i reko da ne znam na koju tacno daljinu rade ali ocigledno na veliku,kao drugo sitnije stvari nalazis isto ja sam naso 11srebrenjaka i to u naseljeno mesto mada sam mislio da necu uspeti jer garant ima neka druga kolicina koja je vec jer je ipak bilo naseljeno ali cim sam se okrenuo ka kuci samo su me tamo vukle uso sam u tu cakmaru i vukle su ka pepeliste i tu sam ih naso....,ove moje raslje mogu samo dvoje da koriste jer jedan ima jedan par a drugi druge znaci ukupno su 4raslje ,inace mi je to nabavio lik iz nemcke.Samo znam da mi je reko da su ekstra i da pozurim da ih nabavim jer nema puno u ponudi ,jedino sta mi nije reko odakle ih tacno nabavio niti sam dobio bilo kakav racun jbg...uostalom verujem da ti Bane imas znanje ali ni ti ni ja ne mozemo sve da znamo.....a ako mislis da sve znas sto se ne prijavis na izbore trebao bi nam takav jedan ...zar ne cika Bane???


Timakumminuse, Knjazevcaninu, Rasljaru Najjaci, Kume, Brate, Drugare !!!  >Sad >Sad >Sad

Izgleda da si isao tvojim rasljama u okolini Gabrovnice i Rudnika Uranijuma i da si ozracen nekom pristojnom kolicinom radijacije sto utice na tvoje pisanje o radu i osetljivosti tvojih raslji !?!
Dugo cu se secati tvojih raslji koje reaguju na avion u preletu.
Ulepsao si mi danasnji dan svojim postovima na ovu temu !  ;D ;D ;D
Odgovori
#74
Timakumminuse, Knjazevcaninu, Rasljaru Najjaci, Kume, Brate, Drugare !!!  >Sad >Sad >Sad

Izgleda da si isao tvojim rasljama u okolini Gabrovnice i Rudnika Uranijuma i da si ozracen nekom pristojnom kolicinom radijacije sto utice na tvoje pisanje o radu i osetljivosti tvojih raslji !?!
Dugo cu se secati tvojih raslji koje reaguju na avion u preletu.
Ulepsao si mi danasnji dan svojim postovima na ovu temu ! 

Jedino sto mogu da protumacim iz tvog zakljucka je da ili ti je krivo sto ti nemas tako nesto ili si neki neverni Toma??? A niti sam bio u Gabrovnicu niti tamo ima neko vece zracenje sem na jedan manji izvor gde jeste povecana radiacija(mozes na youtube da pogledas)....a bas nasuprot prece bi reko da je tebe osinula neka raketa iz proslog rata po glav pa numes da zberes 2 i 2...nego ajde nesam ti ja psiha ovde pa da te lecim .
Odgovori
#75
Zdravo GRANTS
Kod nas u Vranje je dosao neki rasljar iz vaseg kraja. Covek prodje i isprica ljudima gde sve ima "pare". Dodje moj prijatelj kod mene i ajde da idemo da vidimo . Kod jednog coveka u Korbejevac rekao da ima 18 ostava i 2 magaze a sve to u duzini od 200m.Ali sve navodne ostave su kao na 4-6metara.
Koliko sam proucavao rasljarstvo starih naroda nigde nije dokazano da nije postojalo ali ni koliko je dobro radilo. Na jednom americkom forumu dokazali su da mogu veoma uspesno da pronalaze rudu.I nista vise. Ali nisu mogli da dokazu kako u 100%  pronalaze supljine ispod zemlje .Ali na daljinu NISTA vec je covek antena i kada se nadje iznad  objekta nesto se dogadja....Neznam, to je da pomirim  sve na forumu. A ako timakumminus moze sa svojim rasljama u centar vaseg Knjazevca da nadje 'recimo' prsten na 200 m onda mu ga grants neka pokloni.
Pozdrav  Wink
Odgovori
#76
E pa da se nadje malecko prstence nemoz al sa sokocalo da se nadje  kilo dva mislim da bi moglo.Samo sa raslju neverujem al ako ima kotlajce na glavu  nalazi sigurno!Uostalom i ti drzis kosu u ruke da nju nemas brajko moj beli nebi radelo sokocalce sa punu snagu!
Odgovori
#77
(12-05-2012, 01:48 PM)kosac link Piše: Kod jednog coveka u Korbejevac rekao da ima 18 ostava i 2 magaze a sve to u duzini od 200m.Ali sve navodne ostave su kao na 4-6metara.
pa sto taj rasljar nije otkopao sve to zlato kad je znao gde je,
mora da je alergican na zlato  ;D
ne mogu da se odlucim ko je tu blesaviji ,
dal ti navodni svemoguci rasljari koji se gadjaju tonama zlata ili oni sto ih pozivaju u goste da im ovi nadju zlato >Sad
mogao bi da razumem ljude pre 200 ili 2000 godina ali ne mogu danas da shvatim da uz sva moguca znanja i iskustva i obilje informacija koje se mogu naci na netu neki ljudi i dalje veruju u deda mraza i bozic batu...

evo jednog od testiranja nekog njihovog poznatog rasljara koji se prijavio da uzme nagradu koja stoji godinama neosvojena
Dowsing for Water Jugs
Odgovori
#78
sad sam gledaqo klip ko je pustio jedan momak ko ne zasluzuje  ni ime da mu spomenem,pa da ti kazem neznam ko je poblesavii ovaj so prackata koj ne ni znae da ja drzi,sigurno go nasle na ulica za da snimat ovoj glup klip,ti momace sredi da ja otidem tami sa mojim pa da vidimo ,samo neznam dali ke daju pare,u sto ne vjerujem,ovo ti je cista prevara.kao prvo ova antenha ne moze da radi sama,i ne spada u radiesteziski aparati,terba da budu dve l anteni,ne trebaju da su celicne jer oni idy na vode, treba specijalno da bidu napraveni,zato to je neki propagandni glupi spot,u koji moze da vjeruje samo neko ko nema pojma u moc sipkama,i neko ko ide da trazi zlato so sondas koji hfata 30 cm.neznam st5a reci drugo,svasta i8ma po ovom svetu,bolje ici sa dobrim sipkamam na teren nego sa sondasom koji svira na foliju i zlatce od cigara i hfata samo djubre na 30 cm.
Odgovori
#79
ma ima nagrada za vas uspesne rasljare koliko hoces po svetu /australija, kina, indija, amerika, evropa/ , samo vidi koliko para ti odgovara da uzmes,
evo nekoliko linkova za tebe, a ti javi sta si izabrao...

http://www.geotech1.com/cgi-bin/pages/co...reward.dat
http://www.geotech1.com/cgi-bin/pages/co.../prize.dat
http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html
http://forums.randi.org/showthread.php?t=226770

There's the Australian Skeptics' AU$100,000 Prize
http://www.skeptics.com.au/features/prize/
They also offer AU$20,000 as a "Spotter's Fee"

There's the IIG's US$50,000 Challenge in California, USA
They now have affiliates in Atlanta, GA and Washington, DC and are developing affiliates in Denver, CO, Calgary, Canada and probably other places as well.
http://www.iigwest.org/challenge.html
They also offer US$5,000 as a "Finder's Fee"

There's the North Texas Skeptic's US$12,000 Challenge in the USA
http://www.ntskeptics.org/challenge/challenge.htm

There's Prabir Ghosh's 2,000,000 Rupee Challenge in India
http://rationalistprabir.bravehost.com/

There's the Swedish 100,000SeK prize offered by Humanisterna
http://www.humanisterna.se/index.php...d=27&Itemid=49

The Tampa Bay Skeptics offers a US$1000 prize in Florida, USA
http://www.tampabayskeptics.org/challenges.html

In Canada there's the CAN$10,000 from the Quebec Skeptics
http://www.sceptiques.qc.ca/activites/defi

In the UK, the ASKE organization offers £14,000
http://www.aske-skeptics.org.uk/challenge_rules.htm

Tony Youens in the UK offers £5,000
http://www.tonyyouens.com/challenge.htm

In Finland, Skepsis offers 10,000 Euros
http://www.skepsis.fi/haaste/

The Fayetteville Freethinkers in Arkansas, USA offer a US$1000 prize
http://fayfreethinkers.com/

There's a 1,000,000 Yuan prize in China offered by Sima Nan. This is his blog: http://blog.sina.com.cn/simanan

The Belgian SKEPP organization offers a 10,500 Euro prize
http://www.skepp.be/prijzen/de-sisyphus-prijs/

ti posto si toliko siguran i iskusan samo treba da se javis na neki od ovih linkova i da pokupis glupim strancima njihove  pare od nagrade,
ne znam sta vise cekas, novci su tu ...
Odgovori
#80
idemo na milionce ti sredi i idemo tamo da im uzmemo pare,a ako oni ih nedaju onda si ti najebao.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 79 Gost(a)