Teme: 9
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Sto se tice rasljarstva,moje iskustvo je ovako: Za pronalazenje vode to funkcionise bezprekorno,bile raslje od vrbe ili bakarne sipke.Sto se tice trenutnih testova skrivanja predmeta od raznih materijala i to mogu da pronadju odredjene osobe sa pojedinim uredjajima poput raslji i LRL.Sto se tice davno zakopanih predmeta,cupova sa zlatom,srebrom,bronzom itd. to ne funkcionise,znaci nema rezultata koji se traze.
drvene slabo rade na mineralizovanom tlu ;D ;D ;D
Abre Bane pa ovo si izgleda otkrio svoje tajno oruzje?!Moram da priznam da ove tvoje raslje mnogo bolje izgledaju od ove moje skalamerije .
a be vi ste cule nesto ali niste razumeli,ja radim sipkama vec duze vremena,oni se izrabotuju najcesto od aluminium,bakar a najdobris se mesing,i to nije sve,oni se pune razlicno zavisi vo koj kraj se koristat,znaci se polnat so mineralite koi gi ima vo predelot kaj ides i so se drugo koje ne zelis da ti pokazuje,odnosno izrabotka na majstorski nacin,ja imam dva para i ne dajem gi za nijedan metalodetektor.sve dosada sta sam izvadio sa mojom grupom smo nasli sa njima dok ovi aparati novi koji imamo dosta nemaju veze a ke zaboravev znaci rastojanie na koe mozat da fatat zavisi od terenot a moje su testirane i hvataju do 150 metara a dlabocina na kojase testirani e 16metri a krajnata granica neznam.
Teme: 215
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Svaka ti čast, kolika je tvoja uspešnost odnosno koliko si i sta i na kojoj dubini našao?
ja imam uspjehe i to velike brat mozes samo na tv da gledas sta sam ja otkro u selo bigla a za drugo da ti ne pricam to ni na son ti nije doslo