Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metalne rašlje
Grants, sve je to povezano. Zar mislis da bez genetskih modifikacija neko moze uspjesno raditi rasljama...jok, tu je potrebna em velika farmacija em posebna ishrana Smile
Odgovori
grants ja kada odgovaram na pitanje odgovaram jasno glasno dokumentovano slikovito
e onda ispade da se hvalim

poenta cele price je da sam ja isto pitao dao predlog cak uputio poziv rasljarima da pokazu dokazu objasne ili demonstriraju na licino mesto svoje vestine
isto kao i tebi odgovor konkretan dobio nisam

prica vec vidjena nema odgovora ali ima puno prazne price nedefinisanih izjava i decjih forica niko da to pokaze na licu mesta

jos poziv da se druzimo delimo iskustva pomognemo jedni drugima ...ok ja sam za da podelim svoja iskustva tu sam da pomognem koliko mogu to znaju clanovi koji su mi se obratili
za savet i pomoc
ono sto znam i ono sto mogu to mogu i da dokazem

pa eto isto to kolegijalno od kolega rasljara trazimo da svoja iskustva moci ili kako to vec zovu podele sa nama jasno glasno nedvosmisleno bez filozofije
ja radim sa detektorima i mogu i hocu da pokazem i dokazem kako to radim
nevidim problem ako neko radi sa rasljama ok radi zasto to nemoze da se pokaze i dokaze vec na svako pitanje i poziv da dokazu svoje moci sa rasljama kreci neka filozofija
Odgovori
Bodo prijatelju moj Kapilija ,Bogdanica... Vidim ja ce budes ti odlican Svrlizanin.
Odgovori
apis evo skoro sam potpisao ovo u svrljigu

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Znaci ovako,,,,,sve ima svoju frekvenciju...recimo ljudsko srce ima svoju ali svako srce ima posebno za sebe (ako sam dobro razumio)...e sad, ti elektronikom dotjerujes frekvencije na rasljama kako one nebi "hvatale" odredjene stvari (znaci i raslje postoje sa diskriminatorom)...e, ako svako srce ima svoju frekvenciju onda i pecine imaju svoju...znaci, svaka pecina ima zasebnu frekvenciju, svaka rupa ima zasebnu (mislim na svoju licnu), svaki mineral, svaki predmet znaci ima svoju licnu frekvenciju. Kako ti sada namjestis taj tvoj diskriminator na rasljama, bas me zanima???
Odgovori
Vidim da ti nije jasno  evo ovako u procesor ima 11 frekvencije koje oon pusta non stop,e sad sta one nadju nebitno od metala tad ostaju na tu  frekvenciju.A imam jos jednu jednu mogucnost posto imam za 14 memorije da svaku posebno pustam zavisi sta trazim znaci na odredjeni broj prebacim recimo br.6 i trazim supljinu.
Tako radim svaki postupak,recimo na br.1 su mi sve frekvencije za zlato,srebro,bronzu,bakar,supljinu tako pocinjem na svakom terenu kad odem i veruj da ima rezultata pogotovo gde je ruda,minerali itd... ja sa njima ne vidim rudu i minerale to sam vec dokazao na terenu.
Odgovori
sladjanko pa ti imas pokretni racunar  sa multifrekventnim predajnikom.
Kazi mi koja je frekvencija 1 i 11?
Odgovori
Ova tehnologija je sigurno drpita od Minelaba (visefrekventna) Smile. Ja bih se cuvao zbog toga Smile
Odgovori
Mnogo trazis kolega za to se treba dobro pomuciti da dodjes do frekvencije mene je to prilicno kostalo da bih ti to sada reko izvini kolega ali ti ne mogu reci nije to tako jednostavno sam uredjaj ima slicnu plocicu kao i detektor sa integralnim kolima tranzistore,otpoznike itd...
Zasada ja sam jedinstven sa ovim uredjajem tako da ne mogu vise da kazem i ovo je previse sto sam reko?
Odgovori
to me asocira na minelab e-trac taj model je mogao sve samo da ga nastelujes
e sad to sto ga niko nikada nije nastelovao da radi bas to .....jbg ko je tu kriv
mora da je od e-traca skinuto to podesavanje ali unapredjeno jer u orginalu nevalja nizasta ja stelovao e-trac mesecima pa nebiva
davno bese jedini detektor za koji zalim sto sam dao svaki dinar
mora da je to od njega ta stelovanja znam da su neki nasi majstori otvarali e-trac i poboljsavali pojacavali produbljivali

ja kazem ja bi ove zatucane glupe inzinjere iz svih belosvetskih firmi koje prodaju aparate doveo u srbiju da mi njima objasnimo neke stvari
pazi ti ko su bre oni inzinjeri minelaba xp-a fisera whitesa ...ma to su buuuudale bre sta oni znaju
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)