Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metalne rašlje
Bor Zajcar sa uzom i sirom okolinom da svojim ocima nisam video koliko u dubinu ovaj narod moze da kopa i sta su u stanju sve da urade u potrazi za nekim riznicama nikada nebih poverovao da mi neko prica...okolina Bora mesto se zove tilva mika i tilva ros RIMSKI KASTEL na vrhu pomenutih planina ladno su teskom mehanizacijom otisli do vrha brda i poravnjali iskopali kubike i kubike zemnje .Zagubica laznica nesecam se blize kako se zove lokalitet brdo iznad sela rim tvrdjava rupa dubine 11 metara sonde na svakih pola metara vrh brda ociscen detektor nedaje nikakve signale ali zato padine brda novcica i arheologije koliko hoces ...Vetrn okolina Zajcara dobrih pola sata traktorom do vrha katastrofa u zivoj steni nisu to ni sonde ni rupe to su bunari na nekom mestima prelaze dubinu od 20 metara nikako mi nije bilo jasno kojim detektorima i spravama su radili i kako su dosli na ideju da bas tu kopaju kad lik koji nas je vodio vadi iz dzepa raslje visak neke dzidza bidze sacuvaj me boze pitam jeste nasli nesto kaze treba jos da se kopa duboko je???....pa se nesto pitam kako su rimnjani uspeli da zakopaju tako duboko ?...E sad necu da sudim o tome dali raslje i ostale stvari rade neznam nisam probao i nezelim ali mi nije jasno kako vam sve te dzidza bidze na severoistocnoj strani vetrena ne pokazase onoliku ostavu doduse bili su denari vi trazite zlato mozda zbog toga a mozda i zato sto nije bila na 20 metara dubine vec na pisljivih pola metra...eto mene opet tamo letos boze zdravlja sa mojim obicnim plitkim jeftinim detektorima i sa mojim skromnim iskustvom ivelikim neznanjem
Odgovori
Imao sam priliku da gledam kako covek radi sa dve vrste raslji jedne su bile mesingane sipke bez nikakvih dodataka na vrhu a druge su na vrh imale neki dodatak u kojem je bio nabiveno pola dukata. Na mesto gde je covek zakopao kucni nakit raslje bez dodatka sa dukatom su se razdvojile na dve suprotne strane a ove obicne su se ukrstile . Dali neko ume da mi objasni zasto razlicito pokazuju  ???
Odgovori
abe tajson sta ti pricas nista te ne razumem sta ces da kopas ti u vetren,ko ce tebe tamo pustiti,sta se foliras,si cil nesto i se zanosis,nemoj tak,a uvetren mozda ima nesto ama to je za nas.
Odgovori
Nisu rimljani kopali nego su kopali robovi koji su posle toga pogubljeni.Neki su bili mali rastom kao deca. Na nekim mestima je bilo  nadjenih  dosta  gvozdenih narukvica malih kao za decu nisu bile zatvorene skroz a na krajevima su bile zmijske glave.....
Odgovori
sarapt opet ti
nesto nisam cest gost na ovom sajtu ali ovakva budaletina kao ti sarapt bas mi ulepsa dan
vidis vetren je divna planincuga i zalosno je sto su takvi debili ko ti unistili pola planine a ostavu denara ste promasili slepci
raspitaj se malo recice ti da su beogradjani bili nasli i castili posteno sve prisutne mi smo gospoda elita a ne cave kao vi kromanjonci
imam i slike ali bas me zabole da tebi nesto dokazujem

jeste ima za vas na vetrenu ostavljeno dodji u uzmi ga i tvoj deda je dolazio da uzme pa se po vetrenu nalaze oznake razne vojske i budala koji su mislili da je u srbiji nesto njihovo dosli da uzmu pa se zajebali i ostali da nadjubre malkice zemnju
Odgovori
citytaxi
raslje sa nataknutom polovinom dukata  :o
zakopan nakit  :Smile
izvini ali toga sam se nagledao sacuvaj boze
one ustvari nepokazuju nista ni razlicito ni isto
podzemnu vodu u nekim slucajevima mozda
te price sa nataknutim zlatnicima  :'( drugari ukljucite malo kefalo lazu vas
ja imam sipke vec desetak godina probali su mnogi radili svasta u pocetku sam i ja bio zaludjen sve dok nisam skontao da je to zabluda i glupa prevara
sto pre shvatis bice ti lakse i naravno procices jeftinije ....
Odgovori
http://englishrussia.com/2007/05/24/hole...he-ground/

http://www.thelivingmoon.com/45jack_file...Holes.html

smesno sto se kite tudjim slikama

orbit nisam znao da je ovo izvan tvog sela 
Odgovori
  covek se nasalio a apsolutno je u pravu raslje nalaze na 11 metara ali treba da su od duda i da mi ih drze cetvoro tuda! Bane se decko super razume u detektore i savrseno je realan proso je a raslje su za bolesne zaludjenike i shvate oni to ali nazalost posle20 godina.
Odgovori
Danas sam bio na teren (okolikna Babinog Zuba) sa tragacima koji se bave rasljarstvom.
Koristili su ove metalne "sipke" tako ih zovu.
Vidi fotografiju.
[Slika: 2dlk9qx.jpg]
Moje misljenje o ovim napravama ne bih da iznosim javno jer je nepristojno za forum.
Ne znam ko je po ovim napravama upravu ali njihove "sipke" nadju Skriveno Blago
a moj Fisher cz 3d ne nadje nista, ma nema ni mineralizacije ??? Dajte vi svoje miljenje i iskustva
po pitanju ovakvih naprava a ja u ovo ne verujem ili zivim u nekom drugom svetu gde se koristi pamet.
Odgovori
a sta zelis reci da taj tvoj fissher mnogo dobar,hihihihihihihhi,ova kombinacija sta ste radili vi je nezamisliva,ide lokator da locira mesto i possle ides naa to mesto sa vlf monetraa da trazis zakopano blago,hihihihihihih,ili ti grants nemas pojma ili neznam sta se udvaras tu nesto,ne razummem te,znaci ne ides na monete,znaaci ta kombinaacija e nezamisliva,jedino i ti kao neki decki ako mislis da tvoj detektor ide do 3-4 metara hihihhihi,nemojte molimvas ,mi to prav imo i testiramo,tako da mozete da lazete ljude koji ne razumo nista od detektori ali ne mozete da prodavate barem muda za bubreze na one koje se bave sa tome,ja mogu da zamisli kombinacuja,lokator so skener,lokator so pi dlabinac,lokator sa two box,ali lokator so vlf detektor odnosno monetar to je ludost,sa monetarom se moze naci nekaa ostava ali na neki arheoloski lokalitet,to ti kazem od iskustvo,i toako je plitko;ali ako je malo dublje to ti je ramno na naucna fantastika,jer mi to stalno testiramo i znamo mogusnosti ovih aparata,zato malo razmislite pred da napisete nesto na forum dal drzi ili ne,pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 8 Gost(a)