Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metalne rašlje
znaci ti sa rasljama nalazis nesto na 100 metara daljine i 10 metara dubine a onda ti treba metal detektor koji radi na 30 cm
nesto mi se tu ne uklapa, toliko mocne raslje a treba ti neki bezvezni hobi detektor

ajd da probam da ti pojasnim jos nesto
meni ti i takvi likovi koji prave i prodaju, raslje, viskove, skenere , multi frekventne aparature
nisu niti ce ikad biti konkurencija
razlog za to je sto sve to sto oni i ti sa njima prave , prodaju i hvale nisu nista drugo nego samo prevare i lazi.
doduse , dokle god bude naivaca koji veruju da postoji sprava koja funkcionise kao LRl dotle ce biti prevaranata koji te naivcine varaju i uvaljuju im raslje, viskove skenere i slicno,
a jedan od nacina da im se uvali je i ovakvo pisanije po forumima.

ti ako si toliko siguran da ja gresim a ti mi to dokazi ne svojim hvaljenjem kako si nasao nesto nego na najprostiji moguci nacin a to je
popuni ugovor na onom linku koji sam stavio i lepo uzmi 25000 dolara nagrade kao jedini vlasnik raslji na celom ovom svetu cije raslje rade kao daljinci
a gazda onog foruma koji nudi nagradu ce celom svetu da predstavi jedine svetske raslje koje mogu da otkriju zlato na daljinu
Odgovori
slusaj aj gledaj si rabota i ne me zamaraj vise so tebe nema muabet aj xxx se i ti i ioni sta si izmisli sta daju nagrade sve je to propaganda nasao si pogresnog coveka ja nista ni kupujem ni prodajem a ti prodajes i ne me zamaraj vise prewvaranti samo lazete narod
Odgovori
hahha da da prevaranti su oni sto daju nagradu, a nisu oni koji ne smeju da se jave i koji lazu narod da nalaze tunele sa njihovim svemogucim rasljama  Smile
Odgovori
abe ti glup si ili vezbas
Odgovori
meni je mnogo lakse da se pravim da sam glup nego tebi da se pravis da si pametan, odma da znas uopste ti ne uspeva to haha

uobicajena prica, kad vas neko uhvati u lazi onda pocnete da vredjate i pljujete,
klasicni prevaranti .
kad dokazes to sto tvrdis , da tvoje raslje rade na 100 metara daljine i 10 metara dubine mozes druge da prozivas ,
dok to ne uradis ti si samo jos jedan u nizu prevaranata sa ko zna koliko nickova koji ovakve forume koriste da uvale neku prevaru /raslje, viskovi, okm skeneri ili nesto slicno/ naivcinama,

ne bih te vise zadrzavao , sigurno si vec krenuo da trazis neki novi tunel hahahahha
Odgovori
e stvarno si glup ocigledno biznisot slaboti cveta evo ponuda za tebe donesi bilo koj od tvoih detektora ima zakopano kazan na 1.5 metri ako ga otkries dajem 25000 evra hahahaha
Odgovori
(19-12-2011, 04:52 PM)sarapt link Piše: ja radim sa sipke vec odavno i to ti e osnovno nesto u celoj opremi mozda i najvaznije nesto oni lociraju mesto pa onda ide aparat sa njima odreduvam i dlabocinata i toa do santim isto taka moze se odrediti dali se izvadeni [arite
(20-12-2011, 04:56 PM)sarapt link Piše: ja radim i sa sipkama i sa metalodetektorima.to ne moze jedno bez jedno.sipke su dobre nego ovi tvoi ne gi biva nista ne hvataj nad 30 .cm. to je problem

evo gore sam ti citirao sta si napisao, i iz toga se lepo vidi da se ti u detektore razumes isto kao marica u krivog "stojka",
a ako si ozbiljan za tu nagradu ostavi broj telefona da te kontakiram i da mi kazes gde da se dodje i kad , sve ce lepo da snimamo kamerom pa da svi vide
a ja cu da bi bio fer kad ti uzmem tih 25000 da ti pruzim revans i to tako da cu ja taj isti kazan ne da zakopam u zemlju nego samo da sakrijem iza drveta u sumi i to na dvadeset metara od tebe i onda cemo da snimamo kako ces ti da ga nadjes sa rasljama /tj nikad/
jel dogovoreno Smile
Odgovori
ok vazi nema problem ,samo mi objasni kako ces ti da doges do kazan,ja cu te odvesti na 200metara od njega,a za nagradu nema problema kad oces doji poslacu ti telefon.
Odgovori
ooo sad je vec frka , sad neces da ga nadjem na metar ipo nego na 200 metara hahaha
pa ne radim ja sa rasljama ti si bre rasljar
ja treba da dokazem da ono sto je na metar ipo moze da se nadje a ti treba da dokazes da mozes da nadjes nesto na daljinu

evo ovako cemo
ti mi ostavi kontakt podatke, ja cu u tvom kraju preko interneta da nadjem advokata kod kojeg cemo da potpisemo ugovor i kod koga ces da ti ostavis 25000 evra.
on ce da bude i svedok svega a snimacemo i kamerom
kad se test zavrsi tj kad ja nadjem taj tvoj kazan na metar ipo advokat ce da mi da pare
a ako ne nadjem kazan onda ces ti da pokazes mesto gde si ga zakopao i da premerimo tacno da li se nalazi na metar i po i da li su uslovi bili kao sto je dogovoreno, cisto da ne bude da si ti to zakopao na dublje nego sto je dogovoreno ili da ga uopste nema
jel ovo u redu
a kao svedoka mozemo da zovemo i nekog ovde sa foruma , recimo admina, posto se i on dobro razume u detektore
Odgovori
a sta ako ne nadjes i kako ces odrediti mesto a za to ne brini pusticu ti podatke a sta ako ne nadjes da napravicemo dogovor bez skenera,odnosno sondas samo ja te necu odvesti napravo mesto otprilike cu ti reci kde se nalazi pa ti ga nadji i ako ga ne nadjes vise neces da prodajes to vazi  i to ce biti u dogovoru
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)